Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ti szerkesztettetek előtte képet magatolrol,milyen lennetek más orral? Ha igen, milyen programmal? Oldalt meg egyszerű lehet megszerkeszteni, de szemből?!
Uni, nagyon szép lett az orrod!! Ha nem tartanék pár dologról (mások mit szólnak, én leszek a beszédtema, nekem hogy fog tetszeni) már most fekudnek a mutoasztalra. Gyönyörű lett!!
Sziasztok! Március 14.-én lesz műtétem Rezek dokinál, bekpogtam néhány naplóba, kíváncsi vagyok az eredményekre :)
Szia... Kopogtam a naplódba köszönöm ha beengedsz🤗
Szia! Én 10 nap után mentem dolgozni alapozható bal oldali hematómával. Nyitott plasztikám volt Rezeknél. A naplómban találsz képet! :)
Sziasztok
Kértem pár helyen naplohozzaferest.
Koszonom, előre is, ha engedélyezitek!:)
Jajj ez jo hosszu ido, mi tartott eddig?
Rezek mutott, es 2 es fel het utan voltam szalonkepes.
Szia! Nekem pénteken került le a gipsz, én már most imádom :) Naplómban meg tudod nézni.
Igen, 1 het utan gipszlevetel es varratszedes.
2 het utan még varratszedes. A tobbi varrat magatol potyog ki... 😉
szia, engem 3 napja mutott rezek es egyaltalan nem volt lila foltom. mar csak egy kis sarga folt emlekeztet a mutetre igy 3 naposan, meg persze az arc puffadas.
Szintúgy, egy hét után nem volt semmi elszineződés. Gipszlevétel után pár nappal már szépen lement a duzzanat egy része. Speciel én nagyon meg vagyon elégedve:)
Koszi. Egy het utan vette le a gipszet?
Nekem a gipszlevetelnel mar nem volt semmi elsinezides. Csak egyszer mutott Rezek, es nem tervezek tobbet. Remelem nem is kell... 🙏
Ha már Rezek... :) Engem az is érdekelne, hogy az Ő munkájával mindenki 100%-ban elégedett? Vagy van olyan, akinek nem tetszett, amit végül kapott? Neki mi volt a problémája?
Ja es Rezek mennyi ido utan csinal rekonstrukciot? Kivarja az egy evet?
Sziasztok. Akiket Rezek mutott, mennyi ido utan vtak szalonkepesek? Nekem az eddigi ketto mutet utan nem vt egyaltalan lila az arcom de hallottam h ez technika kerdese is ... bar inkabb lettem vna lila mint h ilyen elszurt eredmenyt hordjak az arcomon.. tovabba van barki akinek haromszor mutottek az orrat vagy ilyet tervez?
Szia!
Nyugodtan tüsszentsél,csak nyissad ki olyankor a szádat.Egészségedre! :-)
sziasztok .
17.én volt orrplaaztikám rezekkel. a mai napon 4-5x már tüsszentettem és elkezdett zsibbadni a nozim . valaki sos ez nagyon gáz?
Tamás volt olyan hölgy,aki 57 évesen csináltatott orrplasztikát+felső szemhéjplasztikát.
És jól tette!Soha nem késő,hogy az álmunk beteljesedjen,igaz?:-)
Szia!
Külsőleg kenjed körömvirágkrémmel,duzzadtságra,gyulladásra való.Csodákra képes.
Éjszakára a legérdemesebb bekenni és kifejti a jótékony hatását.De ha nappal is betudod kenni,mert otthon tartózkodsz,akkor nem hagyjad ki.
Nem kell belőle sok,mert zsíros krém és mivel láthatólag csillog is a bőrön,ezért tényleg csak akkor lehet használni,ha otthon tartózkodsz.
Igen, 1-1,5 év a végleges forma. Egyik barátnőmnek egy évig nem akart “csontos” lenni, pufibb volt, aztán utána hirtelen beállt, ahogyan kell.
De az megnyugtató, hogy erre a nagyon torz pufiságra néhány napokat írtok :)
Akkor nem csak nálam van ez🙈😅 nagyon felkészültem lelkileg, de ez kiütött a nyeregből😂
Kopogtam a naplódba, köszönöm, ha beengedsz :)
Nekem olyan 2-3 nap volt mig a nagy duzzanat ldment, de azota is rengeteget apad folyamatosan. Ugy hallom olvasom a legtobb embertol, hogy egy evig tortenhet sok minden. Egy ev utan rigkabb...
Ugyanígy aggódtam én is, mert egyben volt a homlokommal gipszlevétel utan😅de nagyjából 4-5 nap volt mire én úgy láttam, hogy egész jó. Addig folyamatosan apadt, naplómban parázás is🙊
Nem tudom, mennyire szokott gyorsan reagálni a dokid, én felhívnám a helyedben hétfőn. :)
Kitartás!! Gondolj bele, te már kapsz levegőt! :)) <3
Sziasztok! Akinek gipsz után nagyon feldagadt az orra, annak kb mennyi idő alatt apadt le “emberire”? Nekem most nagyon megduzzadt és a egybe van a homlokommal. Tudtam, hogy ilyenkor dundi meg nem szabad nézegetni, de most elég rémisztő a tükörképem, jól esne pár bíztató szó, esetleg jó tanács. :) <3
Sziasztok. Elkuldtem a fotókat a dokinak v asszisztensének 4 napja...hogy szerinte ez tartós állapot-e. (Lsd naplo) De azt hiszem sosem fog válaszolni. Max a fejét fogja.
Köszönöm Szépen! Kedves Tőled! És igen, néha elgondolkoztam, hogy 42 évesen kellett-e ez nekem? De időnként kapok megerősítést (mint most Tőled) és olyankor tudatosul, hogy igen kellett! Jól döntöttem, hogy belevágtam! Nem bántam meg!!
További ajánlott fórumok: