Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Az árakat küldtem priviben.
Valóban,ahogy mennek az évek,az orr egyre jobban dominál az arcon.
Sok szerencsét!
Sziasztok,
Biztos számos olyan kérdést fogok feltenni, amit már előttem sokan, de kérlek segítsetek, ha nem nagy kérés. Az elhatározásig jutottam, most keresem a megfelelő orvost. Volt egy lézeres szemműtétem sok évvel ezelőtt, azelőtt is fórumoztam, és rengeteget segített. Varga Klára, Kárász Tamás, Vagy Rezek Ödön. Ill. a Budapestplasztika folyik a csapból is, de nem tudom ott milyen orvosok praktizálnak, mert telefonon nem kaptam erről infót. Elsősorban orvos, illetve tarifák érdekelnek, mert a sok tapasztalatot és örömöt én is örömmel olvasgatom. :) Most látom, hogy mennyi "sorstárs" van, és nem egyedi az önbizalom problémám. Lassan 40 leszek és ahogy öregszik az arcom, mást sem látok, csak egy ordenáré orrot a fejem közepén. Köszönöm előre is a segítségeteket!
Még 1,5 hetet kibírsz? :-)
De ha nem,akkor az orr úgyis jelez,ha nem bírja.
Zsírosodik, tágak a pórusaid és hajlamos vagy miteszerekre néha pattanásokra.. Elég jellegzetes dolog egy vastag bőrű orr.
Ha beírod a google-ba, hogy "thick skin nose", láthatsz rá jó példákat
Szia!
Én hat hétig félig ülve aludtam.De:aludtam volna vizszíntesen,csak nem tudtam,olyan érzés volt,mintha leszakadna az orrom.Fokozatosan mentem le,maradt egy kispárna és az oldalt fekvés.Háromhónap után lehet a hasonfekvéshez visszatérni-ha esetleg te így alszol-de nekem az is tovább tartott.
Tapasztaljad ki,hogy jó,mert már aludhatsz vizszíntben pl.az oldaladon v. háton.
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy ti mennyi idő után aludtatok vizszintes állapotban ?
Én mindig csak felig ülve merek .D már 2 hetes vagyok.
Köszönöm !
De lemehetne már a duzzanat mondjuk most másfél hetes .
Szívesen :-)
Ha elég az egyik orrcsepp,akkor csak azt használjad.Próbáljad meg kitapasztalni.
Kitartás,nemsokára péntek.Tudom,nagyon rossz ilyenkor gipszben,nekem még télen is viszkedett alatta a bőröm,főleg gipszlevétel előtti két napban.
Szia!
Valami kis ér megpattanhat ott,amikor tisztítod,azt a részt nagyon óvatosan.Vagy jöhet a varrattól is,de a nyálkahártya is lehet sebes és időnként a sebből.Ezért érzed,hogy csíp.
Ha továbbra is jön belőle,akkor azt a részt hagyjad ki tisztogatásnál.
Szia!
Nekem már kezd puhulni pedig csak 4 hónapos vagyok, de még érzem hogy tele van vízzel, illetve a cimpára is ugyanez igaz.. a 7-8 hónap abszolút reális, vastagabb bőrnél egy év sem kizárt.
Szia! Az orrcsúcs az utolsó. Én 5 hónapos vagyok és bizony még mindig duzzadt. Persze már nem szembetűnő, de én érzem.
Teljes gyógyulásra 7-8 hónapot mondanak.
Sziasztok !
Nektek mennyi idő volt az orrcsúcson lévő duzzanat elmulása ?
Jegeléssel vigyázzál,max.20 percig.
Kondizásban is csak a könnyebbet,egyébként duzzadni,húzódni fog az orrod.Én 8 hónapig nem tudtam futni,úgy éreztem,hogy leszakad az orrom.Az orrod majd jelez,hogy mit bír.
Amiket írtam orrcseppeket,orrsprayt,azokat próbáljad meg,a Coldastop nagyon jó szokott lenni,de lehet,hogy neked a Sterimar válik be.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?