Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Túl vagy rajta,na akkor most már nyugodt vagy,hogy nem akadályozott semmiben a szájpadlásod.
Nem gond,annyi marad az orrodban,amennyinek kell.És a gipszes időszak alatt lehet a Nasivint,utána Sterimar vagy Coldastop.De ha a Nasivin nem válna be,akkor nyugodtan használjad a Coldastopot,olajos,növényi anyagokból álló készítmény,a trutyit fellazítja,az orrnyálkahártya gyulladására hat,és annyiszor használod,amennyiszer szükséges,nincsenek korlátok.
Szia!
Volt ilyen nem is olyan régen egy fórumosnak,utána minden rendben volt.
Ági mind testileg,mind lelkileg készen kell állni a műtétre.Ha az orvos azt veszi észre,hogy lelkileg még nem állsz készen rá,nem vagy biztos,hogy 100%-ig akarod a beavatkozást ill.hogy végig tudod csinálni az egy éves gyógyulási időszakot-akkor azt javasolja és ez az ésszerű,hogy még várjál.
Nem,persze,hogy nem fog elküldeni :-)
Retti most már visszafog húzódni a duzzanat,rásegíthetsz jegeléssel,vagy a körömvirágkrém is nagyon jó duzzanatra,gyulladásra,de mivel a szemről van szó,vigyázni kellene bekenés után,nehogy belemenjen.
Ezért inkább a jegelés.Egyébként nagyon jó rá a Rosmanban kapható zselés szemmaszk,500 ft körül van,nekem is van itthon és szuper.Hűtőben lehűl és mehet a szemre max.20 perc egy alkalommal.
Szia!
Ha van idő,helyben megcsinálja a tervet,de arra számítsál,hogy nem fog lelkileg babusgatni,tehát ahogy RÖ nem vállalta ezt be,ő sem fogja.
A munkáját jól végzi,nagyon jó orvos,de nem nyálas,tényeket közöl,elmondja,hogy mit lehet abból megvalósítani,amit te szeretnél,és ő még mit ajánl.Erre számítsál.
Az én orromat ő operálta,most is őt választanám.
Sziasztok
Közületek volt olyan, akit Rezek Ö. visszautasított? Én 1x voltam nála tavaly konzultáción, viszont akkor még csak érdeklődtem, és mikor megnéztem egy videót, hogy hogyan műtenek nyílt plasztikával, megijedtem. Majd idén elmentem hozzá, hogy megcsináltatom vele az orrom, mert az ajánlások alapján őt tartottam a legjobbnak. Viszont a konzultáción azt mondta, hogy lehet, hogy nem vállal be, mert nem tud olyan eredményt nyújtani, amilyet én szeretnék, velem lelkileg többet kellene foglalkozni... De majd küld nekem tervet emailben (mert helyszínen nem akart tervezni, pedig nekem nagy segítség lett volna). Majd megkerestem az asszisztensét 1 hét múlva, hogy kérdezzen már rá, hogy elvállal-e, viszont azóta sem érkezett Rezektől visszajelzés.
Most kértem Kárászhoz ezért időpontot, csak kicsit elbizonytalanodtam, 1-2 kommenttől (pl. stílusa, horpadások stb.) Kárász doktorral ott helyben lehet készíteni digitális tervet, igaz?
Köszönöm előre is :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?