Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Köszi az infót! Már beszereztem mindent, lassan el kell kezdeni használni a napfényvédő krémet és a kalapot is.
Olyan sokszor bedugul még! :(
Az ülve alvás egyre nehezebben megy, sokszor lecsúszok, már el van gémberedve a hátam és a nyakam. Alig várom, hogy egy kicsit meg tudjam tornásztatni. Mikortól lehet oldalt aludni?
Közben remélem, hogy nem jönnek fel a kg! :)
De nagyon tetszik most is az orrom, nagyon meg vagyok még így dagin is elégedve vele. Nagyon örülök, hogy bele vágtam. Úgyhogy türelem az van bőven, ha már ennyi évet vártam. Most sajnálom, hogy nem jóval előbb csináltattam meg.
Szia!
Igen, szerintem itt nagyjából mindenki használja/ használta.
Műtét után 2 nappal lehet elkezdeni, ha minden igaz.
Hasznos dolog :)
Szia! :)
Huhh meg szeretném nézni, ha lehet persze...!😊
Szia!
Nekem nem kimondottan az orrcsúcsomon van, hanem inkább az oldalán, de az nekem nagyon látványos is.
Az az oldala épp emiatt a csomó miatt olyan mintha nem apadt volna le :(
Ami mégjobb, hogy ma vettem észre, hogy egy helyen van egy kis kiálló csontdarab vagy nem tudom mi lehet az.
Mi jöhet még???
😣
Szia!
Briginek van csomója Őt kérdezd../puklija / ahogy Ő mondja...
Szia!
Enyém 8 hónapos de még van hogy bekeményedik...orrhegy érzés sokára áll helyre...kitartás!
Szia!
Naplómban vannak képek...engem K.T műtött
Semmi gond, értettem a lényeget!🤗
Köszönöm szépen a segítségedet, így másképp állok a témához én is!😊
Én kizárólag fül-orr-gégész+plasztikai sebészek között kerestem az orvost,nálam ez kitétel volt.
És ebben segített.Ennyi a történet :-)
Na,így helyes,ma olyan "széthullott" vagyok :-)
Szia! :-)
Napfényvédőkrém,kalap-az első három hónapra vonatkozik,de természetesen akkor,amikor már jön az erős napsugárzás.Már benne vagyunk a májusban,de még igazán erős napsütés nem volt.Amikor már lehet attól tartani,hogy lefog minket a nap,akkor lesz szükség ezekre a dolgokra.
Igen,amit írtál,teljesen természetes,még pár hónapig eltart.Nálam 8 hónap volt.De nem okozott gondot,hiszen az orrunkkal nem tapintunk,tehát ilyen szempontból semmiben nem hátráltat.Csak tudom,furcsa.
Én kizárólag fül-orr-gégészek között kerestem az orvost,nálam ez kitétel volt.
És ebben segített.Ennyi a történet :-)
Ahhan értem. :)
De ő nem vállalta a műtétet, vagy más miatt nem műtött?
Igazán nincs mit! <3 😄
Mindenképp kikérem több ember szakvéleményét, szeretném hogy szép legyen. 😁
Szia! :)
És végülis ki műtött meg? Milyen lett az eredmény, tudnál képeket mutatni? :)
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy ezt az időt a frissen műtötteknek találták ki.
Mennyire kell figyelni a kalapra és a napfényvédő krémre így 3 hetesen? Mármint gondolom, ha pár percet vagyok kint kalap nélkül, és krém nélkül az gond? Most már talán elkezd kisütni a nap, mászkálok az épületek között, max 5-10 perc, már az is veszélyes lehet?
Szemből még mindig jó kis dagi, a bőröm az orromon, mint egy dinónak, annyira kemény, az orrhegyem mintha nem is az enyém lennel. De gondolom ez még természetes.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?