Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csalódottan néztem be a naplódba,sehol a három új satyi...😋😋😋
Igen,értettem,hogy kened,ezért is írtam,hogy amit te írsz,az teljesen más :-)
Ertem mit írtál. Meg nem is feltétlenül műtét után. De nagyon jó cucc
De én kenem, nem szedem. :) Száraz szájra :)
Az E-vitamint műtét előtt közvetlen és amíg duzzadt az orrnyálkahártya nem szabad szedni:Orrcseppek,orrsprayok pl.Nasivin:Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik, és ezáltal a nyálkahártya duzzanatának csökkenését idézi elő.Vagyis elősegíti a levegő szabad áramlását.
Míg az E-vitaminnak értágító hatása van,tehát ellened dolgozik ilyenkor.Mert a cél az,hogy ne táguljanak az erek,akkor akadályozva van a szabad levegő áramlása.
Tudom,hogy te teljesen másról írtál,csak most eszembe jutott,hogy múltkor priviben erről beszélgettünk,és talán mást is érdekel :-)
Jaja valószínűleg ami a krémben van hatóanyag benntartja a vazelin és még jobb a hatás. A méz is szuper csak vigyázni kell mert sokan allergiásak rá. Én még szoktam rá tenni gyógyszertárban kapható e vitamint is. Ez is sűrű olaj állagú. Egy kis kapszulát kiszúrsz és kensz rá belőle egy kicsit. A maradék meg jó lesz későbbre.
Igen,írnak róla sokfélét,de szinte minden krém alapösszetevője.Ez is olyan dolog,hogy ki kell próbálni,van,akinek ez válik be,van,akinek más.Én nagyon sok jót olvastam róla és azért én hallgattam a gyógyszerészre,az ő ajánlását elfogadom.
A másik amit még ajánlott egy orvos ismerősöm:a méz.Ha ezzel kenjük be az ajkakat,kitűnően védi a kiszáradástól.Ha csak le nem nyaljuk...Meg inkább csak otthonra kenjük be a szánkat vele,utcán elég érdekesen néznénk ki :-)Ez a vazelinre is igaz.
De be ám,itt a patikai vazelinről van szó,nekem is ez van:
[link]
Érdemes végigfutni,hogy mennyi mindenre jó.
Régebben én azt olvastam, hogy a vazelin nem hidratál vagy táplál, csak a filmréreg amit képez a bőrön megakadályozza a nedvesség vesztést. Ezért tűnik puhabbnak a bőr
Kapni nem lépni :) a telefonom okosabb akart lenni nálam :D
Én carmex-et használtam/ használok. Nekem az bejött. Sajna van hogy ragom a számon a bőrt. Egy éjszaka alatt helyre szokta tenni. Vagy ami jó volt nekem még a primus ajakir. Gyógyszertárban lehet lépni. Amikor utoljára vettem kb 300 ft volt. Valami gyógyszerész gyártja. Az is jó volt nekem. :)
Szia!
Bejött Valakinek egyáltalán?!😂😂😂
Szia😊
A vazelint?-Nem mondtad,hogy az ajakbalzsam nem jött be...az egyik gyógyszerész ismerősömnek említettem,hogy akkor mi a megoldás a cserepes ajkakra és megvilágosodtam,hogy:a vazelin.
Szia!
Így utólag-ismerősöm is kapott amikor a cicijét csináltatta egy másik helyen!-Tènyleg🤔😄 Plussz akinek van önköltséges amit fizet az levonathatja ráadásul!/ hivatalos nevét nem tudom/.De én ideges és szomorú és csalódott is vagyok kb úgy egyszerre...Szerintem egy ilyen kaliberű orvosnak számolnia kell azzal hogy beszélnek róla /jó és negatív dolgokkal kapcsolatban is /
Szia!
Ezt nekem miért nem mondtad!!!!🤔😂😎😊😙
Szia!
Akit Mi tudunk mondani:Dr.Varga Kláza,Rezek Ödön.
Szia!
Ezt ha nekem szántad akkor nekem írj nyugodtan-válaszolj nekem..2 hónapos koráig az én se volt horpadt azért megjegyzem!Mellesleg ez egy fórum ahol megszoktunk beszèlni ezt-azt ezt sem árt tudni hogy MINDENKI kérje írásban hogy mennyit mire fizet-fizetett...ez is 1 jó tanács!!!!!
Lányok,aki orrplasztika előtt áll:számolni kell azzal,hogy a szájon át való lélegzéskor az ajkak nagyon kiszáradnak,akár annyira,hogy az ajakbalzsamok semmit nem érnek.Ilyenkor szoktam ajánlani a vazelint.Ez a biztos szer.
Rossmannban most néztem,hogy akciós,tégelyes kiszerelésben egy toronyi kenyér ára sincsen 😁
Sziasztok! Kárász Tamáson kívül melyik orvost tudnátok még ajánlani? Privátban is szívesen fogadok neveket és árat. Előre is köszi aki ír 😊
HUH lányok!Jogos amiket írtok....Több tiszteletet mások, ki tudja milyen nehézségek árán összegyűjtött pénze iránt!Nem túl megnyerő ez a hasraütés, rendszertelen érzetű árképzés!Rettentő kellemetlen szituációkat kreál, mint orvos és főleg mint páciens részére!Ha pedig már fennáll ez a kínos helyzet, illik tisztelettel és diszkrációval kezelni, ezzel mutatva kellő alázatot mások személye, pénze iránt!A fórumot pedig rendkívül hasznosnak tartom és nagyon örülök, hogy van/vagytok!Nekem rengeteget segítve!:) Ezt a véleményt nem személyeskedő szándékkal írtam, sem orvos sem egyes páciensekre utalva, mivel biztos információk, mögöttes tartalmak hiányában ezt nem is tehetném, csupán a kommentekből felvetett unszimpatikus jelenség ihlette vélemény. :)
Mint orvossal nincs vele bajom mert eddig rendben az orrom de na....azért ezt nem így kène intéznie....eleve ne más jelenlétébe rendezzük az anyagiakat...
Pl nem kellemes hogy tudod mennyit mondott viszed a pénzt...(amit nyilvàn mindenki úgy gyűjtött össze) majd műtét után keveredsz arcpirító helyzetbe h az a pénz kevés....egy szobatárs jelenlétébe aki meg már a drágább összeget fizeti....és nyilvàn nincs nálad plusz 1 százas az ilyen esetleges helyzetre...mièrt is lenne ha annó a konzin volt egy szóbeli megallapodás az összegről amire utàna csak te emlèkszel.....ès neked kell bizonygatnod mennyit mondott
Ok de igy hogy szobeli egyezsegek vannak az árral kapcsolatban és utána azt elfelejti....cifra szituba hozza a klienseket...😐
Én meg nem tudtam hogy ezt levonják majd-ennyi!De ha Mindenkinek levonja akkor nekem is!Amúgy se vagyok egy kussban maradós-így járt!Lett 10 e ft-ja a fiamnak😁😂
Számlát senki nem kap-szerintem...egyből nem menne ilyen jól senkinek-de ez engem nem is érdekel-nem számláért mentem hanem műtétre!A másik kb 4 asszisztense van-írják fel valahova ki mennyit fizetett és mikor.3szor emelt árat mióta én hoxázom és figyelem az árakat...de ez sem érdekel-kereslet határozza meg az árat!Ezzel nincs is semmi gond!Csak neki illenne tudni mennyiért műt talán...A másik Tb után is megkapja a pénzt az orrsövények után hisz az egészségügyi probléma...de ez sem érdekel-ezt is tudtam eddig...De bosszantó volt a tegnapi nap úgy ahogy volt.Nem wifiztem-van netem-de fönt amúgy rossz volt😋😎😂
Alapvetően komolyan gondoltam. :) Akkor nem kerülne senki kellemetlen helyzetbe :) Ha meg "valamiért" nem járható ez az út akkor ahogy anyukám szokta mondani, kinek nincs esze, annak legyen notesze :D
(én kaptam a dokimnál számlát)
Egyébként ilyenkor ha adnak átvételi elismervényt a beszámítandó összegről vagy valamilyen előlegszámlát állítanak ki, aztán a fennmaradóról meg végszámlát akkor rögtön egyértelmű a dolog. akkor nincs kérdés, hogy mi lett fizetve meg mi lett levonva...
Na ezt én ugy oldottam meg h emlékeztem h azt levonjàk belőle ugyhogy eleve annyival kevesebbet adtam😶
További ajánlott fórumok: