Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Átküldtem neked az orrtisztítást,ez segít.
Ami még nagyon jól oldja a trutyit:Coldastop orrcsepp,ami egy olajos készítmény,természetes növényi anyagokból készül.
Varga Klára doktornőről írna tapasztalatot, akit ő műtött? :) Köszönöm!
Most hány napos vagy?Én nem piszkálnám,bár idegesítő lehet(nem piszkálni is,meg hogy ott van).
Én ezt a beszáradást rábíztam az orrolajra :)
Beültetnek vmi "graft"-öt ami megakadályozza, hogy újra lógjon, illetve törekszenek a 3-as harmóniára! Egyharmad homlok, egyharmad orr, egyharmad száj-áll. Plussz a legtöbben direkt kérik, többé ne lógjon! :)
Már kapok levegőt😃😃 viszont ugye belevan száradva a vér az orromba és nagyon idegesít😃nemtudom mennyire merjem piszkálni? Kiszedni?
Több elötte-utána képen láttam, hogy amikor horgas orrot operálnak utána kicsit feljebb árr az orrcsúcs (úgy értem kicsit turcsi orr lett). Ennek tudja vki az okát?
8 hónapos állapot a naplómban :)
Kitartás! Napról napra jobb lesz!
Frissítettem a naplóm képekkel!10hetes múltam😊Csak úgy telik az idő😱
Gyors gyogyulast. Mar túl vagy rajta. ☺
Elhiszem,hogy nem volt kellemes. Kitartás! Pihenj sokat! :)
Fu nem volt kellemes... De pl aki mellettem volt nem is hànyt... Rezek Ödön műtött. Mostmàr jobb igen , fàjdalom nincs csak nem kapok levegőt ez sztem rosszabb😀
Ettől tartok én is! 😯Mármint a hányástól. Ki műtött?
Mára már jobban vagy?
Ezek szerint jól meregtelenit a tested! Holnapra sokkal jobb lesz! A szemedbol töröld ki, amitől meg akar szabadulni! Feküdj amennyit csak bírsz!
Valószínűleg fertőtlenítő került a szemedbe,ez előfordul,Visine szemcseppet használjál rá és megszűnik a problémád.
Szia, minél előbb menj el a szemeszetre.
Reggelre tiszta ilyen genny szerű a szemem , inkabb a bal és szúr is. Mi ez? Volt már valakinek ilyen?
Fájdalom az nincs kicsit kellemetlen... De 5.-jére hánytam kivagyok ettől😫😫
Szia!
Négy hét,de azt nem árt alapul venni,hogy hat hét,mire teljesen összeforr az orr.Én gipszlevételtől számoltam,de van,aki a műtét napjától.
Köszi :), akkor ez nem egy általános műtét lett volna.
Köszönöm a válaszod, az valóban jó gyors volt :)
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat, biztosan nagyon szép lesz az orrod! :) Én is tőle láttam a legszebb munkákat, illetve az a technika humánusabbnak tűnik, amit elvileg egyedül ő használ a műtét során. Bár ha nem lehet több részletben fizetni, akkor még viszonylag sokára lesz aktuális, hogy megműttessem magam. Varga Klára doktornővel egyeztettem, nála 3 részletben kell kifizetni a műtétet. Vele is szimpatizálok, de még mindig Kárász doki felé hajlok...
Vmilyen szàmomra érthetetlen okból nekem egy kicsit ilyen ázsiai szemem van. A családban senkinek nincs ilyen...állítólag ez elöfordul, hogy csak egy embernek van ilyen az egész családban...mindenesetre ehhez nem ért és ezért mondta, hogy ö nem csinálja meg.
Jaj es mar harmadszor ebredtem hason. Volt igy vki?
Szia!Miért nem vállalta a szemhéjplasztikádat?Olyat kértél ami nem kivitelezhető vagy bonyolult lett volna!?
Sziasztok! A szolival es tornaval kapcsolatban szeretnek kerdezni.4hetig v 6hetig nem szabad? Es ezt a mutet napjatol v a gipszleveteltol szamoljuk? Nekem ugy remlik 4hetet mondtak,de itt olvastam hatot is.
én egy csötörtöki napon kértem az időpontot KT hoz és köv.hét kedden műtött :D
előfordul h valaki lemondja ,nekem is így lett.de volt több hely is kiadó,lemondásokból
1 napom volt elintézni a labor vizsgálatot
igazából nem szedtem c vitamint csak 2 napig
az ár 790 és kártyával nem tudtok fizetni csak kp .részletfizetésről nem tudok
További ajánlott fórumok: