Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Fb
Soos Annamária
Csak egy képet raktál fel?
Oldalról esetleg?
Szájmaszkban megyek az biztos. Ajánlom másnak is akinek gondja van. Ápol és eltakar.
Kicsit tartok a művelettől. Hátha nekem is le kell csapolni. Az egyik oldalból olyan mennyiségű lé jött már ki, hogy egy vödör kevés lenne hozzá. A másikból semmi. Nem tudom ez most jó, vagy nem jó. Pénteken kiderül.
Kedden, pénteken rendel.
Az én napom a péntek lesz.
Szia!
Gipszlevétel után már szalonképes voltam.
Reméljük,hogy te is az leszel,ha esetleg maradna még rajtad folt,akkor úgy utazol,ne foglalkozzál vele.
Én vonattal mentem
Engem nem zavart h néztek és én is ennyit utaztam
Pesten ez mindennapos
Semmi nem lesz már a szemed alatt 1 hét után
Én mindenkit ki csúfoltam aki meg bámult,csinálj belőle viccet!
Egyszer élünk!!
Sziasztok! Bocsánat a butácska kérdését, de a műtét utáni héten a gipszlevételkor még nagyon "vállalhatatlan" leszek? Csakmert nem tudom lesz-e, aki haza tud hozni :/ (220 km).
Bár tudom, hogy még 2 hét után is látszódhatnak lila foltok, stb, szóval sok jóra nem számítok :D
Írjátok meg kérlek a tapasztalaitokat, köszönöm! :)
Ammaji,Brill111 nagyon hasonlóról indult neki.
Most drukkolunk érte és a szép eredményért😉
Kész is ,köszönöm!
Érdemes a képet megnézni!
Szia Ammaji.
Profilodnál van lehetőséged új kép feltöltésére,vagy nyitsz egy naplót,ahová tudsz képeket feltölteni,és a történetedet megírni.Ez utóbbi privát,nem láthatja csak az,akit beengedsz.
Sziasztok
Mutatnék egy orrot hol kell a képet feltölteni
Második műtét után 7 hónapos ahogy kinéz!
Jelentem orrocskát lecsapolták bal oldalt..😕
Sajnos nem távozott minden,aminek kellett volna természetes úton.Pénteken újabb kontroll.
Szia Aiana! :-)
Ha jól funkcionál az orrod és nincs problémád,akkor ki lehet hagyni a kontrollt,aztán ha erre jársz,akkor azért egyszer mutassad meg az orvosnak.
Szívesen :-)
Szerintem ritka az ilyen 8 hónapos dolog,de az én orrom így reagált.Másban pedig rendes volt velem,mert kevésbé duzzadt,hamar elnyerte a végleges formát,levegő jött folyamatosan gipszlevétel után/persze mert már az allergiás náthát kifújhattam óvatosan/,csak tényleg ez a futás dolog kihúzódott.De nem baj,megérte! :-)
Türelmes vagyok szerintem. Meg mivel a második műtét azt is tudom, hogy a külalak hónapok kérdése. Hogy mikor kellene jól szelenie azt tényleg nem tudom , mert azt sajnos még nem sikerült megtapasztalnom.
Szerencsére sok hasznos hozzászólást olvastam.
Szia Brill!
En viszonylag csendes figyelo voltam az utobbi idoben, de gondoltam irok Neked par sort. Nekem korabban, 13 eve ketszer is el lett rontva az orrom. Akkoriban se internet se volt, naiv is voltam es utolag nem is erdemes felsorolni milyen tenyezok befolyasoltak a rossz donteseimben. A lenyeg, hogy csunya volt az orrom, de jol funkcionalt. Vegul ugy dontottem, hogy ennyi ev utan Rezek Odonre bizom magam. 5 es fel hete volt a mutet: nem csalodtam, fantasztikus munkat vegzett. Arra kerlek, hogy legyel turelmes viszont. A korabban elronrott orrok valoban lassabban gyogyulnak, de latni fogod rogton a kulonbseget. A legjobb kezekbe kerultel ezuttal szerencsere🙏🏻
Sok puszi
Koszonom szepen a valszodat, Keki.
A 8 honap durvan hangzik. 😱😱😱 Tele a 2019-es versenynaptaram. Ugyanakkor ha kell, elengedem, szamoltam azzal, hogy akar elofordulhat ez a variacio is. Nem keves evet vartam erre a szamomra eddig tokeletes orra, igy mindennel fontosabb. 🤗
Az uszas is hatarozottan igen, engedelyezett. Viszont en is pont arra gondoltam Keki, amit irsz.
Jaaaaj, haat nem lettem okosabb. 🙆🏼♀️😃
A futast lassan megprobalom, es megirom majd a sajat tapasztalatomat.
Szia!
Nem képzeled be,én is ezt éreztem még akkor is,amikor nem lógott a fejem.Futásnál...mintha leakarna szakadni az orrom,és ez 8 hónapig tartott,addig nem engedte,hogy fussak.
Igen,hat héttől el lehet kezdeni a sportolást,először könnyebbel.Ha az orrod nem bírja,akkor jelezni fog,zsibbad,húzódik,"leszakad érzés".Akkor még várni kell egy kicsit vele,aztán újra próbálni.
Az úszás is mehet hat héttől?-Mert eddig úgy volt,hogy három hónaptól,mivel a még be nem gyógyult nyálkahártya fertőzésre hajlamos és bizony az uszodavizet bármennyire is fertőtlenítik,stb...azért kapott ott már fertőzést az ember ennek ellenére.
De ha azt mondta KT,hogy hat hét,akkor annyi!
Jó sportolást! :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?