Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
8-9 hónapja nem emelt árat?Nekem màjus vègén mondott egy összeget a konzin....aztàn decemberben a műtétem utan mikor fizettem mondta h 40ezerrel kevesebb mint a jelenlegi àr. Mondtam neki....nekem nem szolt senki h május óta emelt az árán....elgondolkozott hogy ez nem az en hibam h nem szólt az asszisztens és mondta h akkor hagyjuk...Na de most ezt olvasva félek majd kontrollra menni😮nehogy a fejemhez vágja😮
3,5 óra... ne is mondd... nekem csak egy gerincsérv van de ennyi egy helyben engem is kinyírna. :D Kezdeményezni kell, hogy legyen jobb Wifi és akkor a komfortérzet egy hangyányit már jobb :D
Sok volt az a 3,5 óra mekünk is felnőtteknek...nem hogy neki...már szenvedett😂 gyenge volt a wifi-kényelmetlen a váró atb...Őszinte...😁
Remèljük rám üt-és mindig felàll bàrmi történjék is az életben!☺
Köszi,én már választottam stipi-stopi:💗
én 10 évesen meg sem mertem volna mukkanni felnőtt ráadásul orvos előtt ilyen helyzetben :)
😍✌👋👌👃❤💓💕💖💗💙💚💛💜💝💞💟❣ Ezt Mindenkinek aki ma ideges lett-és Mindenki másnak!😘
Jól van,akkor amit már megelőlegeztél a picidnek,azt visszakaptad😂
Tyűűű kemény kis krapek :) ezek után nem valószínű, hogy felnőttkorában majd eltapossák, mert nem tud kiállni magáért :D
Hisztizett-nem tetszett neki de vissza adta!De nem hiszi hogy így volt-de ha én ettől megnyugszom...akkor vissza adja...
Most akkor mi lett a pénzzel?
Ezt ígértem hogy megkèrdezem: a fehér csík amit látunk az az orrnyálkahártya és az orrsövény vége=normális!😀
Hát igen...pont ezt beszéltük Brigivel utàna hogy a "betegei " egy nagy része innen jön-tehát örüljön neki!Neki mi 10 e ft?! Ilyen árak mellett...és igen..én is hagyhattam volna hamár annyit ott hagytam-de ez így korrekt!Ha fix az ár akkor mindenki egyenlő esélyekkel induljon és fizessen!Ott elötte oda is adtam a fiamnak a 10 e ft-ot😂😁😎 aki meg is jegyezte a dokinak hogy ezért vártunk 3 órát anya hogy 2 percet beszélgesettek?!Mindezt 10 ! Évesen...
Drága vagy,amit írtál és nagyon aranyos,én pedig neked örülök nagyon-nagyon❤️❤️❤️
Szia!
A mai nap utàn...én csalódott vagyok...több dolog miatt...Írtam az elöbb miért...Te döntésed-hallgass a szivedre csak ezt tudom mondani!😊
Pedig pont az ilyen fórumoknak köszönheti a páciensei egy részét... szomorú ilyet olvasni. Én elhiszem, hogy a nap végére mindenki elfárad és a türelem is fogytán, de akkor is. Ez az amit írtam, hogy lehet az eredmény szuper, mégsincs jó szájíze az embernek. :(
A tipikus=apad-dagad...monstam...igen-de ez horpadt!😉😎 Na mindegy...Viszont Brigi ès a másik lány is azt mondta hogy nagyon szép az orrom formája-így azért nincs annyira elrontva a nap🤗 Főleg hogy mi tudjuk mit kell nézni ugye😂 Én azért örülök a formának-méretnek stb...De a horpadást nem szeretném ha megoldható lesz...A másik làny Anyukàjával volt aki mondta hogy 16 ! Éve neki is volt és a 2.műtét lett jó...Mit mondjak...talán tényleg kell 2 ahhoz hogy ne csak jobb hanem jó is legyen!!!A másik...legszivesebben hozzá vágtam volna hogy örüljön hogy van ez a fórum-mert amit Ő nem mond el-mert nem ér rá ránk azt is elmondjuk-segítünk egymásnak!Örülöh hogy itt vagyok Veletek akikkel megoszthatom az örömöm-bánatom az orrommal kapcsolatban és jobb kedvre derítjük itt egymást!Jaaaa vettem tegnap 3 db új sapkàt😂😅 jön a tavasz...valamikor!
Szia!
Nem baj,ha szóltál,én is ilyen vagyok-megmondom őszintén...
Horpadás mitől van?
Sziasztok!
Hát...no comment!2,5 óra várakozás után a gyerekkel! Mivel egyedül nevelem-hozni kellett...Most kiderült hogy a 10 e ft-ot tőlem nem vonták le a látványterből-szép,nem szép én szóltam!!!!Nem tetszett neki-sőt szerinte olcsóbban műtött mint kéne-mivel 8-9 hónapja nem emelt árat és engem amúgy is olcsóbban műtött.../pedig nem/.Brigit és az utánunk jövő lányt is ennyiért műtött mint engem..😀Tehát a mai nap eredménye...3-ból 3-an reklámáltunk-pedig más héten műtött mindhàrmunkat...Emberileg hatalmas csalódás volt-kb azt se tudta "melyik bolygón van"-és ezért nem szereti ha fórumuzunk /10 e ft-után /-mert össze vissza beszélünk.Ha valaki akkor én jót mondtam az orromról a kb 3 cm-es horpadás ellenére is!Sokkal szebb-jobb lett az orrom de úgy érzem a mennyiség rovására megy a minőség...😦😞😤
Milrose átgondolod és majd tudsz dönteni,meglátod😊És az őszinteség fontos,mindig elmondja,hogy milyen eredmény várható,nem ringatja álomba az embert.Pont azért,hogy ne csodát várjunk,maradjunk a realítás talaján.Ez így korrekt.
Én tegnap voltam ugye KT-nál, fél 7re volt időpontom és olyan negyed 9-kor mentem be. DE végülis korrektek voltak,mert odaszólt nekem telefonon az asszisztense, hogy csúszás van és ne is menjek fél 8nál előbb. ( Igaz, nem mindenkinek szóltak a várakozók közül...)KT nekem pozitív csalódás volt, egyáltalán nem volt bunkó stílusa, pedig már felkészültem hogy majd beszól vmit az asszimetrikus fejemre vagy ilyesmi :D :D :D Nekem tetszik az őszintesége, hogy elmondta kicsi orrot soha nem fog tudni csinálni az enyémből és , hogy a szélességen csak minimálisan tud változtatni. A változást leginkább az adja majd, hogy megemeli az orrcsúcsomat és nem lesz lógos meg rövidebb lesz az egész. Ja meg, hogy kiveszi a púpot....ez azért furcsa mert én 23 éve abban a hitben éltem, hogy nekem egyenes az orrom, de orvosi szemmel mégsem :D :D Azt hittem most, hogy 2 orvosnál jártam,majd segít a döntésben, hogy kit válasszak, de most még jobban összezavarodtam :D Bár igazából mindkettőre ( másik VK) rábíznám magam úgy érzem.....
Hát kitartás lányok(remélem már sorra kerültetek...)na ilyenkor nem szívesen lennék debreceni vagy mondjuk nagykanizsai páciens...
Nem semmi, csajok! Elemózsiát, hálózsákot vittetek? ;)
Viccet félre téve... Remélhetőleg már végre sorra kerültetek!
Várjuk a beszámolókat :)
6-ra volt időpontunk Brigivel K.T-hoz...Még itt ülünk....🙄😨😨😨😨
Én már szerintem a család agyára megyek az óvatossággal :) pár hete volt, ahogy adni akartam a párom arcára egy puszit odanyomódott az orrom. Rámorogtam, erre ő csak néz érthetetlenül, hogy most miért is, ő nem csinált semmit :D
Utána mondta a doki, hogy ezt is óvatosan mert érzékeny az orrcsúcs. :)
Poont ugyan ez a sztori, énis a porcos rész miatt féltem, aztán rohantam dokihoz és megnyugtatott hogy nincs gond. Bár...egyáltalán nem vizsgált meg, épp hogy rá nézett :D az orrhátam nekem is tök stabil, szerintem abból csak középen kivágtak aztán össze nyomták ha érted mire gondolok :D
Ja és nálam is ugyan ez, puha, de nem lehet össze nyomni mert még merev
Pont most írtam a naplómba, hogy nekem is az orrcsúcs az ami még kicsit fura. Nekem a felület rész már egész puha, ha összenyomom akkor olyan mintha a belsejében lenne egy golyó :) Egyébként az ütésnél sem a csont elmozdulástól féltem, hanem hogy a porcos résznek lesz baja. A csontom a doktornő szerint is gyorsan forr :) Főleg amilyen extra kemény :) Szerintem légkalapács kellene megint szétütni. :D
Hát igen...de nem baj...csak vége lesz!:) Én gipszlevétel napján a díszpárnával "legyintettem" meg...nem volt kellemes😣😥
További ajánlott fórumok: