Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
18787 hsz.
Ide akartam...
Szia!
Szuper jó képek,persze könnyű,aki mellett ilyen kis pasi van <3
Nem végzett rajtam műtétet,de sokat segített akkor,amikor az orrplasztikámhoz kerestem a megfelelő orvost.
Köszönöm az orrom nevében a dicséretet <3
Persze,menj el több helyre,jól teszed!
Akkor ebből már tudom,hogy a válasz:nem.
Brill remélem,hogy sikerül érvényesíteni az igazadat,tudom,hogy nehéz út,de én nagyon bízom benne!
Sziasztooook!
Voltunk fotózáson...Tettem fel pár db képet ha valakit érdekel...8 hónapos az orrom.../ horpadás látványára figyeltünk/🤔😂 de a formát mèg mindig imàdom!!!
Szia!
Enyém is ferde volt az orrsövénytől!4 éve halogattam a műtétet...aztán látványosan elferdült és nem kaptam levegőt sem...
Szia! Köszönöm! :)
Milyen műtétet végzett rajtad Bajusz Dr?
Megnéztem a képeidet, szép a nózid! :)
Persze gondoltam több helyre elmegyek hogy lássam ki mit mond...
Azért is ajánlom mindenkinek, hogy orr-fül-gégészt válasszon, mert az talán tudja hogy kellene kinézni egy orrnak , és mire való.
Amúgy kevés olyan van aki elismeri ha hibázott. Mentik az irhájuk.
Szia,üdv. a fórumon!
Számomra Bajusz doktor nagyon kedves,segítőkész orvos.Örök hálám neki.
Megnéztelek a képeken és ahogy írtad,hogy a fő probléma a ferde orr,mindenképpen fül-orr-gégész+plasztikai sebészt keressél.Mindenki azt az orvost ajánlja,akivel meg van elégedve,a képeim alatt ott a neve :-)
Retti,eleni sok-sok türelem,főleg,hogy még nagyon a gyógyulás elején vagytok.
Eleni a bőrvastagság nagyban befolyásolja a gyógyulást és azt,hogy mennyit tud az orvos az orron változtatni.
/De ahogy visszaolvastalak,ezt úgyis elmondta az orvos./
Lányok kitartás!
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom orrplasztikán, ferde a nózim....😅
Nézegettem Dr Bajusz Huba oldalát, és nagyon tetszenek a munkái.
Esetleg valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Illetve kit ajánlanátok?
Köszönöm szépen az estleges válaszokat!
Üdv
nektek mennyi időbe telt mire kialakult a végleges szembőlképetek ?
megvolt a gipszlevételem tegnap és olyan az orrom most mint mielőtt belevágtam a dologba. azt mondta az orvos hogy még be van dagadva és apadni fog.
Nagyon örülnék neki ha így lenne :)
Szia!
koszonom neked is a biztatast! ha nem tul nagy keres, tudnal nekem kuldeni mutet utan 1-2hettel es most keszult fotot az orrodrol? sokat segitene elkepzelnem, h mennyit tud változni az orr és talan megnyugodhatnek..
Szia Keki!
nagyon szepen koszonom a segitseged. nekem nem volt nagy,sem gorbe az orrom, viszont az orrcsuccsal nem voltam megelegedve és picit széles is volt az orrom. illetve még mindig. alig latok barmifele változást az orromon. profilbol latszik h picit kisebb,viszont szembol egyaltalan semmi változást nem látok és ez eléggé elkeserít. nehezen tudom elképzelni h keskenyebb lesz, h tud még változni, annyit apadni. esetleg tudnátok kuldeni kepet az orrotokrol mutet utan 1-2hettel és hogy milyen késobb. csak h lássam milyen változás mehet még végbe és reményeim szerint kicsit megnyugodjak. tudom h ez turelemjatek és turelemmel is lennék,ha tudnám h ez még fog annyit változni :-) koszonom elore is!
Szia!
Igen,a bevérzésre,hogy a hajszálerek falát erősítse.Műtét előtt pár nappal.
Annyira sajnállak brill,jól elintézte az orrodat.Egyértelműen műhiba-ez nem is kérdés.
Az viszont igen,hogy áll hozzá,mennyire segít neked abban,hogy kártérítsen téged,ugyanis azt már írtad,hogy ezt nem lesz egyszerű rendbe hozni.Vagy legalább egy olyan állapotot megvalósítani,hogy kapjál normálisan levevőt és esztétikailag is vállalható legyen az orrod.
Egyáltalán felvállalja-e,hogy hibázott?
Na,az ilyet kellene végleg eltiltani az orrplasztikától!
Szia Dorika!
Boldog egy éves szülinapot az orrodnak🎂🌸🎁💖
Örülök,hogy elégedett vagy,ez a legfontosabb!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?