Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

23159. Patti (válaszként erre: 23158. - Mila11)
2018. okt. 6. 09:28

Szia Kedves!

Mi Debrecenből utaztunk Budapestre és a műtét előtti éjszaka egy szemhunyásnyit sem aludtam, annyira paráztam! Nagyon alacsony a fájdalomtűrő képességem, DE!! Komolyan mondom, fölösleges volt az aggodalmam, már ami a fájdalmat illeti, hiszen abszolút kibírható a történet! Az első éjszaka kellemetlenség, hogy nyilván a tamponok miatt nem kapsz levegőt, így én például kb. félóránként megébredtem, mert kiszáradt a szám. Aztán kortyoltam egy párat és húztam a lóbőrt.. Ma is például egyszer ébredtem meg, de gyakorlatilag végig aludtam az éjszakát! Szóval minden rendben lesz, ne aggódj!De bármi van, nyugodtan írj a műtét előtt, mert tudom milyen érzés! 💗

23158. Mila11 (válaszként erre: 23153. - Patti)
2018. okt. 6. 00:04

Szia Patti!

Ügyes vagy, jo lehet mar tul lenni rajta! Te hogy elted meg az elsö ejszakat, tudtal aludni? Azota kapsz levegöt?

Nekem meg 1 honap a mütetig, de mar nagyon izgulok!

23157. J.Hajni
2018. okt. 5. 21:36
Sziasztok, új kép a naplómban.
23156. keki70 (válaszként erre: 23155. - Patti)
2018. okt. 5. 18:10

Patti arra figyeljél nagyon,hogy a gipsz nem mozdulhat el.Érdemes az orvos által rakott tapaszt még egy tapasszal megerősíteni,én is így csináltam,biztos,ami biztos.

Főleg,hogy zsírosodik alatta a bőr és így feltud kunkorodni egy idő után.

Ha a tapasz rendesen a helyén van,tartja a gipszet,akkor előfordulhat,hogy annyit ment le az orrodról a duzzanat,hogy kezd a gipszbe belefogyni.

Szóval nem mindegy,hogy melyik helyzet állt elő.

De a lényeg,amit először írtam:a gipsz nem mozdulhat el.

23155. Patti (válaszként erre: 23154. - Dodo92)
2018. okt. 5. 17:42
Jézusom és az mennyire természetes, hogy a gipsz teteje már ma levalt a homlokomrol? Semmit nem csinálok, csak fekszek egy helyben, de felvált a teteje..... 🤢🤢🤢
23154. dodo92 (válaszként erre: 23153. - Patti)
2018. okt. 5. 17:06
Igen, az!:) pihizz sokat, gyors gyógyulást! :)
23153. Patti
2018. okt. 5. 17:00

Sziasztok! Túl az első riadalmon feljöttem kibeszélni az elmúlt két nap történéseit. A tegnapi nap folyamán megtörtént az orrplasztika és most már azok táborát erősítem, akik akként számolnak be, hogy az orrműtét inkább kellemetlen, mintsem fájdalmas. Nekem nyitott műtétem volt de már az ébredés után sem voltak komolyabb fájdalmaim. Ma például Debrecenig autóztunk! A lilaság jelenleg jó közepes, fájdalom pedig ma is a nullához konvergál... A műtét előtti pár napokon lucullusi lakomákat csaptam, mondván az elkovetkezendo pár nap majd úgy is böjttel telik. Erre már tegnap éjszaka befaltam vacsi után egy Kinder Buenot!😄😄 A következő állomás a jövő hét péntek lesz. Amikoris kiderül, hogy ez az anyagi, pici fizikai teherbeli "áldozat" mennyire érte meg. Reményeim szerint nem volt hiábavaló, ha végig nézek rajtatok, szép "Rezek lányok"! 😄😄

Ui. : itt a nagy forgatagban azt felejtettem el megkérdezni, hogy mi az az orrkenőcs, ami a beszáradt cuccos ellen véd, amivel kenegethetek belsőleg is... NATURLAND UNGUENTUM NASALE?? Ez az??

23152. eb09bcb476 (válaszként erre: 23149. - Palma_eve)
2018. okt. 4. 07:20
Igy van, szoritunk Patti es Pedina33! Sziszka es en pedig jovo csutortokon megyunk!👏🏻👏🏻👏🏻😀
23151. palma_eve (válaszként erre: 23150. - Patti)
2018. okt. 3. 23:16

Igazabol tudtam / őszintén reméltem, hogy jóra fognak fordulni, csak arra nem számítottam, hogy már egy nap alatt ekkora változás lesz! 😅 De legalább most láttatok élesben egy happy enddel végződő őszinte pánikreakciót!! 😄😄Hehe.. 🤓 Ez adjon majd reményt egy hét múlva!! 😊

Nagyon nagy drukk mindkettőtöknek, várjuk a híreket!!! :))

23150. Patti (válaszként erre: 23149. - Palma_eve)
2018. okt. 3. 22:29
Örülök, hogy jóra fordultak a dolgok. Így nyugodtan megyünk holnap a kés alá. Reméljük mi is hasonlóan szép nózival büszkélkedhetünk egy pár napon belül. Szurkoljatok! 💕
23149. palma_eve (válaszként erre: 23148. - Eb09bcb476)
2018. okt. 3. 18:50

❤️🙏🏻❤️

Köszönöm szépen!!! 😘😊

Nagyon örülök egyébként, hogy veletek együtt csináltam/csinálom végig ezt a procedúrát!! 😊 Mostmár a sokkhatás is elmúlóban, bár hozzá kell tennem, hogy tegnap tényleg ronda voltam!!! 😜🧐 Ma már voltam a városban is, összefutottam ismerösökkel, még a legkonzervativabb barátnöm is elismeröen mosolygott, és ami most nagyon sokat számitott, hogy azt is hozzátette, hogy ö nem látja a különbséget (ami nem igaz, hogy nincs, inkább ö nem figyelte kb soha az orrom..) :D de ez inkabb abban a dologban nyugtatott meg, hogy nem lettem más ember, mint ahogy azt tegnap hittem.. :)

Drukkoljunk a holnapiaknak!!! Patti és Pedina33!! Jövő héten meg Neked, ugye??!!! :-))

23148. eb09bcb476 (válaszként erre: 23147. - Palma_eve)
2018. okt. 3. 17:14
Gyonyoru az orrod - es ezt nem biztataskeppen, hanem oszinten irom!👍🏻😘
23147. palma_eve
2018. okt. 3. 16:30
Na összeszedtem magam és löttem pár fotót a gipszlevétel utáni orromról. Akit érdekel, feltettem a naplómba! :)
23146. palma_eve (válaszként erre: 23142. - Rebeka95)
2018. okt. 2. 20:46

Igen, ezt mondogatom én is magamnak és ebben biztos is vagyok!! :) Még csak szépet láttam Rezek dokitól, szóval nehogy már most hirtelen pont én legyek a szerencsés, aki hirtelen rondább lesz az orrtól, amit csinált!! 🤓 De már kezdem is megszeretni amúgy, meg mindenki mondja, hogy szép, amit mostmár kezdek én is belátni ;-) Anyukám szerint pl. ”celebes”, amit azt hiszem, bóknak szánt! 😄

👃🏻Nade holnap teszek is fel képet a naplómba, hogy ti is lássátok!! :) Most meg alszom egy nagyot, Valamiert jobban igénybe vett ez a nap, mint az utóbbi 10 évben bármi... 😊 Elvégre is mától visszavonhatatlanul egy más arc néz vissza rám a tükörböl!! 😊

23145. keki70 (válaszként erre: 23140. - Mila11)
2018. okt. 2. 20:07
Úgy lesz! :-)
23144. keki70 (válaszként erre: 23141. - F.Adrienne)
2018. okt. 2. 20:06

Nincs baj Adri,a rengeteg hajolás,lógó fej ezt eredményezi,hogy jól bedurran-beduzzad az orr.

Nem károsítja a duzzanat,csak téged visel ilyenkor meg a látvány ill. ijeszt meg.

Azért még kíméljed,ha tudod,ha ez nem munkahelyi meló,amit muszáj megcsinálni!

23143. palma_eve (válaszként erre: 23140. - Mila11)
2018. okt. 2. 18:30
Mindenképp!! ❤️❤️ Amugy igen, ez a legjobb szo ra: idegen!!!!! Ez most gondolom igy lesz, az ember megtalalja - az uj szelfiszöget, ami elönyös, az uj hajat, esetleg sminket... megprobalok pozitivan allni en is ehhez... remelem megszeretjuk mi újak is az orrunkat!! :)
23142. Rebeka95 (válaszként erre: 23133. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 18:24
Rezek doki nem csinál rossz munkát, szóval ne aggódj én biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lett. Gipsz levétel után nekem se tetszett egyből, de egy hét után már nagy volt a szerelem és azóta is tart :) szóval no panic :D
23141. F.Adrienne
2018. okt. 2. 18:20
Egy "kis" kerdes!😊Ma vagyok 12napos.Napkozben szepen apadok,az orrcsucsom is hegyesedik,apad.Viszont ma takaritgattam:rengeteget hajoltam,allandoan lefele neztem,szerintem megeroltettem magam,ereztem is.Ezidaig sosem dagadt be,de meg estere sem ennyire,sot reggel sem mint most!Az orrcsucsom mar nem hegyes,kis tompa lett,a porcos resztol total bedagadt,de ugy hogy a legvegen,amit mar latni lehetett kis kialakitott ivet a ket orrlyuk felett,mostmar semmit sem lehet latni belole....:,( Levegot kaptam,semmi bajom sem volt vele,de most ugy erzem belul is megdagadt es elegge nehez a levegovetel is...Lehet valami baja az orromnak? A porcos resz ahol az alakitas tortent,nem deformalodhat?Gipszlevetel utan is hasonlo volt,de akkor meg fentebb volt a porcos orrcsucs,ami ment lefele napok elteltevel,de most hogy nezem,nem ugy dagat be mint gipszlevetel utan,tehat,nem emelkedett feljebb,hanem megmaradt ebben az allapotban es ilyen logos,dagi,tompa lett az orrcsucsom.Picit felek,hogy a kialakitott strukturakat esetleg ez a "duzzanat" karosithatja. ???? Kerlek titeket,ha valaki tud okosat vagy biztosat mondani segitsen!Elore koszonom szepen!😘
23140. Mila11
2018. okt. 2. 17:53
Egyébként, november 14-én, mikor lekerül majd az én gipszem is, biztosan itt fogok majd "tombolni", mert idegen lesz, légyszi majd nyugtassatok meg! :D
23139. Mila11 (válaszként erre: 23137. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 17:48
Ne aggódj, biztos vagyok benne, hogy pár nap múlva már máshogy látod! Egyrészt, mert még sokat fog változni, a Te orrod még nagyon "friss", másrészt, mert hozzászoksz, hogy az orrod már nem a régi és tetszeni fog! Úgyhogy nyugi és türelem! :)
23138. F.Adrienne (válaszként erre: 23115. - Pumpkingirl)
2018. okt. 2. 17:43

Szia pumpkingirl!

Nekem masodjara a csontos orrhat szelessegebol vett be,hogy keskenyebb legyen,de csak ennyi,ott mar nem volt nagy alakitas,a poros reszt alakitotta fokent,es csak biztatni tudlak,nekem az elso mutethez kepest szinte alig fajt,duzzanatom sem volt nagy es a kekfoltok sem voltak durvak,nyilvan van nemi,de kozel nem neztem ki ugy mint az elso mutet utan,mikor a csontos orrhatat is "nyeste". Remelem tudtam segiteni!Hajra!;)

23137. palma_eve (válaszként erre: 23134. - Dodo92)
2018. okt. 2. 16:49
Köszi lányok a biztatást!!!! Egyelöre egy krumpli van a fejem közepén és legszivesebben elbújnék a világ elöl. Igazából nekem nem volt nagy púp az orromon, meg ilyenek, és nem tartottam magam annyira rondának sem az orrom miatt (csak kicsit :P) ezért is maradt el a katarzis, mikor megláttam az eredményt. Tényleg inkább csak bepánikoltam, hogy ki ez az ember??! De biztos nektek lesz igazatok és hamarosan megszeretem!! Úgy legyen!! Képet is teszek fel hamarosan a naplómba, csak még keresem az elönyös szöget a fejemröl.. :-( :-)
23136. keki70 (válaszként erre: 23133. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 16:28

Szia!

Meg kell szoknod és ha ez sikerül-az ismerkedés-majd máshogy látod magadat.Rájössz,hogy most is TE nézel vissza a tükörből,nem vesztetted el önmagadat,maradt a külső.De valóban néha a kis változást is nagynak éli meg az ember és fordítva,szóval ne aggódjál!

Kivárjuk,amíg minden leül benned és ha majd TE úgy érzed,hogy készen állsz rá és van kedved megosztani velünk az új orrocskát,akkor szívesen megnézzük.

23135. Hanee1212 (válaszként erre: 23133. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 16:01
Fel a fejjel! En mar a dokinak bomboltem egy sort :) par het es imadni fogod.
23134. dodo92 (válaszként erre: 23133. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 15:54
Oh próbálj megnyugodni! Hamarabb vették le a gipszed, még rengeteget fog apadni! Próbáld meg minél kevesebbet nézegetni, de hidd el pár nap és sajátodnak fogod érezni! :) Fel a fejjel!!!
23133. palma_eve
2018. okt. 2. 15:41

Sziasztok!! Leszedték a gipszet!!! Még nem teszek ki képet, mert egyelöre pánik van. Nagyon megijedtem magamtól es el is sirtam magam a barátnömnek telefonban, hogy miert kellett nekem ez az egész??!

Aztán találkoztunk és mondta, hogy mennyire szép es hogy szebb vagyok már most, mint voltam. De nekem ez most furcsa!! Most ismerkedunk.. 🧐🧐🧐👃🏻🤔🤔🤔 Hamarosan jelentkezem!!

23132. eb09bcb476 (válaszként erre: 23125. - Palma_eve)
2018. okt. 2. 10:19
Varjuk a hireket a gipsz leszedes utan!!👏🏻👏🏻👏🏻😀😀😀
23131. Cyber Bunny (válaszként erre: 23104. - Ceccsillag)
2018. okt. 1. 20:49
Ezt meg tudom erősíteni. A külföldi legjobb orvosok is a régi technikával dolgoznak. :)
23130. agica09 (válaszként erre: 23129. - Keki70)
2018. okt. 1. 17:24
Ilyen porc ropogás hang volt,de még egyben van a orrom.Annyira vigyaztam rá mindig, nagyon megijedtem 😟Rettentően rossz volt utána,teljesen elzsibbadt, fájt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook