Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Té2 is ügyesen megalkotta,próbáljad meg:
Itt egy videó róla:
youtu.be/LsUnpyKIHzg
A szemüveget egy gumival kell felrögzíteni,ehhez adott még segítséget Tami:"Szemüvegeseknek üzenném, hogy a Decathlonban találtam fitness fejpántot, 3 db 1290 Ft, és szilikonos, szóval tuti nem mozdul el, és elvileg ki se tágul. Ebből jó kis szemüvegtartót lehet majd applikálni".
Orrocskának nem nevezném ezt a kis szerencsétlent. Egy krinolinhoz inkább hasonlít.
Kedvem nincs nagyon írni a helyzetről, a pezsgőbontás egyelőre elhalasztva. Látom sajnos azokat a hibákat amiket J. megalkotott, de nem tudni mi lappang még a duzzanat alatt. Meg nem is tudok nagyon írni, mert ahogy lekerült a gipsz már nincs ami tartsa az olvasószemüveget, a kontaktlencsével meg még nem szenvedek inkább.
Egy kézzel tartani kell a szemüveget, viszont csak két kézzel tudok gépelni. Erre még nem tudok megoldást. Most felraktam egy nagy vattapamacsot a szemüveg alá, de mindjárt le is veszem, nehogy én tegyem tönkre az orrom.
Sajnos nyitott szájjal eszem ha nem akarok közben megfulladni, ezért le kellett mondanom a vacsorát az angol királynővel , mert ott nem illik ilyen disznó módon csámcsogni. :-)
Szóval egyenlőre még várat magára a javulás.
De te is nyilatkozz, mert én kérdeztem először!
Hogy vagy Brill??
Orrocska, hogy viselkedik?
😃Nagyon köszi, kipróbálom!( Úgyis a profilommal van a nagyobb gond)!
Találtam egy elég jót az Apple store-ban, egy plasztikai sebészet aplikációja és Rejuva a neve.Én már készítettem kb 50 képet ..😅😅
Sziasztok!
Én még orrplasztika előtt állok, és nagyon sok naplót olvashattam el (amit újra nagyon megköszönök Nektek😍),
És felmerült bennem a kérdés, hogy vajon illik-e az arckarakterembe az imádott, és számomra tetsző orr, vagy sem?!🌝
Ismertek olyan szerkesztőprogramot, ami bevált ?
Köszönöm !😘
Szia!
Igen láttam az eredményt, hogy brutál lettél! 😁 Nagyon tetszik amit Neked csinált 🙂
Persze a dokira kell bízni de én is pisze, vékony nózit szeretnék, de aztán ugye kérdés, hogy ő is úgy gondolja-e.
Most már belevágtam lesz ami lesz, elrontott talán nem lesz, most már nem hátrálok meg 🙂
Szia:)
En nem kertem tervet, nem is tudtam akkor meg, hogy van ilyesmi, viszont rengeteg kepet vittem Rezeknek. Olyanokat, amik tetszenek, es olyanokat is, amik nagyon nem. Probaltam kihangsulyozni, hogy mindenkepp pisze es nem egyenes orrot szeretnek, ezert tartottam fontosnak olyat is mutatni neki, amivel veletlen sem tudok azonosulni. Szerintem fontos, hogy lassa ezt is, de persze ugy is tudni fogj, mi all a legjobban neked es segit:) en vagy fel orat voltam bent es nyuztam, hogy “meg ezt is nezze meg, de meeeg ezt a kepet is” es meg akkor is mosolyogva nezte, es bizonygatta, hogy 100%osan erti. Hat, nekem 110%osan olyan lett, mint amilyennek megalmodtam, ugyhogy ne sajnald mentegetni azokat a kepeket es sok sikert;)
Köszönöm szépen!
Té, bíztam benne hátha találkozunk, de nem volt ott senki csak a volt szobatársam. Eddig mindig elég sokan voltak, ma biztos a blackfriday. :-)
Nem írtad mit csináltak ma veled..
Hali!:-)
Nyugodtan mutassad meg,így látja,hogy kb. mi az elképzelésed.Aztán,hogy mit lehet belőle megvalósítani és mi áll jól az arcszerkezetedbe,azt úgyis mondja.
Halihoooo!
December 27.én megyek konzultációra🤪
Tudom tervet nem mindig ott helyben mutat, van akinek utána küldi emailben vagy nem🤣
Szedtem le netről szép nőket gyönyörű nózival. Bunkóság megmutatni mit szeretnék vagy bízzam a doki bácsira?
A választásom Rezek Ödön lett🙂
Szia új orrocskás <3
Túl vagy ezen is és örömmel olvastam,hogy fájdalmak nélkül.
Most akkor várunk,igaz Brill?Ahogy te is írtad.
Kívánom,hogy ahogy telnek a hetek,hónapok úgy változzon az orrod,ami csak előnyére válik.
Nem számít,hogy most nem szimmetrikus,nem is várhatjuk el,hiszen komoly beavatkozáson esett át.Majd szimmetrikus lesz,nem hajtja semmi,igaz?
És aztán ahogy gyógyul,megérkezik majd a levegő is,amit már olyan régóta vársz.
Minden rendben lesz Brill...honnan tudom?!-Egyszerűen érzem :-)
Túléltem :-)
Ügyesen bekentem odafelé menet az autóban. Hogy milyen lett volna anélkül azt már nem tudjuk meg, de tényleg alig éreztem valamit amikor kiszedte a varratokat meg a sínt. Meg a ragasztószalagok letépkedése után az már csak felüdülés volt. Mert ez nem az a gagyi leukoplaszt volt ám , ami egy óra múlva leesik , hanem amiről nem sajnálták a ragasztót. Azon gondolkodtam közben, hogy több izzadásgátlót kellett volna magamra fújni, mert még a hátamon is csorgott a víz. Tűrtem hősiesen mindent, csak amikor nyomkodta az orrom akkor jeleztem , hogy ezt inkább hagyjuk máskorra. Azóta kb.olyan érzés mint akinek behúztak egyet.
De némileg kárpótol Rezek doktor kedvessége. El sem hiszem, hogy ő mindig ilyen.
Az orromról még nem alkotnék elhamarkodott véleményt. Jelenleg tudok csukott szájjal is lélegezni ami nagyon jó (tegnap délután nem ment) , de most nem kell sok levegő a semmittevéshez, ezért ez még nem számít. Remélem jó lesz.
A kinézete… azt hagyjuk még . Egy torz krumplinak látom egyenlőre. Tudom ez még sokkal kisebb lesz, de sajnos ettől tartok is egy kicsit, mert a múltkor is a harmadik héten kezdett előbukkanni az a borzalom . Most sem szimmetrikus, de most nem akarok ezen parázni.
Tehát egyelőre várakozó álláspontba helyezkedtem.
Csupa ragacs az orrom . Mire leszedem kitavaszodik.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?