Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
4-6 hét után meglehet próbálni.Ha nem marad a helyén benyomódás,nem kényelmetlen,nehéz az orrodnak,akkor jó.Ha azt látod,hogy a helye az orrnyergen látszik,nyomja az orrnyerget,akkor még várni kell vele.
Sziasztok!
Meg uj vagyok :) most regisztraltam
Segitenetek, hogy lehet masoknak “kopogtatni”, megnezni a kepeit? (ha engedi ☺️ )
Februar 12.-en megyek konzultaciora Rezek dokihoz, addig nezegetnek egy ket elotte utana fotot 😘
Öhm igen... mikor elküldtem itt az üzit akkor koppant, hogy azt nem néztem nála, hogy fül-orr-gégész is legyen.
December 27.én mentem voltam konzira Rezekhez de lemondtam mikor láttam, hogy idén emelt...tudom, hogy a jó dolgokat meg kell fizetni de 1 misi rengeteg pénz erre 😞
Kárászt néztem ki elsőnek, csak ismerősömnek ferdén hagyta azt a részt amit ki szeretett volna javítani.
Jó tudom van aki teljes mértékben meg van elégedve vele, de itt most szinte csak panaszokat olvastam😳
Szóval kicsit elkeseredtem😕
Ezek is gyonyoru kekek. En ugy erzem mar nagyon kikivankoznak, de azert nem rancigalom oket :) inkabb joban vagyok veluk. Nekem Rezek doki egy es ketechetesrn is szedett ki varratokat. Remeltem h a tobbit mar nem fogom erezni.
En is igy bannem vele amigy mint a jimes tojassal de a parom azt hiszi h tulreagalom ezt az egeszet, es az okorkodest neha tulzasba viszi.... 😋
Az első varratom öt hetesen távozott,a másik utána,de úgy,hogy az orvos rásegített,a csomót kioldotta.Ezek voltak azok a varratok,amik mint a szőrszálak,időnként kint lógtak és úgy tuszkoltam őket vissza :-)Gyönyörű királykék színben pompáztak :-)
A többi még jóval utána távozott,hogy pontosan mikor nem tudom,orrfújásnál tudtam figyelemmel kísérni,de arra meg már valószínűleg szétmállottak,egyben már nem volt olyan kivehető,mint az első kettő.
Nagyon sok varrat van az orrban,az orrsövény mentén pl.végig,volt olyan fórumos,aki örömmel újságolta,hogy még 8 hónaposan is találkozott varrattal.
Úgyhogy bizony normális.
Nekem érintésre,arcmosáskor sokáig érzékeny volt az orrom.Mint a hímes tojással,úgy bántam vele.Elég volt csak papírlappal meglegyintenem,hát bizony kijöttek a könnyeim.
Még a garbó felvétele is gondot jelentett,nehogy az orromhoz hozzáérjen.
Szóval még jó ideig vigyáznod kell rá,amire már úgy úgy érzed,hogy egyáltalán nem lesz érzékeny.
De persze ez is olyan dolog,hogy az egyik ember már simán eltud menni kozmetikushoz három hónap után nyomkodásra,de általában nem ez a jellemző.
Szia :-)
Sima plasztikai sebész,ha orrsövény problémád is van,akkor azt nem ő rakja rendbe,hanem fül-orr-gégész.Először utóbbi kerül rendbetételre,aztán jön az orr plasztikai része.
/Csak zárójelben,ha megfogadod,az is jó,ha nem,az is,mindenki maga dönt:keress tovább.../
Haliho!
Ma vagyok 5 hetes.
Szerintetek normalis, hogy meg mindig van varrat az orromban? Nem kellett volna kiesnie?
Iszonyuan idegesit.
Es lehet, h csak en vagyok ilyen bena de az elso "balesetem" ota volt meg ket kissebb utesem... masnal is volt ilyen? Nem erzem, h baj lenne belole, nem is volt nagy utes, de azert fajt, mert eleg erzekeny.pl amikor arcot mosok, erzem amikor hozzaerek, h akkor is azert olyan szokatln, kellemetlen erzes. Ez normalis?
Masnak is ilyen?
Koszi!
Hellóóóka Lányok, Fiúk!
Aktív tagja vagyok a fórumnak, mindennap olvaslak Titeket, viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy Dr. Mihályfi László milyen orrsövény+plasztikában?
Van valakinek a doki bácsival kapcsoltosan tapasztalata? A honlapja azért elég meggyőző😬
Köszike 😘
Szia,küldtem telefonszámmal együtt.Nagyon szívesen.
Neked is Boldog Új Évet! :-)
Sziasztok! Már pár hónapja eltűntem, mert át kellett gondolnom, hogy valóban szeretném-e a műtétet.
REZEK Dr. Úrhoz tud valaki küldeni nekem egy email címet, amit szokott olvasni? Szeretném megkeresni.
Nagyon köszönöm és Boldog új évet Mindenkinek :)
Nem vagyok elégedett, 3 alkalommal voltam nála műtét elött, mindig azt mondta, ezt nagyon szépen meglehet csinálni.
Soha nem mondta, hogy lehet mégsem lesz jo!
Ahol a pukli van, nekem ott elotte nem volt semmi, ezért nem értem.
Ditta!
Én a Te helyedben tuti visszamennék és rávernék az asztalra, hogy nézze már meg mit csinált! Meg kell vele egyezned, hogy javîtsa ki a hibát ingyen vagy ha nem bízol meg már benne, akkor adja vissza a pénzt, amit kifizettél, így lenne korrekt.
Szia Cintike!
Akkor Te voltál a műtéten, amikor Nekem a gipszlevétel volt... Anyukád kint várt , aztal beszélgettem...
Nagyon szép lett az orrod!
Azt azért tegyük hozzá, hogy Neked a doki külön figyelmet szentelt, mert Ti barátok vagytok. Nyílván az ember 2-szer annyira figyel a barátjára (főleg, ha női-férfi barátságról van szó)
Szia!
Szóba hoztad neki a korrekciót?-csak azért kérdezem,merthogy tökéletes szerinte.
Még van négy hónap az egy éves korig.Addig még kell apadnia,főleg az orrcsúcsnak,az még nagyon duzzadt.Meg én úgy látom,hogy vastag a bőröd,de javítsál ki,ha nem.
Sajnos ami az első gipszlevétel utáni képen jelen volt,az most is ott van:-(
Te hogy látod,mert a te véleményed a legfontosabb!
Szia,
Vissza.
Szerinte tökéletes.
Teszek a naplómba friss képet, nézd meg.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?