Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ha már beléptél a Hoxára,ott találod a rublikát,hogy:Keresés...
Oda beírod a nicknevet,jelen esetben:Brill111 és kiadja az összes hozzászólását,így tudni fogod,hogy eddig mi is történt vele.
Halihóóóó
Egy kicsit másabb téma de hátha valaki tudja :D
Két különböző plasztikai beavatkozás között mennyi időnek kell eltelnie? Csak az altatás miatt kérdezem :)
Engem érdekel! 😊 mikori posztokat keressek? Próbáltam, de feladtam a 86. oldalnál.. 😄
Nagyon drukkolok!!! 🌿🙏🏻
Köszönöm, jólesik, hogy ilyen aranyosak vagytok. Ha csak ennyin múlna, akkor biztosan sikerülne.
Régen írtam a történtekről, vissza lehet keresni ha érdekel valakit.
Ha ezen túlleszek lehet írok valami napló félét.
Szia Ditta!
Zsibbadó,húzódó,lüktető,"orrom leszakad" érzés teljesen normális,egy ideig még fent is fog állni,ez nem fájdalom,csak mivel mindenkinek más az ingerküszöbe,lehetséges,hogy te így éled meg.
De mivel most már tudod,hogy ez egy teljesen elfogadható,természetes reakciója az orrnak a műtét után-feloldódsz és máris alábbhagy a "fájdalom szindróma."
Sziasztok, megfigyelőként már egy ideje jelen vagyok de most szántam rá magam, hogy "aktívkodjak" is😏 Van akinél már kértem engedélyt a naplók megnézéséhez(előre is köszönöm a bepillantást 😘)
Érdekelne van e valaki akinek dr. Varga Klára műtötte az orrát? Írna esetleg tapasztalatot?
Sziasztok! 2 hete volt orrplasztikám. A problémám az át, hogy nekem egy percet sem
volt fájdalommentes és a mai napig sem az. Folyamatos,tompa fájdalmam van, néha lüktetéssel kiegészülve. A dokival nem tudok beszélni, az asszisztens szerint pszichés, mert ez elvileg nem fájhat... Esetleg valaki közületek, akinek volt ilyen vagy hasonló? Előre is köszönöm!
Ha pedig lelki támogatásra lesz szükséged,itt vagyunk neked,nem hagyunk magadra,úgyis tudod drága Brill!
/már zakatol az agyam,hogy végre te jössz,nézd el nekem,hogy egy mondatot nem bírok normálisan leírni/
Brill most is bátor vagy,hiszen ahhoz is az kellett,hogy döntést hozzál,ahhoz is,hogy újra belevágjál és ahhoz is,hogy megint végig csináljad.
Tudod,hogy sem esztétikailag,sem funkcionálisan nem maradhat így az orrod.Mindkettő nagyon fontos!
Fogunk még együtt örülni az eredménynek,én tudom,biztos vagyok benne!!!
Ha pedig lelki támogatás lesz,itt vagyunk neked,nem hagyunk magadra,úgyis tudod drága Brill!
Köszi lányok a válaszokat:)
Sajnos egyetem mellett nem nagyon van időm év közben megcsináltatni :( pedig most azonnal mennék😂 De már annak is örülök, hogy a döntés megszületett bennem, és azt hiszem lelkileg is készen állok rá, nektek köszönhetően😊
Úgy döntöttem hosszú gondolkodás után, hogy essünk neki megint. Amilyen bátorsággal indultam neki az elsőnek, most elég ideges vagyok ettől a helyzettől . Nappal folyton azt kérdezem magamtól, hogy kell e ez nekem már megint. Aztán éjszaka mikor nem kapok levegőt és ettől nem tudok aludni már harmadik éve , olyankor egyértelmű a válasz. Még úgy is, hogy Rezek nem tud garantálni semmit. Az hogy ronda már nem is érdekel, csak éjszakánként kínlódok, és ezt már nehezen bírom.
Majd megírom mi lett , de az nem mostanában lesz, mert ahogy tapasztaltam kell pár hét – hónap mire kialakul valami végleges eredmény. Ezért a frissen műtötteknek azt üzenem , hogy felesleges nézegetni 10 percenként az orrukat. Annak ellenére írom ezt , hogy én is ezt csináltam, és attól félek megint ezt fogom :-)
Szia,üdv.a fórumon! :-)
Csatlakozom Sziszkához és Palmahoz <3
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?