Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Van itt, akit hozzám hasonlóan október 4én műt Rezek doki?
Köszönöm a választ!
Halihooo Mindenkinek! :)
Köszönöm azoknak, akik beengedtek a naplójukba, egy nap többször is elolvasom! 😁
Viszont! Két doki között gondolkodom egyik aki lézerrel műt illetve Rezek.
Tehát akiket Rezek doki bácsi műtött nem féltetek maga a műtéttől? Azért ott vésik, kaparják stb a csontot! Utána az a lila ödémásodás meg fájdalom?! 😬
Várom válaszotokat! Köszönöm 🙂
Sziasztok,
En ket het mulva megyek a Rezek Doktor urhoz - van esetleg koztetek valaki, aki megosztana velem az elotte/utana kepeit? Bevallom, egy kepet se lattam meg, de bizom a szakertelmeben. Koszonom elore is!😊
Szia! :)
Én is 30 vagyok, és én is mostanra szedtem össze magam erre a műtétre (tegnap műtött Rezek doki). Én egy hirtelen felszabadult helyet kaptam meg, amit valaki visszamondott, igy alig volt időm a pánikra. :D Próbáltam nyugodtan hozzáállni és megbízni a Doktorúrban, mindemellett pedig folyamatosan dolgoztam magamban azon, hogy ez ne "büntetés" legyen azért, mert "utálom az orrom", hanem egyfajta gondoskodás önmagamról (=egyenes orrsövény és egy olyan orr, ami jobban illik hozzám). Én mostanra jutottam el oda, hogy szeretettel (és nem utálattal önmagam felé) tudjam meglépni ezt a lépést. Szerintem ez nagyon fontos része a dolognak.
Sziasztok!
Annyira örülök, hogy megtaláltam ezt a csoportot! Eddig nem nagyon szóltam hozzá a témához, viszont a tapasztalataitokat, "élményeiteket" olvasva úgy felbátorodtam, hogy ma átutaltam az előleget a november 7-i orrműtétemre. Ezután a kezdeti bátorságom el is szállt és enyhe pánik tört rám, pedig még több mint egy hónap van a műtétig. Abban biztos vagyok, hogy szeretném ha szép orrom lenne (bár őszintén, ennél csak jobb lehet, nagyon elrontani se lehet :D), de a műtéttől nagyon félek. Kiskorom óta durva orvos és kórházfóbiám van (6 évesen 3 hónapig voltam kórházban és kiderült, hogy egész idő alatt félrekezeltek, úgyhogy innen jön), DE most megpróbálom összeszedni magam, mert már lassan 10 éve pár havonta újra és újra nekifutok a dolognak, de a cél előtt mindig meghátrálok. 30 év ide vagy oda, még mindig nem vagyok elég "felnőtt", úgy néz ki! :D
Nyugtassatok meg légyszi, hogy Titeket is elkapott előtte 1-1 pánikroham?! :D
Szerintetek érdemes a C vitamint (1-2000 mg), már 1 hónappal a műtét előtt szedni? Van esetleg egyéb jó tanácsotok?
Köszönöm, ha válaszoltok! :)
Szia!
Úgy tudom, hogy az ORMOS Intézetben szombaton is van lehetőség különböző vizsgálatok megcsináltatására, előzetes bejelentketés után. De
az oldalukon biztos van fent erről is info.
Sziasztok!
Magyarországon van olyan magánrendelés ahol szombaton is végeznek vizsgálatokat? (vérvétel, ekg, mellkasröntgen, emlőultrahang)
Köszönöm!!!! Jajjj, iiigen, tudom, hogy ez igy van, csak gondolom mindenki a sajatjanal nagyon megijed, hogy malacka lett!! 😄😂😂
Nekem alapbol elég rövidke volt az orrom, amin nem nagyon akart valtoztatni a Doki, mert hogy szerinte az hozzam tartozik. De elvileg megprobalta a ”hangsulyt” a magas orrhátrol lejjebb helyezni, ami nalam szerintem a kritikus pont volt, Szoval igy latatlanban azert megelölegezem, hogy jo lett!! :)
Meg amúgy nem láttam töle még elrontott orrot, ebben meg tudsz te is erösiteni, ugye? Tudom, hogy régóta és alaposan figyeled itt az eseményeket.. 😊
Szia!
Az orrcsúcs még ereszkedni fog,igazad van.Ha lekerül a gipsz,a gravitáció életbe lép és odakerül,ahová az orvos tervezte.Nem megijedni,ha jön a malackás-röfi állapot még a gipszes időszak alatt,teljesen normális :-)
Fülpiszkálóval való tisztítás,orrcseppek:ma már kezdheted.Előbbit óvatosan,finoman,csak a fültisztítót csak a vattás részéig vidd be,tovább nem szabad.
Sziasztok!
Haza is értem a klinikáról, a körülményekhez képest minden rendben. A tamponszedés durva volt!! 😜
Viszont most nézegetem magam a tükörben és borzasztóan rövidnek látom az orrom!! Ugye ez azert van, mert ideiglenesen fel van az orrcsúcs emelve a gipsz alatt??! Nyugtasson meg valaki, hogy ez még lejjebb jön!! Most nagyon rondának érzem magam és el sem tudom elkepzelni, hogy hogyan leszek egyszer ujra Szép és prezentálható! 😱😅
Aki már tulvan rajta: az orrcseppeket, fülpiszkázást mikortol kezdtétek?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?