Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hazaértem. Levegő alig, de erre számítottam is. Miután kiszedte a tamponokat kb.1 percig kaptam levegőt aztán azóta se. Itthon láttam csak, hogy alul is szétvágta az orrom. A múltkor nem volt ilyesmi. A jövő héttől már most kivagyok. Az orrsövényemhez hozzávarrt valami sínt, amit majd kiszed. Már a gondolatától is elájulok.
Ha Rezek doki olyan ügyes mint amilyen aranyos akkor talán rendben lesznek a dolgok.
Holnap lesz egy hetes az orrocskám.Az normális,hogy még mindig nem kapok rajta levegőt??
Pénteken megyek kontrollra Rezek dokihoz,mi lesz velem???
Sziasztok! Nagyon rég jártam itt a hoxán. Látom azóta sok-sok új tapasztalattal bővült a fórum. :)
Szeretném olyanok segítségét kérni, akik részleges orrplasztikán vannak túl.
Tudom, hogy jellemzőbb a teljes és a legtöbben az orrnyergükkel sem elégedettek, de én a kis görbület/pukli ellenére azon semmiképp nem változtatnék, csak az orrcsúcson, a porcos részen. Akár privátban is szívesen olvasnék tőletek, vagy ha napló van, az is sokat segítene. Köszönöm :)
Sziasztok! Az én nozim hamarosan 6hetes. Nektek is bekemenyedik az orrcsúcs reggelente a hideg levegőn? Nekem sajnos igen, és utána fáj. Elég kellemetlen, mert csak a 22-24fok kint-bent tetszik neki.
Szép napot mindenkinek! :)
Rendben lesz minden,nem kapuzárási pánik,egy kis izgalom.Gondoljál arra,hogy már mióta vártál arra és vágysz arra,hogy rendben legyen mind az esztétikai- és mind a funkcionális rész.
Ennek most eljött az ideje,szorítok neked,de úgyis tudod!
Így pár órával előtte pont semmi kedvem az egészhez. Ez a kapuzárás előtti pánik ?
Köszönöm szépen!
Hali,akkor van ez az érzés,ha gyulladt a varrat,a Betadine kitűnő rá.Majd aztán pénteken úgyis lát az orvos.Szükség eseten még a Bactroban orrkenőcsöt szokták javasolni a varratokra.
Nem kell megijedni,a varrat így is,úgy is feszít,csak kinek jobban,kinek kevésbé.És lehet,hogy pont egy olyantól szabadulsz meg pénteken,ami után aztán meg is szűnik ez az érzés.
Akárhogy is,gyulladt az egész nyálkahártya ilyenkor,és hát a varratok is ott vannak.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?