Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
"utáltam ha fotóztak még azt is, ha valaki úgy állt, hogy oldalról látott"
Akkor mit is kellene vagy NEM kellene megbánni? :-)
Ne aggódj!! Igen, gondolj bele, ha nem vágtál volna bele, maradt volna a régi orrod nézegetése a tükörben, fotókon stb. Ez pedig egy bátor döntés volt, önmagadért!!:)
Aw, hát a varratszedés nekem annyira csípett, hogy patakzottak a konnyeim. :( De nem mindenkinek ilyen rossz, szerintem! Na meg egyszer túl lehet élni!! :)
Viszont én lemaradtam arról, hogy ki műtött! :)
Igen.
Ha lekerül a gipsz és aszimmetriát látsz,nem baj,többnyire azért van,mert az orvos az egyik oldalról dolgozik és azt jobban megviseli a beavatkozás.De idővel rendeződik.
Mint ahogy az orr két fele sem egyformán duzzad,valamint a gipsz is nyomhatja jobban az orr egyik felét,stb...ne foglalkozzál vele,lesz ideje az egy év alatt helyre állni.
Szívesen :-)
Körömvirágkrém legyen,hogy ne csak kamillát tartalmazzon,hanem körömvirágot is,az a tuti :-)
Szia!
Még nem is láttad és már azt kérdezed,hogy mennyit fog még alakulni? :-)
Maradjunk még a gipszes időszaknál:mire lekerül a gipsz azt fogod észrevenni-legalábbis ez a jellemző-hogy belefogy az orr a gipszbe.De azért az elkövetkezendő pár napban találkozni fogsz a "hörcsögpofi" állapottal,amikor nem csak az orr,de az arc is pufi hatású lesz-hörcsögös-aztán ez a duzzanat lemegy a szád köré és felszívódik.Ha a malacorr állapot miatt aggódnál,nem kell,csak az emelt orrcsúcs miatt van,ez gipszlevétel után ereszkedni fog-életbe lép a gravitáció-és rövid időn belül a helyére kerül,ahová az orvos tervezte.
Hogy gipszes időszak alatt ne duzzadjon az orr,kerülni kell a hajolást,megerőltetést,kezdjél félig ülve aludni,hogy a vénás vér az orrból eltudjon folyni a szív irányába,így nem fog az orrban pangani,ami a duzzadtságot okozza.
Két nagy párna a hátad mögé,egy kisebb a derekadat támassza,mert ha a levegőben lóg,akkor ettől fájhat/mármint a derék/.Ha van nyaktámaszod és szereted,akkor használjad,tartja a fejedet és nyakadat.
Gipszlevétel után:igazából akkor fog jobban duzzadni az orr,hiszen a gipsz már nem tartja össze az orrot,elkezd önálló életet élni,a szétkapott részek keresik a helyüket,azon vannak,hogy a lehető legjobban újra összeálljanak.
Tiszta legó... :-)
Külsőleg körömvirágkrémmel kenjed majd,duzzadtságra,gyulladásra való,éjjelre a legjobb és amíg alszol,kifejti a jótékony hatását.De amikor csak tudod,napközben is kenjed be.Zsíros állagú krém,kevés kell belőle,viszont utcára már le kell mosni,mert nagyon fénylik.
Igen,átlag mire eléri a végleges formáját az orr,ez persze lehet kevesebb ill. több,sokat függ a bőrvastagságtól és hát mindenkinél egyéni gyógyulás van.De azért gipszlevételkor már látni fogod,hogy kb.mire számíthatsz,az orr formáját látni fogod,csak duzzadt állapotban.
Először az orr csontos része fog leapadni,észre fogod venni,ha a szövet-bőr felsimul a csontos orrhátra.
Ezt követi kissé lassabban az orrcsúcs,amikor is a porcos részre is felsimul már a bőr,a nyirokfolyadék felszívódik.Na akkor lesz végleges az eredmény.
Pihenjél sokat és gyógyulgassál,ennek az egy hétnek erről kell szólnia!
Sziasztok!! :-) Két hetes nózi update a naplómban! 😊👃🏻
Nikniknik-nek pedig innen is Hajrá holnap!!!!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?