Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Üdv a klubban, engem is orrba vágtak! 😃 De hál isten nekem se lett baj ️
Nekem is csak a csontos résznél volt érzékenyebb, az orrcsúcsomnál inkább merev és érzéketlen volt :D (kicsit még mindig az, de még csak 9 hetes vagyok kb)
Szia!
Kértél időpontot?😊
Sziasztok!
Tettem fel ma egy képet...Nevetni nem ér!😂😎
Szia!
Pedig nem vagyok hisztis csaj...gerincsérv 2,tetko..jó sok...😂 de ez...😎
Szia,üdv a fórumon!
Nálam vannak fent képek,megtudod nézni,hogy miből mit alkotott.
A fontosabb tudnivalókat átküldöm neked,hogy tudjál készülni a műtétre,ennyivel is könnyebb legyen :-)
Janky! Sajnalom az orrbalesetet! Remélhetőleg nem lesz semmi baja!
Lehet hogy feltalálod, hogy mitől csökken az orrduzzanat.... ;)
Nekem még érzékenység sem nagyon volt. Kifejezetten jól bírta a hideget már a gipszlevétel után is.
Most volt egy pár napig hogy éreztem mintha érzékeny lenne a csontos résznél, de az is elmúlt. Meg most az orrba nyomás után. :) Ami azert nem volt annyira kicsi mert a párom 115 kg és elég nagy lendülettel szokott megfordulni :D de hál istennek úgy néz ki nem lesz nagy baj, mert lement a duzzanat. Hirtelen felindulásból bekentem lioton géllel :) és szuper lett. A múltkor estem egy nagyot motorral és a térdem bucira dagadt, akkor mondta a doki, hogy kenjem azzal, mert segíti az ödéma felszívódását mert javul a keringés. Csak nem ártok vele :)
Szia!
Nekem az is fájt amikor fújt a szél...durva!4 hónapos gyógyulásnál lett jobb:( :)
Szia!
Szivesen...de végülis mindegy mikor megyünk...a válasz Mindenkinek ugyan az gondolom- 1 éves kontroll...:)
Szia!
Brigivel mi kedden megyünk este...:(
Sziasztok!
Tettem fel ma új képet!Kedden kontroll..😎😉
Szia!
Nekem dec 31-lett volna a 4 hónapos...Októberben telóztam-Most kedden megyek-tehát telefonálj holnap!:)
Janky ne "zaklassad" szegény kis orrodat,had gyógyuljon :-)
Egyébként tényleg nagyon érzékeny tud lenni,én csak egy papírlappal legyintettem meg,ahogy lapoztam és bizony nagyon fájt.
Nálam is kék volt a varrat,érdekesen festett,amikor kilógott az orromból,olyan voltam,mint egy rozmár.Mindig vissza kellett az orromba tuszkolni,levágni nem lehetett belőle,mert akkor meg olyan kicsi marad,hogy belülről szúrja az orrot.Na aztán szerencsére ötödik és hatodik héten ez a kettő távozott.
Biztosan nem lett semmi baja az orrodnak,de tényleg a biztos az,amikor az orvosod látja és ő mondja.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?