Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat az alvással kapcsolatban.
Nektek szokott fájni a fejetek? (Egyáltalán nem voltam fejfájós.) A homloknál és az orr felett? Nekem néha úgy belehasít, hogy csak na. De most már egy hete van egy folyamatos enyhe fejfájásom is. Ma már be kellett vennem cataflam-ot, mert sehogy sem múlt a fájdalom.
VAN ÖTLETETEK MITŐL LEHET?
Szia!
Még nem műtött..:)
Szia!
Kopogtunk...mikor műtött?:)
Sziasztok!
Indítottam egy naplót! Akit érdekel kopogjon!;)
Szép Napot Nektek!
Koszonom a valaszaitokat!:) Majd ma parom segitsegevel megmossuk!:D
Szep napot Nektek!:)
Szia!
Majdnem mindannyian mostunk hajat szerintem..nekem hajcsavarós képem is van gipszel a naplómban😂
Szia!
Persze,hogy megmostam.
Háttal leültem a kádnak,fej hátrahajtva,párom óvatosan bevizezte,én megmostam,és segített leöblíteni/tussal/.
Nem sikerült olyan alaposan,mintha nem lett volna rajtam gipsz,de mégis nagyon sokat tisztult a hajam,nagyon jó érzés volt.
Arra figyeljél,hogy a gipsz alá ne folyjon be a víz.Ebből következik,hogy a homloknál lévő hajszálakat nem lehetett tökéletesre mosni,de akkor is megérte.
Aztán lekerült a gipsz,és akkor rendesen is megmostam :-)
Megnéztem a Facebookon jó pár plasztikai sebészt most már kiváncsiságból is,hogy van-e bárkinél is negatív komment.
Hát a válasz:nincs.
Sziasztok!:)
Olyan kerdesem lenne, hogy van-e koztetek olyan, aki gipszes idoszakban bevallalt hajmosast? Es ha igen, hogyan??:D Sajnos tovabbi 5-6 napot nem tudok varni vele, a szaraz sampon pedig nem segit a korpan.:D:/
Koszi a valaszokat!
Szerintem szándékosan egyik plasztikai sebész sem szúrja el a műtétet. A szép relatív. a hozott anyag pedig meghatározza a végeredményt.
mondjuk ha valakinek egyenes orra volt és a műtét után ferde lett / behorpadt / nem kap levegőt azt mondjuk úgy megértem.
Én még tegnap éjjel meglestem a kommentet, miután Xy írt ide.
Azt írta az illető, hogy neki KT elszúrta a szemhéját és az orrát is, de nem akarja kijavítani.
Szia!
Ha az ülve alvás nehezen megy és ezért nem tudsz nyugodtan pihenni,akkor aludjál úgy,ahogy jólesik.Oldaladon lehet,csak figyeljél,hogy ne dőljél rá az orrodra.Háton is,egyet nem szabad:hason három hónapig.
Örülök,hogy tetszik az orrod és elégedett vagy,mindig hangsúlyozom,ez a legfontosabb!
Szia!
8 hónaposan! TE JÓ ÉG!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?