Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok:)
Segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi időben határoztam el, hogy meg szeretném műttetni az orrom. DE. Szemből nincs vele semmi bajom, viszont oldalról förtelmes. Persze tudom, hogy szemből is lehetne rajta alakítani hogy esztétikusabb legyen, de pont ettől félek. Hogy megműttetem, oldalról imádni fogom, mert nincs ott a pukli, viszont szemből nagyon megváltozik az arcom.
Eseeg jár/járt valaki ugyanebben a cipőben? Szívesen fogadom a tapasztalatokat :)
További szép estét
Ez a kisugárzás dolog nálam is megvolt,nekem a halántékomnál fájt egy ideig a fejem,nem nagyon,de azért zavaró volt,mert éreztem.
Tudtam,hogy az orrom sugárzik ki oda,mert a szemöldökömhöz sem tudtam jó ideig hozzányúlni,olyan érzés volt,mintha a bőrrel együtt húznám az egész orromat.De elmúlt,nem maradtam úgy :-)
Elég ha egy hónapban egy képet csinálsz-hidd el,így nagy terhet veszel le a válladról :-)
Én a tükörrel voltam úgy,hogy túl sok időt tartózkodtam előtte... :-)
Igen,tehat,hogy nem azt a tipikus dagadast erzem pl. mint este,vagy mikor megdagad az orr,az feszito erzes talan. Ez pedig tompa,huzo-nyomo,nem dagad es fent a csontnal erzem,mintha onnan indulna,a porcos resz lent nem is,egyebkent kicsit olyan mintha erintene ez az erzes a szemem es az orcam felet is,azaz mintha kisugarozna tavolabb is picit.Es erdekes,mert nekem ugye a csontot mar nem faragta,csak behuzta.
Hat remelem a porccal nincs gond,inkabb fent erzem ott a bibi.Latom ott az asszimetriam,es ez megvolt,csak mintha ez az erintett jobb oldal szelesedett volna,annak ellenere,hogy apadt,irtam azt a kis kilengest arra gondolok es ez az ami meg is volt,csak mintha kijebb alla,picit szelesebb lenne,de ha tudnam,hogy nem valtozott attol amit a mutoasztalon megcsinalt a doki es nalam ez a gyogyulasi folyamat,akkor maximalisan nyugodt lennek.😊 Amugy nem tudom,hogy a gyorsgyaloglas artott-e,vagy lehetett-e kivalto ok,attol,hogy akkor vettem eszre elsokorben,de ha pihenek spontan akkor is erzem,van hogy kis megszakitassal de egesz nap,valamelyik nap viszont alig ereztem!Furi😏
Arra gondoltam,hogy nyomóérzés-vagy feszül az orr?
Akkor egyszerűen csak gyógyul az orr és társul hozzá egy ilyen érzés.
De ez nem befolyásolja az eredményt.Adri nagyon vigyázol az orrodra és nagyon aggódsz érte,nincs is ezzel semmi baj :-)
Nincs mit,szívesen :-)
Nem,hiszen ez csak egy tempós séta-viszont valamiért nem díjazza az orrod.De akkor ilyen alapon az utcára sem léphetnénk ki,csak sétálva,lassan andalogva közlekedhetnénk.
Olyanra volt példa,hogy az egyik páciens elment bulizni még a hat hét előtt és érezte ahogy táncol,hogy az orra nem bírja.És utána vette észre,hogy a porc nem úgy "áll",mint a buli előtt.Meg is nézette orvossal,aki azt mondta,hogy elmozdult.Korrekcióval aztán újra a helyére került.
Koszonom Keki!😘
Amugy Lehetseges szovodmenye vagy deformalodas, ha folytatom ezt a tempos setat vagy azzal mar nem artok? Egyebkent ma is pihizek reggel ota es folyamat erzem....
Szia!
Adri előfordulhat,hogy a tempós séta nem tetszik az orrodnak.Igaz,hogy nálam a futás volt,ami nem tetszett neki,de 8 !!! kemény hónapig nem hagyta.
Szóval produkál az orr meglepetéseket,de nincs semmi ok nélkül.
Viszont még javában abban az időszakban vagy,amikor a nyomóérzés-ahogy te fogalmaztad-jelen lehet,mi az hogy,akár a dagadást is érezheted ilyenképpen.
Másnál belenyilallás van,zsibbadás,húzódás,"leszakad az orrom érzés"-ez voltam én.
Ne aggódjál emiatt,írod,hogy vigyázol,óvatos vagy,én is így tettem-mégis volt meglepetésben részem,de helyreállt.
Van,aki hat hetesen már simán sportol és nincs vele gondja,de vannak,akiknek nem engedi az orr.Nincs két egyforma gyógyulási folyamat,nekünk kell alkalmazkodni az orrunkhoz.
Lilien most nem azt látod,ami a gipsz alatt van.Azt majd akkor fogod látni,ha lekerül a gipsz.
A gipsz funkciója ilyenkor,hogy összetartsa az orrot,azt a formát,amit az orvos kialakított.
A bőrdarabkás dudorkák nem mások,mint a varratok,ha azok felszívódnak,ezek a dudorkák teljesen simák lesznek.
A gipsz azért áll el,mert az egyik oldalad már jobban leapadt,mint a másik.Attól még a helyén a gipsz,ez a lényeg.Nem nyomja meg a gipsz az orrodat,ne féljél ettől.
Az orr szélességét lehet azzal korrigálni,ha az orrcimpákból bevesznek.
Néztem a naplódat,nagyon szép volt az eredeti orrod is,de ha attól boldogabb leszel,hogy az orrcsúcs kisebb lesz,akkor jó döntést hoztál!Ne aggódjál!
Azért ezt megvétózom,Kárász Tamás is nagyon szép orrokat tud csinálni és csinál is!
És azért van még pár orvos,akiktől már láttunk nagyon szép végeredményt.Csak tudni kell,hogy melyik alapot melyik orvoshoz visszük,mert itt van a különbség,van,aki az egyszerűbb alappal tud szépen bánni és van,akinek a bonyolultabbat is nyugodtan a kezére bízhatjuk.
Brill részletesebben!!!
Olyan régen nem voltál már,úgy örülök neked...
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?