Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
ja és próbáltam régi képeket keresni, de annyira utáltam az orrom a 2. műtét után is, hogy nem sok maradt meg..töröltem őket, látni se bírtam. Semmi viszonyítási alap most :/
pedig ha akkor dokumentálom, lehet most segítene.
Na mindegy, bízok benne, hogy rendben lesz. Majd 9 hónaposan lát a doki és megkérdezem.
amúgy abban bízok, hogy duzzanat, mert ez mostanában jött elő...
És nem létezik, hogy az egyik profilomból picit felfelé áll az orrom, a másikból meg vízszintes..
Attól nem félek,hogy kevés porcot használt volna fel,inkább a biztosra megy ilyen szempontból,nem spórolja ki,ha már van honnét elvenni.Ritka esetben előfordul,hogy a bordából vett csont bizonyul a biztosabbnak,de még olyannal nem is találkoztam,akinél bordát használtak volna fel,azt tényleg csak a végső esetben.Oda már sebész is kell.
És erre a kérdésre tényleg KT tud neked választ adni,mikor mész hozzá?
Köszi keki <3 <3
egy félelmem van, hogy ugye az első doki sok porcot kivett és nem tartotta végül semmi a bőrt, azért lett olyan amilyen..
Most KT pótolt orrsövényből, és érzem is hogy van csúcsom. Majdnem minden nap megtapintom, hogy ott van-e még :)
De félek, hogy a bőrt ez sem bírja el, lehet túldimenzionálom ezt. De akkor merült ez fel bennem, amikor láttam képen, hogy olyan mintha az orrom egyik oldala profilból már lentebb lenne. Tapintásra ott vagy egy duzzanat van vagy bőr, nem tudom...
Alig várom, hogy lássam a dokit és megkérdezzem.
Jaja azt megnéztem én is egy videón, hogy van belül varrat dögivel. :)akkor lehet az én varratom fehér vagy lehet másik irányba megy és lenyelem :D
Hetente egyszer van kb, hogy egy ilyen fehér vmi jön ki ami olyan inkább mintha vmi bőrréteg lenne, elég nagy, de nagyon jó érzés amikor kijön :)nekem ez a gyógyulás kézzelfogható jele :)
most már nekem nemcsak kis hangyák táncolnak a bőröm alatt hanem már nagyobb hangyák is. Remélem ez is azt jelzi, hogy jön vissza belé az élet.
Az én húgom a barkát a fülébe...lehet,hogy borsószem is volt :-)Nálunk is az orvos segített.
Felszívódó varrat:hát hogy éppen milyen színű,az attól függ,hogy az orvos milyet használt.KT királykéket használt,nem volt nehéz észrevenni a zsepiben.De ha már szétmállottan jött ki,akkor nem lehet látni.Volt olyan,aki írta,hogy neki még 8 hónaposan is jött ki varrat.
Az orr belül végig van varrva,itt nem 5-6 varratra kell gondolni,hanem sokra.
2 hónap alatt már neked is jött ki,csak nem láttad,főleg ha fehér.Szétmállik és nem látható.
Körömvirágkrém külsőleg:ha úgy látod,hogy még mindig segít,akkor van értelme kenni.Főleg,ha a duzzadtságot látod.8 hét még nem nagy idő...
A húgom a gyöngyöket dugdosta állandóan az orrába :D a doki szedte ki mindig neki :)
Kérdés: olvasom többetektől, hogy a felszívódó varratokat látjátok a zsepin amikor kijön. Ez milyen színű? és mindenkinél kijön? Mert én szoktam nézni de semmi ilyesmit nem láttam még. Vagy 2 hónap után még nem is kell? Ti meddig kentétek körömvirág krémmel? 2 hónaposan van még jelentősége? volt már hogy 1 napot kihagytam, mert hogy most abbahagyom de mindig újrakentem, nehogy ezen múljon :)
Sziasztok! Műtét előtt állóknak infó.
Varga Klára drnő ajánlotta, hogy műtét előtt 4 nappal kezdjem el szedni a calciumot.
Szia, a tudnivalókban csak ennyi van:
"Titkos napló törlése
A hagyományos naplókhoz hasonlóan, ha minden bejegyzést törölsz a naplódból, akkor éjszaka törlődik. A teljes napló törlését a moderátortól lehet kérni privát üzenetben."
Szóval marad a moderátor :)
Szia!
Az tök jó!:)
Képek után:
Ne aggódjál,ilyen nekem is volt.Az orrháton ha megnézed szinte nincs is nyirokfolyadék a "horpadások" alatt.Majd az orrhát többi részében is felszívódik és akkor szépen felsimul a csontos orrhátra a bőr.
Ugyanez a helyzet az orrszárnyaknál is.Van,ahol több a nyirokfolyadék és van ahol már kezd a porcos rész kirajzolódni.
Türelem,még sok meglepetést fog az orrod okozni,amíg gyógyul.
Sziasztok!
Nemrég olvasgatom ezt a fórumot. 😀 Van esetleg olyan köztetek akit Varga Klára műtött? (Orrsövényferdülésem is van. )
A honlapja alapján szimpatikus.
Köszönöm😀
Szia!
Rendben....én is várom már!:)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?