Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Vezettél gipszben?De nem szabad...nehogy baj legyen.
Holnap várlak vissza,biztos vagyok benne,hogy szép orrot kaptál-de veled együtt én is nagyon kiváncsi vagyok <3
Köszönöm a jókívánságokat:) minden oké velem:)már a nehezén túl vagyok (vasárnapig volt gáz) !!!
A kis lila fejemet és a gipszemet megszoktam, hétfő óta már vezetek is :)))) vigyázzon mindenki!! az utcán is bátran mutatkozom:))nem mernek rám nézni!!!! Holnap veszik le a gipszemet, nagyon kíváncsi vagyok.
Szívesen :-)
Persze,elég.De gyorsan megy az idő...
Szia!
Én úgy tudom,hogy amíg az orrnyálkahártya nem gyógyult,addig klór semmiképpen ne menjen az orrba.Itt nem a hat hét,ami a megszokott,inkább többel kell számolni,kb.három hónap.Ha orrcsipeszt használsz,akkor az megvédi az orrodat,csak azt meg nem biztos,hogy az orrod elviseli,sőt.
Szia,
Nekem a Klára műtötte az orromat. A magam részéről csak jót tudok róla mondani, mind szakmailag, mind emberileg. Hasonlóan én is hezitáltam, de nem bántam meg, hogy a doktornőt választottam. Az adatlapomon vannak előtte-utána képek, ha érdekel az eredmény.
Az igazság,hogy nincs két egyforma eset,nincs két egyforma foltosodás,ill.szerencsés esetben nincs is foltosodás.Gipszlevétel után én már teljesen szalonképes voltam,leszámítva a tartótapaszokat,ami négy napig fent volt.
A foltok megelőzésére vannak gyógyszerek,homeopátiás szerek,kenőcsök-van mihez nyúlni,ha mégis marad ott gipszlevétel után egy kis színesedés.
Szabadság:sokat számít,hogy milyen munkát végzel.Ha fizikait,akkor nyilvánvalóan a több napos pihenés javasolt még munkába állás előtt,ha szellemit,akkor műtéttől számítva a két hét elég.Van,akinek lekerül a gipsz és másnap már dolgozik.
Fájni nem fáj műtét után az orr,de húzódik,zsibbad és ez az érzés hajoláskor felerősödik.De nem kell megijedni,ezek nem vészes dolgok,csak úgy jelen vannak,érezteti az orrod,hogy túl van egy beavatkozáson.
Napszemüveg:négy hét után próbálkozhatsz vele.Ha nem nyom,nem okoz gondot,akkor sima ügy.Ha viszont benyomódik alatta az orrod,nyomja,akkor még el kell halasztani a hordását.
Kitartás:két hét és mehet az orrfújás.Most is lehet,csak még szuszogósan,aztán egyre bátrabban.
Szia!
Nekem volt olyan aki észre sem vette, volt olyan aki mondta hogy valami olyan más, de nem tudta eldönteni mi az! :) Én is aggódtam amiatt a párom mit fog szólni, de nagyon tetszett neki azóta is minden nap gyönyörködik benne, úgyhogy emiatt ne aggódj! :)
Szia!
Nem vették észre,hogy az orrom változott,nagyon nézték az arcomat,tudták,hogy valami más,valamiért lágyabbak a vonásaim,a szemeim,szám előtérbe került,de nem tudták,hogy azért van,mert a banyaorromat lecseréltettem :-)
Ha nem kimondottan az orrodért szeretett beléd,akkor igaza van Zsófinak,magadért tedd meg a változtatást,ha igazán szeretnéd.
Műtét előtt közvetlen fizettem.
Szia Zsani!
Nekem az első műtétet senki nem vette észre, a másodikat pedig csak 1 kollegám. Mondjuk nem volt olyan szörnyű orrom, csak engem zavart...
Az előleg fizetés az attól függ, h kivel műt. Az első helyen szerződéskötéskor fizettem 30%ot, műtét előtt 1 héttel a maradék összeget. Második helyen műtét után fizettem. Ez teljesen változó. A dokidat kel megkérdezni erről.
A párod olyannak fog szeretni amilyen vagy, legalábbis ez lenne a normális. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra :)
Persze Zsófi,lehet a duzzanattól,három hónapig simán.És vedd hozzá,hogy másodszor nyúltak az orrodhoz,az orrnyálkahártya nehezebben áll vissza,mint először.
És ahogy írtad,a duzzanatoktól is lehet.Kitartás!
Szia!
Nem tudom,hogy alakult,mehet-e a műtét,ha igen,akkor mint mindenkinek,neked is szép orrot kívánok!
Szia!
Ó szegény,két foghúzás,meg még műtét is másnap,hát jól kijutott :-(
Talán mivel 10 nap már eltelett,nem fog gondot okozni,de majd Rezek doktor megmondja.A fontos dolgokat átküldöm priviben,aztán ha még marad kérdésed,csak írjál!
Sziasztok:) Jövőhét szerdán lesz orrműtétem, Dr Rezek fog műteni. Sajnos nem volt időm tájékozódni,
hogy mire is kéne készülnöm a műtéttel illetve a későbbiekkel kapcsolatban. Ha kapnék egy kis segítséget tőletek akkor megköszönném. Sajna 10 napja volt két foghúzásom, ami nem sikerült jól. Igy másnap műtét követte. A vérsüllyedésem a gyulladás miatt 25 lett. .Nem tudom így lesz e műtét belőle. Hétfőn beszélek a dokival. Udv:Luna
Zsófi szép az orrod,nekem nagyon tetszik.
És amit Chaya írt-ennél bölcsebbet én sem tudtam volna írni,annyira jól megfogalmazta.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?