Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Persze,hogy megtudja mondani előre.Ha arra gondolsz,hogy csak a porcos részhez elég nyúlni,akkor ez nem így van.A túl hosszú-ahogy te fogalmaztad-azt is jelenti,hogy a csontos orrháthoz is hozzá kell nyúlni,arányosan rövidíteni,alakítani a csontos és porcos részt egymáshoz.De ezt az orvos tudja jobban és szakszerűen elmondani.A porcos rész lassabban gyógyul/főleg az orrcsúcs/mint a csontos orrhát,tehát nem lenne gyorsabb a gyógyulás.
A technikáról írtam...
Novemberben megyek konzultációra Kárász Tamáshoz. Szerintetek azt meg tudja mondani előre, hogy elég esetleg a porcos részhez hozzányúlni és a csontos részhez nem kell? Nekem nincs púp az orromon, nem is ferde, csak egyszerűen túl hosszú, az eleje meg túl széles és nagy. Jól gondolom, hogy gyorsabba a gyógyulás ha csak a porcos részt érinti?
A Kárász technikája tényleg sokkal kímélőbb, mint mondjuk a Rezeké?
Szia Klau95!
Téged ki műtött?
Szia!
Ezt akkor csinálja az orvos,ha az orr szélességét kisebbre akarja venni,ilyenkor metsz ki az orrszárnyakból.
Akiket eddig én láttam,teljesen jó volt,szépen gyógyult nekik a varrat eltávolítása után.Nem volt olyan,amit te említettél.
Nagyon izgulok, de majd updatelek itt is, meg a naplómban is, ha már túl vagyok rajta! ;) szeptember 26!! :-))
Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de az én környezetemben összesen 2 barátnöm támogat ebben, a családom egy része nem is tudja, hogy hamarosan gyakorlatilag meg fog változni az arcom. Kicsit azért ezt sajnálom.
Volt olyan, aki ugyanigy élte meg a dolgot, aztán mégis jól fogadták az ellenzök?
Sziasztok!
Mennyire jellemző, hogy orrplasztika után kis púp vagyis belső hegszövet alakul az orrcimpák tövénél?Azt hiszem itt végez az orvos egy belső vágást. Több esetben láttam már rá példát.Ugyan esztétikailag csak enyhén zavaró, de érdekelne hogy nálatok jelentkezett-e.Előre is köszönöm a válaszokat!
Szívesen :-)
Annyi vérveszteség nincsen az orrplasztikánál,hogy ezért a menstruáció akadályt jelentene.
Tablettát már szedtem egyszer a menstruáció késleltetésére-nászút-de C-vitamin még ilyen csodát nem tett nálam :-)
Köszi!!! 😊 sejtettem, hogy valami ilyesmi.
Tolom a C-vitamint is, bár arról azt is hallottam, hogy kicsit eltolja a menstruációt, ami azt jelentheti nálam, hogy a mütét napja simán telibe találja majd a legerösebb napomat. :-// Ezt kérdeztem az asszisztenstöl, hogy mi van ilyenkor, aki csak azt mondta, hogy nem baj, ha megvan, csak tampont ne hasznaljak a mutet alatt. Ezen azért csodálkoztam, mert tudomásom szerint a menstruácio kizáro ok, baratnöm pl tablettat szedett a késleltetésre.
Ja, meg egy kérdés!
Külföldi oldalakon olvastam, hogy le kell állni az E-vitaminnal a mütét elött. Ezt tudja valaki miért?! Én Q10-et szedek, abban van valamennyi...
+ Ananászlével / bromelain tablettával van tapasztalata valakinek? Milyet? Mennyit? Mikortol? Na meg hogy használ-e tényleg a gyógyulás alatt?
Már csak másfél hét van a mütétemig és kezdek pánikolni!!! 😝
Amugy legfökeppen azert, mert hulye vagyok. Még mindig nincs idöpontom vervetelre es tudöszuresre (EKG-ra holnap megyek, beutalokat mult het Kedden kaptam). Egyszeruen csakugy elhussannak a napok a munkában és tegnap azon kaptam magam, hogy már hétvége van és esélyem sincs idöpontot kérni. Holnap reggel 8-kor az lesz az elsö!!!!! Nagyon izgulok, hogy elöszöris be tudjanak ficcenteni valahova még a héten és az eredménnyel is meglegyenek legkesöbb 25-ig. (26 a mutet).
Szia.
Priviben nekem is tudnál árat küldeni. Köszi
Sziasztok!
Ma 11 napja,hogy műtöttek.
Oldalról már most nagyon szép az eredmény.
Szemből viszont nagyon duzzadtnak látom az egész orrom, legfőképp az orrcsúcsom.
Olvastam,hogy ez a duzzadtság hónapokig is eltarthat,de én attól rettegek,hogy ilyen marad, és akkor szükség lesz még1 műtétre.:(
Nyugtassatok meg kérlek,hogy az elkovetkezendő hetekben/hónapokban sokat fog ez még változni!
Ha eselteg tudna valaki képet küldeni privát üzenetben,hogy milyen volt ilyen idősen az orra mint most az enyém, és milyen lett mikor meggyógyult, azt nagyon megköszönném!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?