Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,
Köszi a választ! Képet esetleg tudsz mondani, vagy naplókat, hogy tudjam, hová kellene jogot kérni, hogy megnézzem a tapasztalatokat? Nagyon érdekel, hogy ő milyet csinál. :)
Szia!
Nasivint el kellene hagyni.Helyettesíthető Sterimar,Coldastop-ezek nem okoznak függőséget és annyit használsz belőlük,amennyi jól esik.
Unguentum nasale kenőcs is jó,ez pedig nem folyik le a garatra.
Sziasztok! Most már lezsíroztam a családdal(férj,nagymama bevethető)szóval a júni02-es dátum fix.:-) Volt aki asztmás volt és úgy volt a műtét?
moncsicsi01-megnézhetlek?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy okozok-e bajt, ha használom a Nasivit az orrdugulásra így 2 hét után? Nem mertem még, elhagytam, ahogy kellett, de dugul rendesen.
A másik, hogy az orrcsúcs a legdagibb, kenem persze körömvirággal, de azt hogy lehet masszírozni, lehet-e egyáltalán?
Sziasztok,
Tudtok itt a fórumon olyanról, akit Rezek Ö. műtött, és rossz tapasztalata van vele kapcsolatban? (mármint az eredménnyel) Tudtok fotót mutatni, hogy kit műtött ő? Cecének láttam az orrát, neki nagyon gyönyörű lett, viszont nem nagyon találtam túl sok képet R. Ö. által.
Köszönöm! :)
Szia,
Köszönöm szépen, küldtem közben privát üzenetet. Köszönöm mindenkinek a kedves válaszát! :)
Igen,hörcsögpofi állapot mindenkinél van,mire mész gipszlevételre szépen leapad.
Meredek párna:szuper!
tegnap már egész sokat aludtam és figyeltem hogy jó meredek legyen a párnám
viszont az arcom olyan mint egy kis hörcsögnek
ilyen foghúzás utáni állapot. nektek is ilyen volt ? szedem a c vitamint és kenem a feketenadálytőkrémmel
sziasztok, megvolt a műtétem tegnap :)
minden rendben ment ,zárt orrplasztikám volt ,bár ez csak itthon derült ki számomra,
a műtét után semmi beverzesem sem volt, most kezd lila sminkem lenni
a félig ülő alvás tegnap nem jött össze kaptam altatót de tök éberen ücsörögtem, mára már remélem fogok aludni
örülök h túl vagyok rajta :)
kicsit több léleksimogatás vagy egy vállveregetés mosoly vmi jól esett volna az ott dolgozóktól , de szerencsére volt egy jófej szobatársam akivel együtt "szenvedtünk" :D
nagyon várom h lekerüljön a gipsz és lássak vmi változást :)
Szívesen :-)
Kívánom neked,hogy minden úgy sikerüljön,ahogy szeretnéd!
Köszönöm az infókat és a biztatást.
Hááát, nagyon bizakodó vagyok, hogy ennél a műtétnél minden jól sikerül és elégedett leszek a végeredménnyel.
Szia!
Sokszor még egy kis változás is sokat jelent,nem beszélve arról,hogy végre kapsz majd rendesen levegőt.
A gipszes időszakot kell átvészelned úgy,hogy a gyerekeket a férjed ellássa.Nem lesz neki könnyű,mert biztosan hozzászokott,hogy te vagy a gyerekekkel amíg ő dolgozik,de ilyenkor fontos,hogy tudjál pihenni,legalább a gipszes hét alatt.Ezt tényleg le kell "boxolni",szó szerint :-)
Szia Afro!
Ami fontosabb,segítségedre lehet a műtét előtti készülődésben,átküldtem priviben.
Visszaolvastalak és megérdemled,hogy egy szép orrot kapjál.Mindenki megérdemli,de neked nagyon elrontották,úgyhogy meg is értelek,hogy izgatott vagy.Biztos vagyok benne,hogy két hónap múlva boldog leszel az eredményt illetően.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?