Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem volt géllakk, es nem szoltak, igazabol a körmösöm vilagositott fel, hogy miért nem ajánlatos, ha lakkozva van a köröm mütét alatt: bármi gáz lenne, a keringés problémáira utalo jelekröl kap infót a doki innen.
Köszönöm szépen! :-) A műszempillától azért inkább megszabadulok arra az időszakra. 😃
Szia, igen. nekem is volt. Sot olyat is lattam akin muszempilla is volt 😀
Sziasztok! Rezekes lányok! A műtét alatt lehet színes géllak a körmön?
Nekem már másnapra is apadt, de igazán csak egy hónap múlva érzem azt, hogy mennyivel kisebb, mint amilyen volt..
Mivel neked a porcos rész lett műtve, valószínűleg egy türelem játék lesz, mert mindig az apad sokára! :)
Lillien ha leveszik a gipszet akkor bedagad az orr,ez normális,természetes folyamat!Az apadáshoz idő kell ,ez mindenkinél változó,van akinek pár hét,van akinek több hónap!Kenegesd körömvirág krémmel,jó gyulladáscsökkentő hatása van!
En hasonlo cipoben jartam mint te, nem sok gondom volt orrommal, doki is mondta h tul nagy valtozast ne varjak, de egyelore esku mintha hozzam sem nyult volna, profilbol latok kis emelest csak.
Palma, neked mikor kezdett el apadni? En tegnap lettem gipszmentes, mara semmit nem apadt. A regi orrom latom vissza csak pufibb. Attol felek h ha leapad akkor meg a regi orrom lesz ott...
Nekem is ugyanez volt!! A két szemem közti duzzanatot nem tudtam hova tenni, nagyon furcsa volt. Reméltem, hogy csak duzzadás, de én a gipszlevétel után még órákig vigasztalhatatlan voltam!! Én bevallom nem kentem semmit az orromra utána, ami igy utolag belátom, hogy hiba volt! Pár napja bányásztam elő a feketenadálytő krémemet és már sokkal jobb!! (Sőt! Egy új cipő mindeközben úgy kikezdte a lábamat, hogy megijedtem, hogy bütyköm lesz, rá sem tudtam állni úgy fájt, de ez a krém ezt a gyulladást is egy éjszaka alatt elmulasztotta!! 😍)
Juuj, én is légyszii! :) :)
Nem tudom, hogy milyen volt,de most gyonyoruseges,az biztos.
Sziasztok! Rezek doki mutott engem is 1 hete, es ma voltam gipsz levetelen.Nalam is elmaradt az a sirva fakadok erzes onmagamtol. 😊 Nekem az orrcsucsom teljesen szep lett, az ive is, de a ket szemet kozt nagyon dagadt, ugy egyben van, pedig elmeletileg ott nem is mutottek, szoval en is bizom az apadasban. A duzzanat, kek zold foltok mind eltuntek mara.Bizok benne, hogy osszemegy az orrom, szembol nem az igazi, az orvos azt mondta, hogy ez az allapot 1.5 szerese a veglegesnek.
Csináltam egy nagyon tömör naplót, kopogj nyugodtan :)
Szia. Van esetleg elotte utana keped az elrontott mutetrol?
Szia! Én nem ajánlom. Engem először ő műtött. Valamit javított a helyzeten, de nem lett szép az eredmény,es az orrsovenynek is csak a felét egyenesitette ki. Emiatt Rezek Dr. operált újra és javította ki a hibákat. Akikkel annak idején tartottam a kapcsolatot, mert egyszerre operált minket Varga Klára, mind ugyanilyen problémánk lett. Lehet, hogy azóta tapasztaltabb lett, de én nagyon megbantam, hogy az (akkor még) olcsóbb alternatívát választottam.
Árnika krém és golyók bevérzésre vannak,ha foltos lennél és minél előbb szeretnéd,hogy felszívódjanak.
Körömvirág külsőleg és csak kevés,mert zsíros állagú,éjjelre kenjed be vele,akkor több órán keresztül is tud dolgozni az orron.Nappalra is jó bekenni,ha éppen otthon tartózkodsz,mert utcára ilyen fényes orral nem lehet menni.Majd úgyis megtapasztalod,hogy mennyire fénylik a körömvirágkrémtől.
Igen, biztosan így lesz! Nem vagyok én olyan fontos ember, hogy mindenki engem nézzen! :) Ez olyan, mint az első nyári strandolás, csak az első bikinire vetkőzés gáz, mintha mindenki minket nézne, utána már csak az élményre figyelünk! :) :) <3
Köszi! :)
Majd meglátjuk mi lesz velem, addig is aktív tagja leszek a csoportnak :))))
Koromvirag, arnika krem es golyo, ugy tudom ezek segitenek hogy hamarabb apadjon az orrom. Mas meg vmi esetleg? Holnap megyek es bevasarolok.
Hazáig sírtál a kocsiban-nem igaz,hogy ilyen nehéz megszokni egy autót! :-)
Na,szóval a viccet félretéve:csak te gondolod,hogy mindenki téged fog nézni...nem,de ha így is történne,akkor sem vesznek észre semmit,maximum azt,hogy valami változott rajtad,nem tudják,hogy mi,és ezen törik a fejüket napokig.
Elég,ha te tudod,hogy kaptál egy szép orrot!<3
Sokat apadt Agica.Az orrcsúcsnak most kell majd igazán apadnia,de én már nem látom,hogy nagyon duzzadt lenne,bár van,amit a kép nem ad vissza,csak a tükör.
De most már elindulsz a gyógyulási folyamat vége felé,ha az egész orrot nézem.
Szép vagy vele! <3
Szívesen,akkor minden oké már így nézve?
Szívesen :-)
Visszaolvastalak,hogy mi lesz majd a közeljövőben,miket tervezel.
Majd amikor azt írod,hogy már túl vagy rajtuk :-)
A képen nagyon szép vagy-úgyhogy sajnálkozni nincs miért!
Huh Csajok! Túl vagyok én is a gipszlevételen! Hazáig sírtam a kocsiban, nagyon furi, nagyon meg kell szokni! Tudom tudom, hogy idő, és napról napra apadni fog, de most szemből olyan, mintha egy maszk lenne az arcomon, szörnyen nézek ki! Oldalról nagyon tetszik, nekem azzal volt előtte bajom, szemből szerettem. A varratszedés teljesen kibírható volt, az átöltő varrat volt picit fájdalmasabb, mert az belenőtt a húsba, azt meglazította. Nagyon aranyos volt megint a doki, nagyon örülök, hogy őt választottam! Biztos vagyok benne, hogy imádni fogom az új orrom, csak most szemből szörnyű, és hiába tudom, hogy ez hamarosan szuper lesz, addig ezzel az arccal kell oviba, suliba, boltba mennem, emberekkel találkoznom, akik csak azt fogják látni rajtam, hogy huh, mi az Isten történt ezzel a nővel! Úgy nézek ki, mint aki piál :D :D :D
Ha csak az orrom nézem külön, akkor gyönyörű, csak még nem illik az arcomba! Rengeteget segítettek a naplók, nagyon köszönöm mindenkinek, aki beengedett, a műtét után semmitől sem ijedtem meg, mert láttam, hogy ami velem történik az teljesen normális és mindenkinél így zajlott az első hét!
Köszi! Sajnos még egy plasztikai beavatkozáson sem xD
Akit érdekel K.T munkája,tettem fel képeket.7honap felé vagyok, az orrcsucsom még nagyon duzzadtnak,dagadtnak érzem, látom, főleg estére,reggelre.Nemtudom még mennyit fog apadni,de még várom, hogy megy le belőle!Vajon sokat fog még változni?????Egyébként elégedett vagyok nagyon!
Szuper! Nekem is meg kétszer akkora mindenhol, azt mondta, de látszik is rajta. De ez ilyenkor normális. Nekem is asszimterikusan duzzadt, de bízom benne, hogy majd szépen helyére kerülnek a dolgok. Én már most nagyon boldog vagyok vele, mert látszik, hogy íves a korábbi púp helyett, ami az orrhatamon volt. :)
Igen, hat hogy oszinte legyek member latok valtozast mivel eleg dundi meg. Doki magyarazta h csucskosebb lesz ennel meg ivesebb. De nagyon felemas, es orrlukak is maskeppen neznek ki, bal oldalon mintha lenne benne egy kamion pedig doki felnyult az agyamig kb 😊. Azt mondta h duzzadt az orrsovenyem de majd lejjeb megy. Kedden megyek ujra kontrolra.
Halihóóóó :-)
Az altatás nem befolyásoló tényező,az inkább,hogy milyen plasztikai beavatkozáson estél át és már ott tartasz gyógyulásban,hogy készen állsz a következő műtétre.
Köszönöm szépen a válaszod :)
További ajánlott fórumok: