Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ugye,milyen okos orrunk van? :-)
Jó hosszú sétára vitted,de megmutatta,hogy ő a főnök :-)
Sziasztok!
Tettem fel képet...ha lesz "normális" /fotózáson voltunk/ akkor teszek fel olyat is..Mindjárt 9 hónapos..
Szia :-)
Átküldtem priviben,ami szükséges lehet.
A csengőt kipróbáltam: semmi. Valami varászszó? :)
Nekem még mindig dugul. Bár van olyan része a napnak délután amikor kb. 3 órára már teljesen kitisztul, ezek a nap fénypontjai. Viszont nehéz már a mozgás nélküli élet. Nagy sétát bevállalhat az ember?
Kedvenc innivaló, nasi, csoooki.
Igazából látni fogod, hogy napról napra jobb, könnyebb. Nekem a "maszk" a szám elé vált be nagyon! Tudtam nyitott szájjal aludni mert az előtte volt! Igy nem száradt ki a torkom, nem nyeltem le sunyi, ablakon bekószáló pókot! ;)
Még a próbiotikum jön jól, mint általános immunerősítő!
Esetleg kiscsengő a kezed ügyébe! :) bár legtöbbünk enélkül gyógyult, de úgy kipróbálnám...;)
Szia Ju! Nekem is kontaktlencsém van. Ha bemész pl az Ofotértba, akkor egyből tudsz venni. Miért lenne 2 hét?
De pl az e-optika.hu ról rendelve is 2 nap alatt általában küldik.
Jó gyógyulást!
Sziasztok :)
évek óta tervezem az orrműtétet és végre 3 nap múlva a műtőbe kerülök. rettentően izgulok.
próbálok most előre mindent beszerezni amire szükségem lehet (nasivin, feketenadálytőkrém, c vitamin orrszívóporszívó)
nektek mi segítette még hatásosan a gyógyulást ? :)
Sziasztok!
Tegnap voltunk fotózáson a gyerekkel...alig várom a képeket...a horpadásról is kértem-így arról is lesz rendes amit tovább is küldök K.T-nak🤔🙄 Jelzem ha megkaptam a képeket!
Szia!
Igen csinál...velem éppen nem volt olyan kedves...😎😂🙄 Én horpadt vagyok...Ha már voltál R.Ö...menj el V.K-hoz is K.T után...azt már ne sajnáld...Most írtam ki hogy van egy olyan doki:Viczián Csaba...3D-s tervet csinál-csak Ő!Cryzalix...ez a neve azt hiszem...Én ha újra kezdhetném biztos megnézném...;)
Nem,nem marad így,ez a gyógyulási folyamat része.Amíg nyirokfolyadék van a szövetek között,addig duzzadtság is.Hónapról-hónapra megy majd lejjebb,van,akinél gyorsabban,van,akinél lassabb a folyamat,nincs két egyforma eset.
Körömvirágkrémmel kenjed külsőleg az orrodat-én éjjelre szoktam-és reggelre kifejti a jótékony hatását.
Kitartás és tényleg ne izguljál emiatt!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?