Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Koszonom, kedves vagy! Meg biztos alakul, de 2 hetesen megteszi. 😊
Szia,az orr aszimmetrikus apadása normális,nem mindig egyformán gyógyul a két oldal,de idővel kiegyenlítődik.
Igazából nem az arcod "fáj",hanem ahogy mozognak a rágóizmok úgy követi azokat az orr is és az érzékeny,teljesen természetes.
Szerintem normalis. Ujbol le kell tapadni a szoveteknek.
Sziasztok!
Aki már túlesett a műtéten, tőlük kérdezem, hogy normális-e, ha az orr asszimetrikusan apad, itt ott az orrháton időközben horpadásokat eredményezve? Remélem, hogy helyére kerül majd minden idővel..
Normalis! Nekem is fajt. De ne jegeld annyit szerintem. Inkabb setalj a hidegbe ha tudsz, az sokkal jobb!
Sziasztok! Ket hete volt az orrplasztikam, Rezek doktor mutott. Tegnap voltam nala kontrollon, es nagyon szepen lement a dagadas. Meg az orrcsucsomin is. En nagyon nagyon, nagyon meg vagyok elegedve a munkajaval, es szinte hihetetlen milyen mas lett az orrom. 1 hete meg elbujdostam volna ahogy be volt dagadva,de most.... Minden elozetes varakozasomat felulmulta a vegeredmeny.Engem oktober 24 en mutott, tehat kb 2 hete.Nagyon kivalo szakmailag is a Rezdk doktor, es emberileg is!! Es nagyon lelkiismeretes a mutet utani gondozasban is. En a gipszlevetel ota 3 szor voltam kontrollon a 2 het alatt, osszesen 4 szer. Szoval kitartas, es megjon a siker! 😁
Szerdan volt a mutetem. Az normalis, hogy faj az arcom, ha ragok? Vagy a jegelestol arcureg gyuszit kaptam?
Átadom, köszönöm! Majd koccintunk az új orrunkra! :D
Éljenek a jó sebészek!! :D :D
Help!!! Holnap muszaj sminkelnem, de orrom meg mindig hamlik. Mit kenjek ra? Erosen nem tudom radirozni! Koszi
Úristen de jó! Gyönyörű vagy, mint egy modell! Az orrod meg nagyon megérte! Szep lánynak szep orr 😍
Koszonom szepen:) Tizedes Gyorgy
Nem, kedden megyek ujra.Ha addig nem apad, ujra szurnak.
De jó! Csak én nem fogok olyan szépen mosolyogni aznap.
Hacsak, nem megyek inkább hozzátok egy szelet tortáért.
Puszi a férjednek. Add át! :-)
Szia Hajni! Beengednel? Szeretnem latni a nozid..
Nagyon szep lett! ☺️❤️ Azt elarulod, a szadat ki tolti? Nekem soha nem lesz ilyen szep “kicsattano” hatasu! 🤷♀️💋
Ezen a napon van a férjem 40. szülinapja, aki egy arany ember, szóval ez egy tuti szerencsés nap, hidd el! Ezen a napon csak jó dolgok történnek!
1 honapos frissites a naploban🤗
Hát lányok, fiúk. Én úgy látszik kissé megszívtam, hiába szívták le vért orrsövényeből még mindg rohadt nagy és dugul. Szóval holnapi varratszedésnél sztem úrja megszúrnak. :(
Szia! Kopogtattam a naplodba. Beengedsz? 😌
Olyat en is csinaltam, hatha a kopogtatas segit, de semmit nem ert 😂 .
Tul vagyok rajta :) Minden szupi. Jol keltem. De mar brutal lilulok. :/ Pedig jegeltem is...meg ram piritottak, mert megvakartam az orrom alatt. Nagyon viszket. De mondtak, h ne piszkaljam. De nem ertem az orromhoz. Csak igy kopogtattam ezen a gezen :/ Csaknem csinaltam bajt. Kezdodik a para 😂 Surun fogok irni :)
De drága vagy Brill! <3
Marad a füledből,arra vigyáz,ne aggódjál...
14-csak RÓLAD fog szólni,itt vagy az asztalomon egy lapra felírva,hogy:november 14.Brill MŰTÉT
Mindenkinek köszönöm a támogató szavait. Olyan aranyosak vagytok, hogy még a könnyem is kicsordult.
Tulajdonképpen tényleg kellene részemről a pozitív hozzáállás, de se pozitívra se negatívra nincs időm, mert jelenleg rengeteg más dolgom van amivel foglalkoznom kell, - szerencsémre .
Kivéve persze éjszaka amikor nem tudok tőle aludni. Nappal sem jó, de ha beszélek a számon veszem a levegőt, és az megkönnyíti a dolgot.
Szerintem a pozitív hozzáállás kevés, de hogy mivel próbáltam biztosítani a sikert arról majd írok később, még nem akarom elkiabálni.
Amitől tartok az, hogy fül nélkül ébredek 14-én . Mert ilyesmit is kilátásba helyezett R.doki. Lehet kevés porc maradt az orromban, és ezért a fülemet teszi a helyére :-)) .. vagy ilyesmi.
Azt mondta annak csinal aki ker tole. En szeretnek!csak azt sajnalom kicsit hogy nem egyutt csinaljuk meg...bar biztosan lehet vele meg pontositani.
Igen, azt már tudtam. Azt hittem, hogy azért pluszba kell fizetni. Köszönöm! :)
Amennyiben tudod hogy mire gondolsz, akkor mutass neki képet, és majd megmondja ki tudja-e hozni a tiedből.
Orulok hogy szepen alakul a nozid!nem is varom el hogy teljesen olyan legyen, de lattam mar mas orvosok terveit es rogton tudtam hogy en valami masra gondoltam.remelem hogy a doktor ur megalkotja nekem az ahitott format!
További ajánlott fórumok: