Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ha meg csak 4 honapos vagy, akkor meg valtozhat az orrod pozitiv iranyba.
ezt a hegesedes-gyogyulos dolgot arra ertette a doki h peldaul valakinek nem sikerul az orrmutete, eltelt 1-2 ev, es a plasztikai sebesz azt mondja a paciensnek, hogy o jol megcsinalta, csak a paciens orra a gyogyulas, hegesedes folyaman eltorzult, es azert lett rossz a vegeredmeny. Erre mondta a dr ur, hogy hulye kifogas es nem valos allitas.
es egyetertek vele. szerintem is csak akkor torzul el az orr, ha tul sok csontot vagy porcot levettek belole, es nincs ami megtartsa a bort. Olvastam errol a szakirodalomban is, hogy milyen torzulasos milyen muhiba miatt alakulnak ki.
Szia!
Remèljük nem ezt hallom a kontrollon...:(
Èn is!
🤗😉
Jól tetted :-)
Köszi a baglyot,imádom,az egyik szobánkban minden baglyos <3
Szia!
Ki is raktam facre...had pukkadjanak meg a "barátaim":)
Szia!
Nekem van is fönt képem horpadásról...nem szép most!Már mások is észre vették...ez nekem sem fog így maradni-max korrekció-ez biztos!Ennek ellenére sokkal jobb mint volt-így sem bántam meg.17.-én megyek kontrollra-kíváncsi leszek mit mond erre K.T...
Szia :-)
Istenem de szépek vagytok,tudom,hogy az orrot kellene néznem,de nem megy,olyan megható kép❤️Anya és fia szerelem❤️Ismerős érzés...
Szép az orrod is-naná,hogy megnéztem :-)
Sziasztok!
Tettem fel új képeket...Ha érdekelne Titeket!😘
Már korrekciózhat.Ha ő csinálja,akkor megad egy összeget,amiben az altatás ára és az anyagköltség van benne.És egy éjszaka a klinikán.
Ha lokálban vállalod,akkor csak anyagköltség van.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?