Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Klassz az orrod,komolyan mondom,hogy éveket fiatalít rajtad,ez illik hozzád,látod,soha nem késő meglépni a műtétet és jól tetted!Ahogy a női arcot,úgy a férfi arcot is lágyítja a szép,arcszerkezetbe illő orr.
Vigyázz rá nagyon!
Szia!
Köszi, hogy szóltál !
Meg is vettem gyorsan !😍🤘
Sziasztok!
Jyskben 2.500ft-ért van most nyakpárna, és nagyon jó. Ha valakinek esetleg nincs és orrműtét előtt ál... :)
Kukucs :)
A borvíz nekem eddig minden ilyenre bevált, mist is lenyugtatta :) a szememmel is abba szoktam pislogni, ha kijön valamelyik allergiám.
A tonikom meg egy ízraeli csoda, nincs benne alkohol, nem mar, de rendesen fertőtlenít és előhidratál. :) Tobikból valóban nem mindegy, ki milyet ken az arcára, de ez irritáció nélkül is fontos dolog, sokan elrontják. :)
Szia Mancsi!
Sok szerencsét holnapra,váljon valóra az álmod!🍀
Ha van határozott elképzelésed,persze,mindenképpen mondjad el holnap.Aztán majd az orvos megmondja,hogy mennyire kivitelezhető ill. van-e neki még javaslata azért,hogy mindenképpen olyan orrot kapjál,ami az arcszerkezetedbe illik.Szóval egy kicsit ez is,meg az is :-)
Szia!
Ha a leukoplaszt okozza,akkor egyik készítmény sem jó,amit használsz,inkább még ki is marja a bőrt...
Szia!
Most hallom a nevét először.Mindenképpen kérjél tőle referenciaanyagot,hogy milyen orrokat csinált eddig.
És ami fő kérdés:milyen gyakran csinál orrot?
Mindenkeppen mondd el,hogy mit szeretnel. Ha csak a mutoasztalon tudsz vele beszelni, akkor is. Mondd meg a csapatnak is nyugodtan h meg beszelni szeretnel vele. Ne aggodj emiatt. Mindenki nagyon kedves es segitokesz.
Ne maradjon benned elkepzeles!
En lecsereltem a Leukoplasztot :) nem lesz tole semmi baj. Amig egyet cserelsz, az ujjaddal tartstd ott a gipszet. Kerj segitseget. A lenyeg h a gipsz ott marafjon ahol volt. Amikor mondtam kobtrollon, h cserelgettem a tapaszt, azt mobdta Rezek doki, h jol tettem :)
Csak batran!
Szia!
Szerintem nyugodtan mond el az elképzeléseid, hogy mit szeretnél nem fog megsértődni rajta 🙂
Én képeket mentettem le, hogy mire gondoltam majd azokat fogom megmutatni neki 🙂
Sziasztok!
Holnap lesz a műtétem Rezek Ödönnél. Konzultáción azt mondtam, rábízok mindent, csinalja úgy az orrom, ahogy jónak látja és ami illik az arcomhoz. Mára ezt már megbántam 😄 és van határozottabb elképzelésem. Holnap még lesz egy megbeszélés. Ott elmondjak minden apró részletet, hogy milyet szeretnék , vagy elég csak nagyvonalakban, mert úgyis zseni és szépet fog csinálni!?
Ti ragaszkodtatok az elképzelésetekhez vagy rábíztátok magatok a dokira?
Segítsetek, már nagyon izgulok! 😃😊
Szia! Nekem 2 napja kezdett el viszketni a bőröm a leukoplaszttól, de nagyon🙈 kiütések is vannak.
Én borvízzel (Naturland Borici acidi 2%) törölgetem, meg tonikkal. Valamennyire nyugtat, de még így is lekaparom a falat.
Egyéb tanács nekem is jól jönne, mit tegyek😩
Szia! Én Rezek Ödönt ajánlom. 1-3 hónappal az első konzi előtt kérj időpontot, a műtétre is hónapokat kell várni, de megéri. 2 hetet mindenképpen itt kellene lenned, de lehet, hogy többet is, ezt nem tudom.
Nekem orrsövény + plasztika volt 900.000ft az idén. Nem kevés, tudom, de nekem megérte, nert tudtam, hogy a dokinak az egészség az első, és e-mellett, amiket láttam tőle nózikat (ismerősöket műtött már) azok mesébe illőek voltak. Nem azt a hollywoodi pincsi fajtát csinálja, hanem természetes, emberi orrokat. Remélem, segítettem :)
Szia! Telefonon gyorsabban kapsz időpontot:
06 20 944 8248
rezek@rezek.hu az e-mail címe, de nekem hetekig nem reagált rá, eléggé elfoglalt, telefonon próbálkozz :)
Imadas :))
Igen, apadni.
Olyan mint egy duda :))
Szia!
Mármint úgy érted,hogy apadni fog,ugye?
Igen,még bőven.Főleg a fél év után indul be látványosabban,ebben az időszakban még kevésbé feltűnő,utána viszont már jól láthatóan "megy össze".
Sziasztok!
6hetes az orrom.
Van meg ra esely, hogy az orrcsucs lejjebb megy?
Szamomra ez meg nagyon dagi :(
Minden mas szuper :)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?