Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok! 6 hetesen gondoltam hogy akkor már biztos hordhatok szemüveget...
hát most vezetéshez hordtam 2 órán keresztül és amikor levettem akkor benyomódott!! Most már fél órája hogy levettem de még mindig van horpadás az orromon.. nyugtassatok meg hogy ez eltűnik és nem a csontot deformáltam el :( ( műanyagkeretes a szemüveg)
Karikás szemek:Alkati kérdés,ritkán előfordul annál,aki alapból is hajlamos rá,vékony,világos bőrű és eleve is karikásabb típusú a szeme.El fog múlni a teljes regenerációval,több hónap is lehet,sokat igyál,aztán sok alvás és sok vitamin!
Első körben ennyit lehet érte tenni!
Szia!
Nem jön a levegő még,teljesen normális.Ennek több oka is lehet:az orrnyálkahártya duzzadtsága,a gyulladt állapot pl.varratok,de akár a sebek,amik az orrban vannak,még a legmélyén is,ott igazán.
Gyógyulgassál,idővel megérkezik a levegő is,először csak időnként,aztán majd rendesen is.Ahogy az orrod gyógyul,annak a tempójában.
Dr. Ferenczy Jozsef mutott eloszor es masodszorra is. Abszolut megbizom benne, nagyon jo orvos. Nem rontott semmit, igazabol elismerte gipszlevetelkor a hibat es utana is abszolut mellettem allt. Most csak a porcos reszhez kellett nyulni, uh annyira nem szornyu mint elsore volt a helyzet. Az orrcimpamon is javitott, az az en kulon keresem volt.
Inkabb a csaladom megremisztese keszitett ki 🙈 hogy megint igy lattak a 6 es 9 eves lanyaim. De bizom a szebb noziban, ami majd mindenert karpotol ☺️ Kar hogy erre tobb honapot kell meg varni 😅
Mindenkinek jobbulast aki most esett at a muteten. 🤗
Sziasztok!
Én is Pattival együtt túl vagyok a műtéten. Nem volt annyira gáz, nekem, ami kellemetlen, hogy még mindig be van dugulva, semmi levegő nem jön. Ezen parazok kicsit, hogy ez mennyire normális. Fájdalom csak a varratoknál van, de az sem igazi fájdalom. Iszonyat monoklikat kaptam, mostmár úgy ahogy látok.
Jobbulást minden kedves műtöttnek!! :)
Hm, szerintem a keskenyités lehet ilyen hatással a szemre, de simán az is lehet, hogy csak annyira kimerül a szervezet ilyenkor, hogy kell még neki egy kis idő, mig “visszatölti” magát, szó szerint! :)
De ha nem felejtem el, rakerdezek a pénteki kontrollon Rezeknél!
Sziasztok!
Nekem majusban volt az orrmutetem, es a heten volt a korrekcios mutetem... nekem elegge karikas genetikailag a szemem, de 5 honappal az orrmutet utan ugyanolyan volt mint orrmutet elott. En minden nap hasznalok szemranckremet es szerintem egy jol megvalasztott sokat segit ezen. Ilcsi termeket hasznalok, szerintem nem draga.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?