Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok! Eppen ma 1 eves az orrom! ❤
El sem hiszem, milyen gyorsan elment 1 ev.. :) neha meg be tud dagadni, es szokott dugulni (de gondolom ez meg normalis), de meg vagyok vele elegedve! 🤗
Sziasztok!
Valakit műt Dr.Kárász Tamás július 7-én? Engem akkor fog műteni.:) Nyugodtan jelezze priviben.;)
Szép Napot Nektek!
Sziasztok!
Készítettem egy titkos naplót, Orrplasztika-Szandra (K.T.) címmel. Ha van kedvetek olvasni, kopogjatok! :)
Jaj nekem is vissza kellett mennem, ez nem feltetlenul rossz jel, de ha nem erzel valtozast mindent jelezz fele es addig ne hagyd beken amig nem jo vagy nem mond ra valamit:D
Drukkolok hogy megoldodjon!
Sziasztok! Fél éve volt orrplasztikam Rezek Ödön D.úrnál. Az egyik oldalon nem nagyon kaptam levegot hiaba teltek a honapok maximum egy egy alkalommal de akkor meg a masik oldalon nem ami amigy jonak tunt,mondog nezegettem belulrol es eszrevettem mar az egy honapos kontrollnal is hogy az egyik oldal belul teljesen mashogy nez ki ,mintha ossze lenne nove..latszodott hogy ninxs a levegonek szabad utja,en akkor a kontrollon jeleztem is hogy masnak latom a kettot ,akkor azt mondta a doktor hogy az semmit nem jelent.Most voltam kontrollon es ugye eltelt 5honap ,mutattam neki mondtam hogy nem
Kapok levegot,es akkor mondta hogy azt szévalasztja most,de egy ket het mulva ujra szeretne latni.Érdeklodnek hogy volt e valakinek ehhez hasonlo probelaja,elegge aggodok hogy mi lesz ezutan,en most se erzek valtozast bar gondolom ott gyogyulnia kell de latom hogy meg feljebb is ossze van nőve.Koszonom elore is ha valaki megosztja velem a tapasztalatat
Sziasztok! Én még új vagyok itt, (a fórumot már egy éve olvasom) viszont frissen műtött, 2 napja operált R.Ö.
Nagy unalmamban gondoltam csinálok valami hasznosat es bejelentkezem ide, hátha valaki segítségére tudok lenni, aki még előtte áll és parázik mint ahogyan én is tettem egészen csütörtökig.. :)
Köszönöm!
Olyan jó, hogy Rád mindenben lehet számítani és hasznos információkat kapok (privát üzenetben is)!!!
Köszönöm még egyszer! :)
Szia!
Én nem szedtem vitamint,de a multivitamin jó,azt szedjed és amit tudsz,zöldségekből,gyümölcsökből is pótolhatod.
Sziasztok!
Műtét előtt, után C vitamint nem tudok szedni (gyomorsav miatt). Tudtok helyette valamit javasolni? Van valaki aki nem szedett előtte vitamint? Szelént, cinket vagy multivitamint érdemes? Már csak 3 hét van a műtétig! :) Már nagyon várom!
Szia!
Én vasárnap leszek 9 hónapos...orrom még mindig bekeményedik a csúcsnál-ne aggódt!A duzzadás sokáig megmarad...5-6 hónaposan lett jobb nálam látványosan.Nyomkodni még mindig nem voltam-mostanában megyek a nyár elötti arctisztításra...Fájni sokáig fog-elvileg...nekem a szèltől is fájt-szó szerint...Kitartás!!!!
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon:) Évek óta fontolgatom az orrplasztikát, nagyon nem vagyok kibékülve az orrommal. Viszont tartok valamelyest a műtéttől (nem kapom meg a várt erdményt, túl mű lesz...) 1 éve voltam konzultáción K.T. dokinál, viszont a több órás várakozás a konzultáción, a nyers és flegma stílussal nem nyerte el a bizalmam, sőt el is tántorított a műtéttől. Most ismét rámjött az orrpara, lehet hogy futnék egy kört R.Ö dokinál is, hátha megnyerőbb lesz és végre rászánom magam a műtétre.
Kb. mennyi idő múlva szokott konzultációs időpontot adni R.Ö doki?(gondolom sokan jelentkeznek be hozzá) Előtte-utána képeket is szívesen néznék, lehet hogy kopgtatok majd ide-oda ;) Előre is köszi aki beenged!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?