Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Rezek Ödön akutális árait szeretném elkérni, akiket nem rég műtött esetleg tudnátok árakat küldeni? Köszönöm! :)
Szívesen :-)
Örülök,hogy minden rendben ment.Így van,pihenjél sokat,a hét nap a megérdemelt pihiről szóljon!
Nem baj,ha be van dugulva,ez teljesen normális,nem kell megijedni.Vér is jöhet,nem tömény vér,hanem mikor az orr váladékával keveredik,savós trutyi.
Használhatsz Nasivint,de Unguentum Nasale orrkenőcsöt is.Utóbbi nem folyik le a garatra,nagy előnye.
És nem árt tisztogatni az orrot a sok trutyitól,ne száradjon bele az orrba,mint egy beton.
A tisztítást átküldtem,ügyesen,óvatosan csináljad.
Utána mehet valamelyik orrkészítmény,amit írtam.
Aztán ami még jól oldja a trutyit a Coldastop olajos készítmény,növényi anyagokból van,nem tud függőséget okozni és korlátlan mennyiségben használható.Mint ahogy a Sterimar tengervizes orrspray is.Valamelyik biztosan befog válni.
Ha ezek ellenére is dugul az orrod,akkor sincs baj,mert az orrnyálkahártya duzzadtsága eleve akadályozza a levegő útját,valamint az orrban termelődő trutyi,gyulladt állapot pl.varratok,stb...
Ne ijedjél meg,sokan így voltunk ezzel a dologgal,a műtéttel jár!
Nem lett volna egyszerűbb,ha kifúrja,kitisztítja és betömi?/ha nem a gyökeret érinti és nem kell gyökérkezelés/
Mindjárt 10 óra...váljon valóra az álmod,szép orrocskát kívánok!🍀🍀🍀
Szia Tamás!
Üdv. a fórumon!
Imádom az esőt! <3 /mottód/
Naplóm nincs,de képem van fent,KT operált,megtudod nézni.
Én olyan fogorvosra is gondoltam,aki nem klinikán van,hanem maszek rendelős-és ő tud fogadni.
Na mindegy,a lényeg,hogy este a probléma megoldódjon.
Szia:-)
Bigyu mindenkinek meg van a maga kis története,annyit tudnánk neked írni,hogy egy könyvet ki lehetne adni belőle.
Először szerintem nézegess képeket,hogy miből is mit hozott ki XY orvos.Már ez kivált az emberből valamilyen érzést.Nálam azt váltotta ki,hogy minél előbb akarom...nagyon-nagyon-nagyon.
De röviden:ahogy kialakult a puklim,már akkor tudtam,hogy ez így nem maradhat.Ez volt 14 évesen.20 évesen már biztos voltam benne,ha lesz pénzem,meglépem a műtétet.Bár jó kis időt várnom kellett vele,mert közben három gyermekem is lett és ők voltak mindig mindenben az elsők,de rám is sor került,amiért nagyon hálás vagyok a SORSNAK és Kárász doktornak.
Szia! :-)
Ugrálás?Hát...
Alapból hat hét után ajánlott a mozgás elkezdése és akkor is valami könnyebbel kell próbálkozni.Arra már összeforr az orr,nem stabilan,de azért már összeáll,három hónap kell,amire masszívabban.
Hogy az ugrálást bírja-e az orrod,ezt csak akkor tudod meg,amikor már átestél a műtéten és eljött az ideje,hogy kipróbáljad.Az orrod jelezni fog!!!
Ha húzódik,ha zsibbad,ha olyan érzésed van,hogy le akar esni,akkor még várni kell vele.
Én futok,de akkor 8 hónapig nem tudtam,mert jelzett az orrom,le akart esni.Az első tíz percben külön fogtam a tenyeremmel,aztán rájöttem,hogy bizony az orrom az úr,még korai neki.Ki kellett várnom,mire már úgy tudtam futni,hogy nem éreztem az orromat.
Szóval a kérdésedre nem lehet előre megadni a választ,van,akinek hat hét után is már megy a mozgás,semmi problémája.Nincs két egyforma ember,ahogy két egyforma orr sem.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, nagyon el vagyok keseredve! Csütörtökön műt Rezek doki, és tegnap este elkezdett fájni a fogam! Persze meg is fáztam, de azt szerintem addig kikúrálom, szóval az nem is zavar annyira. Viszont kötve hiszem, hogy holnap találok egy klinikát, ahol megcsinálják a tömést! Van valakinek hasonló élménye? Ha nem sikerül megcsináltatnom a fogam, akkor mikor kerül olyan állapotba az orr, hogy fogorvoshoz tudjak menni? Nagyon köszönöm, ha tudtok segíteni!
Szia!
Dr. Bajusz Huba gyakran vegez allplasztikat orrmütetettel egyidejüleg. Nezd meg az oldalat. 🙂
Sziasztok!
Új vagyok még itt, de néhány napja már olvasom a fórumot. Kicsit strucc politikát folytatok az orrplasztikával kapcsolatban. Eddig nem mertem rákeresni, de úgy döntöttem, hogy érdeklődök tőletek. "Bizonytalan vagyok, vagy nem is tudom" szinten vagyok egyenlőre. Elhatározás semmilyen irányban nincs bennem, nem tudom, ha megműttetem, azt bánom meg, vagy ha nem, akkor azt.
A Ti történetetekre lennék kíváncsi, hogy ki, mikor, hány éves korában döntötte el, hogy kés alá fekszik.
Mi volt a fő ok, hogy műttetni szeretted volna az orrod?
Megbántad-e?
Hogy döntötted el, hogy ki műtsön?
Szoktál-e gondolkozni azon, hogy "Mi lett volna, ha?!".
Köszönöm szépen, ha válaszoltok ezekre a kérdésekre. Igyekszem visszaolvasni a fórumot, most, hogy rávettem magam, és elkezdtem kutakodni a témában, hogy valamit, de döntsek. :)
Ha lehet, szívesen néznék előtte- utána képet.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?