Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem is KT műtött októberben, tehát lassan 7 hónapos az orrom.Nem tudom, hogy mennyit fog még változni.Ha szeretnék, találnék benne "hibát", de valójában az, hogy hiba, az azért nagyon erős kifejezés, nálam se horpadás, se pukli, se semmilyen feltűnő deformitás, inkább találnék rajta olyat, ahol még finomítanék.Azt hozzáteszem, hogy az eredeti orromnál sokkal de sokkal jobb a mostani állapot!Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, így az orvosommal is , akinek végeredményben köszönhetem, hogy megszabadított egy zavaró tényezőtől. :) Műtét előtt állóknak: Saját benyomás,tapasztalat szerint döntsetek arról, hogy ki műtsön titeket, ne pedig az itt-ott olvasott vélemények alapján. Olyan orvos biztosan nincs akinek csakis elégedett páciensei vannak, egyetlen egy ténylegesen elhibázott vagy csak annak mondott műtétje se volt még. Aki ilyen műtétre vállalkozik, az meg kell hogy tudja indokolni, hogy miért az adott orvost választotta , ezek közül ne az első legyen, hogy egy fórumon ezt vagy azt olvasta.
Énis csatlakozom hozzatok csajok! Engem is ő mutott es imadom az orromat meg a ferjem is! Picit duzzadt a vege nekem is de csak 3 hetes az orrom... es a harmadik naptol kapok levegot rendesen! 😊
Csatlakozom Kismacsekhez:engem is KT műtött és a legjobbat kihozta az orromból,amit lehetett.Elégedett vagyok az eredménnyel.
Ha ez megnyugtat, engem is KT műtött de nekem nincsenek óriási problémáim az orrommal....leszámítva h duzzadt a vége....de 4.5 hónaposan ez még simán belefér.
Nyugi. Nem mindenki van a fórumon akit ő műtött...így kicsit torz a kép😊Ne stresszelj!
Én elvagyok az orrommal😊még így is hogy nem 100%. Szép napot.🙃
Most kapok képet fotóstól-magamról /ha már voltam-megkértem hogy csinàljon arról is/.Elvileg júniusban megyek a 10 hónapos kontrollra de külddtem neki már horpadt képet annó és most is fogok-meglátjuk..1 képet tettem most fel-de a fotósét várom...🤔😊
Legyél határozott és ne hagyd magad lerázni!Elég sok pénzt fizettünk szerintem jogos a felháborodás!
Egy szinte biztos: kisebb, nőiesebb, harmónikusabb, jobban működő orrod lesz. Mármint én az én dokimtól ennyit kértem. Ne izgulj! :)
Melyik dokin vagytok felhaborodva ennyire?
Xy nalad most hol tart a dolog? Voltal mar felhaborodni? Mit mondott vagy mi a kovetkezo lepes? Probalom kovetni de nagyon gyorsan halad ez a forum, nem birom a tempot:/
Nem,nincs semmi gond.Sokunknak volt sebes.Majd leválik a seb,ha alatta begyógyult.
Nem a műtét miatt ,az jól sikerült. Szép lett .Csak a szemem nem szerette ,szaruhártya gyulladás.sajnos soha többé lencse,majdnem a szemembe került,hiába tartottam be az elõirasokat.
Huhuu lányok nagyon köszönöm a válaszokat! Úgy látom nem vagyok egyedül a bajommal. Itt nálam igazából az a kérdés, h ha szólok is és elmondom mi nem tetszik akkor megéri e az egész "cigánykodást" vagy úgyis az lesz a vége, h aláirtam az elején a papirt, h ez benne van a pakliban. Nem akarok felesleges köröket futni és belemenni olyan vitákba amikből nem tudok jól kijönni. Nincs erre időm, energiám. Viszont abban igazatok van, h vissza kell mennem aztán lesz ami lesz. Az első reakcióból úgyis fogom látni, hogyan áll a dologhoz. Nem igaz?
jaj nemár :( annyira rossz ezeket olvasni , hogy ennyien felvagytok háborodva.
engem pedig holnap műt a doktorúr
Szia kolesar! Sajnálom a szemgyulladasod! Mi történt? A műtét miatt volt?
Hát....én biztos nem fizetek...nem èn farigcsáltam egy több cm-es csíkot magamra...😎
És nekem sem...és senkinek sem..És igen..én elég határozott vagyok😂😎😀 és bátor és stb..Én a 10e ft-ot is vissza kértem amit elfelejtettek levonni a látványtervből!Teszem hozzá az sem tetszett nemhogy egy "ingyen korrekció"...Dehát..így járt...erre én ezt tudom mondani...Telaviv kár hogy elment innen...Ő is harcolt-kár hogy nem tudjuk mi lett a vége-pedig ő friss műtétes volt🤕 Nehéz dió ez-de ennyien azért csak ne maradjuk csöndben...Ő a híres orvos-akkor viselkedjen és műtsön is olyan minőségben...
Értem és köszönöm! Meg ha már "itt" vagyok, az egyik oldalt (a varratoknál ugye) nem - az kb. mint műtét után - de a másik oldalt picit sebes a varratok körül! Akkor most valami gond van vele?
(Előre is köszönöm!)
Köszi, remélem majd minden jól megy a konzultáción :)
Sajnálom!
Javíthatatlanul hiszek benne, hogy tudjuk formálni a kapcsolatainkat, környezetünket. És van ahol nehezebb. Ismerem...
Szoritok Neked, hogy Te elégedett legyél magaddal, és ahogyan az érdekeidet kepviselted!
Én is visszamennék, már csak azért is, hogy milyen ötlete van a hibák kijavítására.
Ez érthető, csak sajnos tapasztalatból mondom, hogy hiába szóltam hozzá normálisan, már ahogy néztem azt is támadádnak vette és le szólt érte.
Határozottság és bátorság van, csak ha a másik fél reakciója nem fer, akkor az egy egyoldalú játék.
Szia eleni!
Holnap a TE nagy napod jön,kívánom,hogy olyan orrot kapjál,amit megálmodtál☘☘☘
Szia. A kontaklencsevével csak nagyon óvatosan,szemüveges vagyok két hónapja volt a műtètem ,utána bevallaltamm a kontaktlencse hordasat bár sose tettem volna.hiaba tartottam be minden higiéniás előírást nagyon alaposan ,de a szemészeti klinikán kötöttem ki második hete fekszem itt. Az orrom amúgy szép.Hiába a legjobb oxigén áteresztő stb.stb. a szememnek annyi.
Nem hát... Viszont papírt ugye aláirat mindenkivel műtét előtt. (amiben részben védi is magát)
A reklamáláshoz sokaknak érezhetően hiányzik valami...még bátorság, határozottság, ...vmi.
Inkább menjetek konzultálni! Ha a másik nem érzi megtámadva magát, akkor egy egyenrangú párbeszéd alakulhat ki. "Így néz ki, ez meg ez más mint amire számítottam, ez így még nem elég jó nekem...mik a lehetőségek, hogyán tudja javítani, orvosolni, segíteni...
Ha elmérgesdik, onnan nehéz bizalmat építeni, oda vissza...
További ajánlott fórumok: