Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Itt egy videó róla:
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
A másik lehetőség,ami maradt még:kontaktlencse
Egyenlőre,mert most még tényleg nagyon duzzadt.Bár tényleg zsíros krém a körömvirág,de nagyon sok mindenkinek segített,ahogy nekem is,remek gyulladásra és duzzadtságra külsőleg./valakinél olvastam,hogy az ő orvosa még belülről is javasolta a használatát/
Éjjelre bekentem és volt jó pár óra,hogy kifejtse a jótékony hatását.Nappalra csak akkor,ha otthon tartózkodtam.Bár az én orrom nem volt vészesen duzzadt,de gyorsan regenerálódott is a körömvirágkrémtől.
Egyébként tényleg jópofa a naplód-én is volt,hogy elmosolyogtam magamat.Tulajdonképpen észrevettem magamon,hogy annyira az írásodra koncentrálok,hogy a képeket csak utána néztem :-)
Felmerült a száj-ajakszárazság:ami a legjobb rá és hosszan tart,a:vazelin.
Gyors gyógyulást kívánok,köszönöm szépen az engedélyt <3
Szenvedek, de nincs sok választásom. Tűröm.
Azt hiszem valami gyógyszert kéne keresnem, mert 37.5-nél tartok, és ilyenkor mindenem nagyon fáj. Még a hajam is.
Tükörbe nem nézek mert elég rémisztő. Rémhörcsög.
Még jó hogy beszereztem szájmaszkot. Anélkül nem mutatkozom senki előtt.
Levették a gipszem!!!❤
Jelentem beálltam a krumpliorrúak táborába.😁
Szia!
Két-három nappal a műtét előtt,van,aki már előtte egy héttel szedi,de nincs értelme.Rutascorbint-ami ugyanezt a célt szolgálja-azt is műtét előtt két-három nappal.
Csak ugye az Árnika homeopátiás készítmény.
Szívesen :-)
Nagyon köszönöm neked és mindenkinek aki küldött pár bátorító mondatot!
Jó lett az orrod, tetszik!
Na az tök jó, hogy végül megoldotta "házon belül" a porcok/graftok puzzle-ba rakását.
RÖ és csapata és a kórház össze se hasonlítható egymással. Nagyon nagyon fantasztikus személyzet volt RÖ körül és nagyon tisztelik is őt. Amikor ébredés után kidobtam a rókát, úgy száguldott be az ápolónő mint valami superman és tartotta oda a "tálat".
Én mostanában nem voltam a fórumon és csak utólag csekkoltam a történeted, de maximálisan sugárzom feléd az erőt és a kitartást! És biztos vagyok benne, hogy légvétel ügyileg és esztétikailag is pöpec lesz az orrod! :)
Halihóó Lányok!
Szeretném elkérni Rezek Ödön aktuális telefonszámát, konzultációra szeretnék időpontot kérni. Köszönöm a segítséget! 😊
Nagyon örülök Brill, hogy túl vagy rajta! Gondoltam/gondultunk rád! Gyors gyógyulást, minél hamarabb sok-sok levegőt és egy csini orrot kívánok! :)
Én alig várom, hogy menjek fél éves kontrollra, Doktor Úr tényleg egy tünemény. :)))
De drága vagy-"megvan a fülem".
Összeáll a kép,ha kellett volna még anyag,akkor a fülből vett volna.
Varratszedés előtt-ezt már írtam múltkor-Ceccsillag bekente az adott területet lidocainos krémmel,ő már előre zsibbasztotta a területet,én nem is tudtam,hogy létezik ilyen készítmény,de most már nekem is van :-)
Ja, és megvan a fülem. Nem nyúlt hozzá.
Az orromban csoportosította át a puzzle darabokat, aztán valahogy összerakta. Remélem összeáll a kép!
Amúgy Rezek doki egy tünemény. És az ott dolgozók is mindnyájan nagyon kedvesek. A Szent Imre kórház fényévekkel le van maradva minden tekintetben. Szaktudás, hozzáállás, tisztaság, problémakezelés..
Régebben leírtam , olvassa el aki odakészül!
Az elsőnél nem volt varratszedés . Kiesett magától.
Egyelőre olyan érzékeny, hozzáérni sem tudok. Belegondolok, hogy kirángatja a cérnákat.. jaj.
Igaz most minden testrészem fáj, ráz a hideg, meg olyan mintha valaki szorítaná a nyakam. Nem vagyok lázas, biztos csak sokkot kapott a szervezetem.
Üdv. újra itt, ezek szerint minden rendben ment! Vagy legalábbis remélem, sőt biztos vagyok benne. :) RÖ legenda!
RÖ szerintem mindenkit nyílt technikával operál. Az ő portfólióját nagy részben másodlagos/harmadlagos orrplasztikák, baleseti, onkológiai rekonstrukciók vagy az olyan necces esetek teszik ki mint az én ferde nyomi orrom. Ilyenkor fontos, hogy lássa az egész belső szerkezetet porctól csontig.
Az a sín gondolom ilyen rugalmas műanyag "splint". Azt lehet azért tette be, hogy ne alakuljon ki hematóma ott ahonnan az előző műtétednél kiszedték a ferde részeket. Vagy ha máshonnan vett porccal kibővítette/tuningolta a sövényt hogy stabilabb legyen, akkor a splint összetartja az új szerkezetet.
Nem lesz kellemetlenebb a sín kivétele sem, mint egy normál varratszedés.
Szia Brill!!! :-)
De jó,hogy megjöttél.
Nem is kell még arra számítani,hogy jön a levegő,ezt úgyis tudod.Jönni fog majd idővel.
Úgy érted,hogy a columellát-két orrlyuk közötti rész-vágta át,máshogy nem is lehetett volna megnézni,hogy mi van odabent.Ez most nyitott orrplasztika volt,gondolom,hogy volt világ odabent!
Ha kellett az a sín,akkor kellett,ez stabilan tartja az orrsövényt-gondolom,hogy szép egyenes maradjon-a kivételnél meg biztosan érzéstelenít lidocainsprayvel,ezen ne is agyaljál,nem kell.
Naná,hogy rendben lesznek,megérdemled a sok huzavona után,hogy most egy olyan nózit kapjál,amitől a két gyönyörű szemed is mindig boldog lesz <3
Gyógyulgassál,pihenjél,tényleg erről szóljon a gipszes időszak,ez a te és orrod érdeke!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?