Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Haliho lanyok, holnap lesz 1 hete, hogy
mutottek. Elvileg penteken veszik le a gipszet meg szedik ki a varratokat. De ma hivtam Erikat, h feszit a varrat meg mintha dagadna be korulotte :/ Volt vlknek ilyen? Most azt tanacsoltak, h Betadinnal kenjem es holnap beszelunk. Kicsit izgulok...
Drága Brill!
Holnap a TE nagyon nagy napod jön.Kívánok neked szépséget és levegőt!!!!/Ebben a két szóban minden benne van/🍀🍀🍀
Ne izguljál,minden rendben lesz.Nagy ölelés neked <3
Sziasztok, van köztetek olyan, akit Dr. Bajusz Huba műtött? Esetleg mesélne valaki tapasztalatot, tudnátok képet mutatni? Illetve, hogy mennyibe állt meg a műtét?
Köszi előre is! :)
Szia!
Engem Karasz Tamas mutott. Regi almom valt valora, sokaig nezelodtem, merre, kihez induljak.
Ket nev keringett egyertelmuen mindehol, akiket profinak titulaltak: Karasz T. es Rezek Ö.
Utobbirol sajnos semmilyen reszletes infot nem talaltam, meg egy normalis honlapot sem... Akkor meg nem forumoztam.
Karasz doktortol viszont “hangos” volt a net: facebook, insta, youtube csatorna, reszletes honlap.Persze ez sem feltetlen jo vagy szimpatikus mindenkinek, viszont nekem tetszett, hogy lathatom a munkait, referenciakat, az asszisztencia reven mindig elerheto. Kepzi magat, kulfoldi konferenciakra jar, halado szellemu, mai ember.
A masik a Piezotome (ha jol tudom)a gep neve amivel dolgozik. Gondoltam, egy 15.000 Ft-os konzultacioval nagy vesztenivalom nincs.
Nos, intelligens, kedves is volt, megis teny, van a stilusaban valami fura 🤔, negativ ertelemben. Futoszalag erzes, full magabiztossag, talan egy kisse fellengzos. Picit szetszort.
De a tervei, a beszelgetesunk meggyozott. Szerintem profi.👌🏼
Igy en csak nala voltam.
Ma 4 hetes az orrom. A mutet idejen bent es azota is, mindenki vegtelenul kedves. Az asszisztense mindig elerheto telefonon, keszsegesen valaszol valamennyi kerdesemre.
Gipszlevetelkor elkepesztoen boldog voltam, mert azt kaptam, amit megbeszeltunk. A felepules nem veszes, de nagy macera azert.
Az elmult 4 hetben sokat valtozott az orrom es neha bizony nagyon megijedek, mert itt-ott megjelenik egy kis pup, aztan par nap es eltunik, majd megint latok valami “hibat” ami nem tetszik. Szerintem mar tul sokat nezegetem.🙈
Veglegeset azt gondolom, par honap elteltevel fogok tudni mondani.
Szivesen beengedlek a naplomba. Majd toltok meg kepeket. Egyelore nem bantam meg, hogy Karasz Tamast valasztottam.
Szia Bambi!
Csak kérdezzél,itt vagyunk,jó volt olvasni a soraidat <3
Szia!
Naplóm nincs,képeim vannak fent,hogy miből és mit hozott ki.
Maximálisan elégedett vagyok Kárász Tamással,nem bántam meg,hogy őt választottam,ma is őt választanám.
Ha nézed a képeket,nem a nyuszika vagyok,hanem akinek nagy kampós ronda orra volt :-)
Sziasztok!
Irnanak azok akiket Karasz Tamas mutott? 👀
Ki mennyire elegedett a munkajaval?
Legszivesebben hozza mennek , de olvastam rola negativat is . Nem tudom ez mennyire gyakori (tudom mindenkinek vannak nem ugy sikerult munkai. Fugg az alaptol , a kommunikaciotol a gyogyulastol stb..) 😅
sajnos orros naploval meg nem rendelkezem ,egyenlore meg csak tapogatozok , de ha valaki beengedne a naplojaba en is be tudom cicis v szajas naploba engedni🙈💋
Nálam 24 óra után jött elő a rém,és azóta kitartóan látom a tükörben.😁
Megbeszéltem vele,hogy két napig itt lehet még,de utána látni sem akarom többé.
Szívesen :-)
Ez a hörcsögpofi állapot hamarosan megszűnik,az egész duzzadtság lehúzódik a szád köré,aztán utána felszívódik.
És akkor se ijedjél meg,ha a malacka állapotot látod,amikor az orrcsúcs még fent van,mert ha lekerül a gipsz,az is rövid időn belül-gravitáció-a helyére kerül.
Vízhajtó nem.
Köszi Keki70 ,kicsit megnyugodtam.Vízhajtó jó lehet esetleg?
Erröl miért hallgat mindenki??😁
Szia!
Igen,mindenki átmegy-átment a hörcsögpofi állapoton,teljesen normális,ne aggódjál.A szádnál is ugyanezt érezheted,mintha ajakfeltöltésen is átestél volna,de nem,az első fogaknál egy izom kerül átvágásra és ennek az utóhatását érzed.Szóval nincs semmi baj!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?