Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

18809. Szandríta (válaszként erre: 18784. - Milrose)
2017. ápr. 26. 14:27
Kedves Milrose! Kopogtattam a naplód olvasásához. Szeretném olvasni,ha engedélyezed 😊
18808. 39939c1f58
2017. ápr. 26. 14:23
Sziasztok! Most voltam V.K doktornőnél konzin.Végre eljutottam:-D Nagyon kedves,szimpatikus doktornő volt.Vicces volt,mert érzékeny a szemem és a vakuba állandóan belepislogtam,így vaku nélkül lett kép:-D Alapjáratban nem rossz az orrom,picit kell csak csinosítani,ami miatt viszont nem bánom,hogy őt választottam,hogy fül-orr-gégész és elég szép orrsövény ferdülésem van.Vizsgálat után kettőt kérdezett:Hogy kapok levegőt(haha...egy orrlyukon)Másik:nem volt-e többször arcüreg gyulladásom(bingó..volt és ciszta is lett az arcüregben).Szóval egy picit nőcisebb nózit kapok,de nem lesz olyan nagy a változás,na meg mellé levegőt is a bal orrlukamra.Már csak a férjel kell leboxolni(merthát egy kétéves meg egy négyéves szabadul rá).Júni 2 lenne a céldátum,egyelőre kérdőjellel.
18807. Afro21
2017. ápr. 26. 14:06

Sziasztok!

Tegnap voltam konzultáción Rezek doktornál. Nagyon szimpatikus és kedves volt. Megnézte, megvizsgálta az orrom és mondta, hogy azért ilyen, mert az első műtétnél túl lett szedve. Ezt az orr formát úgy hívják, hogy papagáj csőr orr. Elmondta, hogy hogyan lehet változtatni rajta, ill. hogy pozitív és látványos változásra lehet számítani az operáció után. Szóval, nagyon bíztatott a műtét sikeres kimenetelét illetően. Műtéti időpontot június 14-re kaptam. Tudom, hogy még majdnem 2 hónap van addig, de már nagyon izgatott vagyok!!!

Szerintetek mikor érdemes intenzív vitamin szedésbe kezdeni? 1000 C vitamint és multivitamint szedjek?

Van esetleg még valami kiegészítő cucc, amit érdemes eszegetni?

18806. _Sunshine (válaszként erre: 18804. - Elszánt)
2017. ápr. 26. 13:11
Szia!2 hét az még nagyon az eleje a gyógyulásnak,így még szinte minden furcsaság normálisnak mondható, ezt így visszatekintve mondom közel 7 hónaposan.:)Nálam az orrdugulás,(a mondhatni teljes blokk vagy rövid időszakokra kidugulás)körülbelül 3 hónapig tartott, de másoknál általánosságban ez sokkal rövidebb.Most így nekem a tavaszi allergia szezon miatt visszatérni látszik....A feszülést vagy lüktetés, leszakadni akaró orr érzést még sokszor érezni fogod:)
18805. Elszánt (válaszként erre: 18784. - Milrose)
2017. ápr. 26. 13:10
Szia. A naplódba nem tudok írni, úgyhogy ide röviden. A terv szerintem nagyon illik az egyéniségedhez, sokkal kedvesebb az arcod rajta. Fiatalosabb, bájosabb. Nekem nagyon tetszik.
18804. Elszánt
2017. ápr. 26. 12:56

Sziasztok!

Nekem is 2 hetes az orrom, de még sokszor dugul nagyon, kevés az amikor kapok levegőt, az is kb. 30 perc, onnan tisztítanom kell. Dagi még rendesen. De a mai nap még fáj is, vagyis olyan nagyon fura érzés, feszül, de néha még bele is hasít egy-egy pillanatra. Ez normális?

18803. keki70 (válaszként erre: 18802. - Retti28)
2017. ápr. 26. 09:33

Szia Retti!

Még nagyon az elején vagy a gyógyulásnak,apadni fog az egész orrod,az orrcsúcs is,de azzal számoljál,hogy az orrhátnál előbb bekövetkezik az apadás,mint az orrcsúcsnál.Az orrcsúcsra fél évet számoljál minimum.Amíg nyirokfolyadék van a szövetek között,addig duzzadtság is.

Hogy mennyit apad,azt pontosan nem lehet megmondani,de te látni fogod,észrevenni,amikor "kifogy" a szövetekből a nyirokfolyadék.Akkor majd látod,hogy bőr-szövet felsimul a csontos orrhátra,ezt követi majd a porcos rész.

Én is ugyanúgy voltam,mint te,lekerült a gipsz és folytattam tovább az életemet ott,ahol abbahagytam.Igen,a kisfiad emelgetése annyira van hatással az orrodra,hogy duzzad.

Kozmetikai kezelés:igen,ha az orr kimarad-gondolok itt nyomkodásra-akkor most is lehetne.

18792 és 18793 hsz-ezeket nézzed meg,ott van szó erről.

Igen,enyhe nyomkodásra is fáj ilyenkor az orr,nagyon érzékeny,én csak egy papír lappal legyintettem meg,és bizony nagyon fájt az is.

18802. Retti28
2017. ápr. 25. 23:46
Sziasztok!2hetes az orrom. Profilbol tokeletes,szembol viszont széles. Tudom,h meg apadni fog,csak az lenne a kerdesem h kb mennyit? Es az orrcsucs is valtozik? Ti mennyire terhelitek magatokat? En miota levettek a gipszet,teljes eletet elek. Persze nem tornazom,de a 2,5eves fiamat gyakrsn kell emelgetni. Ez maximum csak az orrduzzadasra van hatassa,ugye? Kozmetikai kezelest mikortol lehet igenybe venni? Ha az orrot kihagynank,akkor akar mar most is lehet? Az normalis,ha finoman megnyomkodom az orrom es faj?Koszonom szepen elore is a valaszokat. Szep estet mindenkinek!
18801. c3df4af234 (válaszként erre: 18799. - Moncsicsi01)
2017. ápr. 25. 21:51

Nekem kontakt ekcémám lett, amim eddig nem volt. A teszt még várat magára, de a kremek és gyógyik keresztallergiás hatása a gyanú. Persze agyonkentem mindennel és ez sokat rontott. Most csak patikai mosakodó, és cremor agens maradt és nulla kozmetikum. Már egész szép!

Az uriage zink+réz krémje is hatásos volt.

De ez "folyamat", a bőr is méregtelenít! Igyál sokat, az regeteget segít és csak hidratáld, semmi más.

(Nekem minden megvolt, talán csak a libazsír nem... így a SOTE bőrklinikán landoltam a végén.) ;)

18800. Kismacsek82 (válaszként erre: 18799. - Moncsicsi01)
2017. ápr. 25. 21:40
Nekem eleve voltak ekcémáim az orr kornyeken....na a gipsz levétel után az szépen előjött....nem győztem diprosalic-al kenni
2017. ápr. 25. 20:57
Sziasztok, ma szedték le a gipszet, teszek fel majd kepeket. Nagyon elégedett vagyok, mindenki szerint gyönyörű lett. Lattam pont h arcapolas volt a téma. Na most en micellas vízzel le mostam a sminket. Mert muszaj volt sminkelnem a gipszlevetel utan:) mint egy zombie ugy neztem ki. Természetesen horror állapotban van a bőröm. Piros foltok jönnek ki a szemem alatt, az orrom alatt, a homlokomon. Valaki tapasztalt ilyet? Nem viszket meg semmi. De nagyon nehezen múlik el. Mi lehet ez?
18798. keki70 (válaszként erre: 18796. - Kismacsek82)
2017. ápr. 25. 19:26
Szép💖De írtam a naplódba is :-)
18797. keki70 (válaszként erre: 18795. - Milrose)
2017. ápr. 25. 19:25
Azt írtam,amit látok.De betudod állítani úgy,hogy a naplódba közvetlenül is lehessen írni :-)
2017. ápr. 25. 18:57
Tettem uj kepeket.😁
18795. milrose (válaszként erre: 18787. - Keki70)
2017. ápr. 25. 18:04
Köszönöm Keki, kedves tőled :))
18794. Broxán (válaszként erre: 18790. - Ceccsillag)
2017. ápr. 25. 16:59
Ahh köszönöm hogy leírtad!! :) és hamlasztas után is lehet szolizni? Nem lesz fény érzékeny?
18793. J.Hajni (válaszként erre: 18765. - Eleni92)
2017. ápr. 25. 16:38

Ne aggódjál, mert egyébként KT egy tapasztalt jó orvos, gondolom 100ból 100 tökéletes orrot nehéz "gyártani".

Úgy gondolom hogy a legtöbb betege elégedett :) remélem te is az leszel. És kitartást a gyógyuláshoz!

18792. J.Hajni (válaszként erre: 18781. - Broxán)
2017. ápr. 25. 16:35
Én 4 hét után már óvatosan elkezdtem az edzést de úgyis érezni fogod az orrodon hogy bírja e :) csak majd vigyázz be ne verd közben vagy valami :D
18791. Ceccsillag (válaszként erre: 18789. - Broxán)
2017. ápr. 25. 16:01
Amugy egy kis onbarnito is jo szolgalatot tud tenni😂 nalam literszamra fogyott, egysegesebbnek tunt az az undorito arcborom:D
18790. Ceccsillag (válaszként erre: 18788. - Broxán)
2017. ápr. 25. 15:55

Az arcomra azt hasznalom mast nem probaltam, viszont sima szalicilsavat lehet a gyogyszertarban kapni, en a dekoltazsom pl azzal kenem es azota nincsenek kis izzadtsagpattik se semmi es szep fenyes a borom szoval azzal is megpribalhatod kb 500 ft a naturlandos verzio.

Csak sokat hidratalj utana vizbazisu hidrataloval!

En anno kerdeztem Rezek asszisztenset hogy miert ne lehetne szolizni vele, azt mondta a veralafutasok meg sotet karikak eleg eroteljesen visszaterhetnek es hogy nagyon dagadhat a melegtol a nozi, elgondolkoztam hogy megeri e a kockazatot de en nem vettem semmit eszre ezekbol egy jo napozas utan. Szoval talan ket het telt el hogy le sem takartam, es még egyenlore nem esett le:D

Nyomkodni en nem birtam ki, mar kezdettol fogva ovatosan nyomkodtam de epp azert mondtam hogy nem nyilatkozom errol, mert nyilvan nem tesz neki jot, en is vsak a nagyon feltuno pattikat vagy miteszereket mertem, mert egyszeruen mar nem birtam a latvanyt:D

Ha ennyire konnyen kijon, es nem kell gyotorni, akkor en siman kinyomtam, csak hat nyilvan jol feldagadt ott utana az a resz es pieos volt de kis jeg csodat tett:D

18789. Broxán (válaszként erre: 18783. - Ceccsillag)
2017. ápr. 25. 15:26

Nyilatkooooz!!

Én egy kettőt ki nyomtam nagyon óvatosan de olyan furcsa megmagyarázhatatlan érzés és inkább hagyom de már nagyon gaz :D

Szolinal nekem arc lenne a lényeges mert az fajul extra gyorsan és most le is hamlottam a 0-ra, eredeti arc színen meg nem is fehér inkább rózsaszín, mint egy kis malac 😂 Nem túl szexi

18788. Broxán (válaszként erre: 18786. - Keki70)
2017. ápr. 25. 15:25

Köszönöm!

Hamlasztobol melyik? Csak a SkinPerfectin a jó? Mert az elég drága, nekem mitesszerbol van rengeteg és pláne most, szinte már könyörögnek,hogy ki legyenek nyomva, sok porusom már annyira tele van,hogy félig kilóg a cuccos 😁

18787. keki70 (válaszként erre: 18784. - Milrose)
2017. ápr. 25. 13:48

Köszönöm az engedélyt!

Nagyon szép vagy milrose és a tervezett orr is nagyon szép-én támogatlak a döntésedben /ha csak lelkileg tudom is megtenni/,de tudom,hogy a család támogatása milyen erőt tud adni.Azért mi itt vagyunk neked,ha ez számít :-)

18786. keki70 (válaszként erre: 18781. - Broxán)
2017. ápr. 25. 13:25

Bőrápolás:

Én Nivea arclemosó gélt használtam.

Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.

Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.

bha2%

Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.

Itt a link:

skinsmart.hu/arcapolas/kemiai-hamlasztok/skin-perfect.. :)

Bőrgyógyász írja fel receptre:Skinoren krém

Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém

Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott.Lehet,hogy egy kimaradt,amit nem olyan régen írt valaki,de így is van választék :-)

18785. keki70 (válaszként erre: 18781. - Broxán)
2017. ápr. 25. 13:22

Szia!

Szolizás:négy hét,de először óvatosan,nehogy leégjen az orrod,egy vizes törölközővel érdemes letakarni.

Edzés:szintén négy hét-bár én inkább hat hetet szoktam írni,amire biztosan összeforr az orr-ha nem bírja az orrod,jelez.Olyan érzés lesz,mintha le akarna szakadni,nagyon húzódik,zsibbad,bedagad,stb...észre fogod venni.Aztán lehet,hogy semmi rossz érzés nem lesz,nincs két egyforma orr és gyógyulás.

Nyomkodás:három hónap után

18784. milrose
2017. ápr. 25. 12:52
Létrehoztam egy titkos naplót, annyira nem akarom "mutogatni" magam, de aki korábban beengedett a sajátjába őket szívesen várom :)
18783. Ceccsillag (válaszként erre: 18781. - Broxán)
2017. ápr. 25. 12:03
En gipszlevetrl utani harmadik napig birtam szoli nelkul:D de az arcom letakartam. Aztan mivel nyaron mutottek kb 3-4 het mulva mar napoztam, még le is pirult de semmi baja nem lett. Edzeni ket hetre ra mar boven jartam, addig csinaltam, amig nem ereztem hogy nagyon huzodik, akkor abbahagytam de laza edzes szerintem siman birhato. A boromre aha es bha hamlasztokat hasznaltam, meg tisztito es szarito pakolasokat, fekete szappannal es PC termekekkel mostam, viszonylag gyorsan helyreallt:) a nyomkodasrol inkabb nem nyilatkozom:D
18782. sárisári
2017. ápr. 25. 12:02
Mi lett vajon Telaviv-val?/es Fifizsofi-val?
18781. Broxán
2017. ápr. 25. 11:36

Sziasztok ki mennyi idő után szolizott és ment el laza edzésre? Én ma vagyok 15 napos és a szoli már nagyon hiányzik edzés annyira nem de az sajnos jot tenne 😁

+ nekem nagyon gaz a borom a mutet óta, ki mit használt ra? Nyomkodni mikortól lehet?

2017. ápr. 25. 11:24
Én is ìgy vagyok vele.....számomra még mindig az a mérvadó h a régi nagy orrom eltűnt. Az új nózim sokkal jobb nekem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook