Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

24509. keki70 (válaszként erre: 24508. - Cintike1992)
2019. jan. 9. 19:38

Szia Cintike!

Dobjál fel majd képet az orrodról,hogy miből és mit alkotott KT-egyébként az enyémet is ő csinálta és maximálisan elégedett vagyok a munkájával-hát a mellről nem mondom,hogy rakjál fel,mert az már nagyon intim terület,de ha esetleg csinálsz titkos naplót és beengedsz,akkor szívesen megnézem.

Persze,van mindkét orvosnál pozitív és negatív hozzászólás is,lesz is,mert olyan nincs,hogy valaki mindig a csúcson van és csak szuper munkái születnek,a másik az,hogy nem mindegy,milyen az alap.

Vannak könnyebb orrok,vannak nehezebbek,nincs két egyforma és nem is lesz :-)

De mindenkinek megvan az elképzelése,az orvos egy eszköz ahhoz,hogy mennyire sikerül ezt megvalósítani.És minden orvosnak az a célja,hogy a lehető legjobbat hozza ki,hiszen az elégedett páciensnél nincs nagyobb elismerés részükre!

2019. jan. 9. 19:19

Szép estét Mindenkinek!

Úgy látom történt egy kis félreértés, mert én nem a Rezekes beszámolókat akartam lehúzni. Csupán csak leírtam ami velem történt bővebben, mert nekem is sokat segített, amikor erről olvastam, főleg ha egy dupla műtétre vállalkozik az ember.

Nem értem miért reklám az, ha egy valós személy leírja az élményeit?! Nyilván Rezek doktornál is vannak pozitív beszámolók ahol halálba dicsérik...az akkor mi? Nem marketing? Azért van a fórum, hogy leírjuk a véleményünket!

Én csak egy tényt közöltem Rezek Ödönről és arról, hogy miért Kárász Tamást választottam, nem pedig azt hogy nem jó orvos. Ha valaki sok évre visszamenőleg visszanézi a hozzászólásokat, akkor látja mennyi embert operált Kárász doktor és mennyi az elégedett páciens. Így elég nehéz azt mondani, hogy ő nem az.

A másik orvosról sajnos nem sokat tudni, mint például azt sem, hogy csinál-e kombinált mell-orrplasztikát. Nekem ez kellett, mert nem volt időm gyógyulni és ebben pedig Kárász Tamás a legjobb.

Mindenki maga dönti el melyik orvoshoz kér konzultációt. Azonban ne várjatok csodát senkitől sem, ha már egyszer operálták az orrotokat, és ez az első körben nem sikerült jól. Elég nehéz a mások által okozott hibát kijavítani!

24507. Ditta2 (válaszként erre: 24506. - Szendibella)
2019. jan. 9. 19:10
Nincs újabb millióm 😭 sem én, sem a párom nem bírunk ki még egy orrplasztikát, annyira rossz lelkiállapotban vagyok. Lett egy kevésbé(?)csúnya orrom egy vagyonért. Határozottan nem érte meg, soha nem vágnék bele meg egyszer, ha ezt tudom.
24506. Szendibella (válaszként erre: 24504. - Ditta2)
2019. jan. 9. 17:31
Nagyon sajnalom ,hogy nem sikerült Rezek Doktorúrat megtalálni a műtéted előtt . En voltam Karasznal is o azt mondta kb nem tud mit kezdeni az orromal pedig alapból nem volt csunya a régi orrom nem egy brutális eset vagyok teljesen el voltam keseredve amikor tole eljöttem ,hogy igy kell le élni az életem aztan elmenetem Rezek domtorúrhoz aki azt mondta ,hogy nagyon kis könnyű műtétel megtudja azokat oldani amik engem zavarnak ennyit a két orvos közötti külömbsegről . Illetve a Rezek Doktorúr azt is mondta nekem most műtött 2 hete ha barmi nem fog tetszeni fel év múlva akkor ujra műti mert tőle ugy nem távozom , hogy nem olyat kapok ami tetszik az ő célja ,hogy magabiztosabbak szebbnek érezzük magunkat és nem az hogy azt érezzük hogy a régi orrom jobb volt mint az új . En helyedben elmenék egy konzra Rezek dokihoz es mond el neki ,hogy téged zavar hogy ki szélesedik mosoly közben tud e ezzel valamit kezdeni ha pedig azt mondja ,hogy igen akkor vissza kell menni Karaszhoz ,hogy vagy csinalja újra vagy térítse vissza a pénzt mert nem azt kaptad mint amit kértel hiszen orvosi szempontból megolható lett volna a kérésed.
24505. Narmer (válaszként erre: 24493. - Brill111)
2019. jan. 9. 16:51

Szia Brill,

:( Voltál már januári konzin? Nálam is hasonló a helyzet (mintha egy csipeszt tettek volna az orromra és kétoldalt benyomódott...) Nem is értem, őt elvileg olyan sokan dicsérik. Én is hozzá mennék 2.műtétre...

24504. Ditta2 (válaszként erre: 24497. - Szendibella)
2019. jan. 9. 15:11
És ilyet lehet?? Komolyan mondom, hogy eldobom az agyam. Mikor KT-nek mondtam, hogy nagyon széles amikor mosolygok, azt válaszolta, hogy azzal nem lehet mit csinalni! Olyan szinten vagyok elkeseredett továbbra is, hogy elmondani nem tudom. Ha hamarabb rátok találtam volna... Az orrhátam szélességét levette, a többit meg úgy hagyta, jóvanazugy... Arról nem is beszélve, hogy továbbra is polly beak-esnek tűnik az orrom. Adtam a 💩-nak egy pofont az egésszel, lelkileg meg tönkre megyek.
24503. orrocska (válaszként erre: 24489. - Pumpkingirl)
2019. jan. 9. 13:57
Igen , erre mondják hogy a jó cégnek nem kell reklám !!!
24502. orrocska (válaszként erre: 24493. - Brill111)
2019. jan. 9. 13:55
Annyira sajnálom veled érzek :( és ilyenkor mit mond egy doki ? Van vmi vigasz vagy idő kell és jobb lesz ?!
24501. keki70 (válaszként erre: 24500. - Szendibella)
2019. jan. 9. 12:00

Igen,olyan lesz,mint régen volt,helyreáll.

Nagyon szívesen <3

24500. Szendibella (válaszként erre: 24499. - Keki70)
2019. jan. 9. 11:43

Nagyon szèpen koszonom a gyors választ

Es utána a mosoly ugyan olyan lesz mint volt ? Mert nekem most mosolygasnál nagyon rémült arc arckifejezésem van olyan mintha sok lenne oldalról ki vágva ez miatt nagyon meghúzza az egész arcomat amikor mosolygok ami jelenleg tul szép látvány . De akkor ezek szerintez helyre fog állni ?

24499. keki70 (válaszként erre: 24497. - Szendibella)
2019. jan. 9. 11:27

Szia!

Az orrod szélességét vette kisebbre,ilyenkor az orrcimpából kerül kimetszésre,de nem emiatt nem megy a normálisan mosolygás.

Amiatt,hogy a két első fogadnál egy izom/ideg is/átvágásra kerül.

Átlagosan hat hét,amire rendeződik,de azért van,akinél három hónapig is elhúzódik.

Igen,ez a botoxérzés ismerős :-)

24498. Szendibella (válaszként erre: 24492. - Manyesz7709)
2019. jan. 9. 11:16

Szia !

Nekem 2 hete volt a műtetem a doktorurnal .

Ami biztosan kell

Naturlandos orrkenőcs

Fekete nadalytőkrem

Meg a szokásos

Pizsoma , papucs , tisztálkodási szerek ennyi

2019. jan. 9. 11:14

Sziasztok !

Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok 2 hete műtötte Dr .Rezek az orromat az orrcimpa oldalából is vett ki nekem ,hogy mosolygasnal ne legyen széles . Igazából az lenne a kérdésem , hogy akinek volt ilyen tipusú orrmutete mennyivel utána tudot normalisan mosolyogni mert most mosolygas közben ugy nézek ki mint aki tele van botoxozva :)

Koszonom a válaszokat

24496. keki70 (válaszként erre: 24493. - Brill111)
2019. jan. 9. 10:54
😞😢
24495. keki70 (válaszként erre: 24492. - Manyesz7709)
2019. jan. 9. 10:38
Szia,küldtem :-)
2019. jan. 9. 08:30

Kedves Pumpkingirl!

Ne értsd félre nem reklámozni akartam, csupán megosztottam a tapasztalatomat, csak bővebben :)

Én csak azt mondom, hogy az alapján választottam orvost, akit többen ajánlottak és akiről több információt tudtam beszerezni vagy olvasni róla. Nekem sokat segített az, hogy Kárász Tamás doktornak van hivatalos oldala, videói, valamint előtte-utáni képe. Így jobban betekintést nyerhettem a munkásságaiba. :)

24493. brill111
2019. jan. 9. 07:37

A szépségért meg kell szenvedni.

A csúfságért meg még inkább.

Negatív vagyok. Elnézést.

2019. jan. 9. 00:14

Sziasztok!😊

Ma voltam konziltácjón Rezek dokinál.Január 24.én lesz a műtétem.Annyira kedves,szimpatikus doki, hogy ritkán találkozni ilyennel.

Köszönöm azoknak akik beengedtek a naplójukba és így megerősítettek abban, hogy kit is vàlasszak.Remélem a műtéttel is ilyen elégedett leszek mint a doktor úr kedvességével.😊

Megköszönném ha valaki elküldené mit kell beszereznem a műtét utánra és mit kell vinnem az egy napos ott létemhez.

24491. keki70 (válaszként erre: 24490. - B1ed84113b)
2019. jan. 8. 23:15
Szia,küldöm és szívesen :-)
24490. b1ed84113b
2019. jan. 8. 23:11

Sziasztok, valaki elküldené, hogy Rezekeseknek mit ajánlott előre beszerezni otthonra műtét utánra?

Köszi :)

2019. jan. 8. 21:57
Ez olyan, mint egy reklam. Nem rosszbol...Rezek azert nem reklamozza magat, mert o marketing nelkul is fullon van...es igy is ismert a neve...
2019. jan. 8. 16:20

Sziasztok!

Folyamatosan olvasom a hozzászólásaitok, ezért most én is megosztanám veletek a tapasztalatomat.

Látom sokan írtátok dr. Rezek Ödönt, de én még csak itt találkoztam a nevével először. Próbáltam utána nézni, de telefonszámon kívül nem találtam róla semmit. Se hivatalos oldal, se referencia kép.

Én dr. Kárász Tamást választottam. Igazából nem volt kérdés. Már évek óta követem a munkáját és tudtam, hogyha eljön az idő őt választom. 2018. decemberében úgy döntöttem, itt az ideje konzultációs időpontot kérnem.

Sokan írtátok mennyit kell várni a Doktor Úrra. Szerintem bárhova is mentek, ez mindenhol így lesz, mivel ez egy olyan dolog, amit nem szeretne elsiettetni az ember és sokat kérdez, kommunikál. Így szerintem nem lehet felróni senkinek sem, Kárász Tamásnak sem ki mennyit vár rá. Gondoljatok csak bele, ha reggel műtéttel kezdi napját, az meddig is elhúzódhat. Így csúszik az egész napja. Rá kell szánni az időtöket!

A konzultáció során sok mindent megtudtam. Legyen szó például a műtét előtti teendőimről, valamint arról, hogy milyen orvosi vizsgálatokat kell elvégezzek. A doktor Úr nagyon kedves volt, szakmailag rendkívül lehengerlő. Külön kiemelném az Instagram és Facebook oldalát. Rengeteget megtudhattok a beavatkozás előtti-utáni teendőkről, tapasztalatokról, és öröm nézni a sok referencia képet is.

Azt tudnotok kell, hogy én kombinált mell-orrplasztika műtéten este át.

A műtét napján egyáltalán nem izgultam, mert 100%-san megbíztam az orvosomban. Ami igazán meglepett, hogy egy ilyen volumenű műtét, hogy lehet ennyire fájdalommentes. Nyilván voltak kellemetlen pillanatok és álmatlan éjszakák, de a szervezetünket ez megviseli és mégis így reagál.

Tegnap voltam 3 hetes, tudom, hogy még nagyon messze a vége, de nagyon imádom amit látok.

Nem szeretnék regényeket írni, pedig tudnék 😊 Ha bárkit részletesen érdekel ezzel kapcsolatosan valami szívesen válaszolok.

Én azt tanácsolom mindenkinek, hogy sem az időtöket, sem pedig a beavatkozás árán ne spóroljatok. Nyilván a komplikáltabb műtétnek drágább költségei vannak, de higyjétek el megéri! Mindenkinek azt tanácsolom fogadjon meg két mondatot:

A türelem rózsát terem.

A szépségért (pedig) meg kell szenvedni.

Ha rám hallgattok és műtét előtt álltok, keressétek bizalommal a Doktor Úrat! Nem fogtok csalódni 😊

24487. Luca21 (válaszként erre: 24485. - Melinda19870)
2019. jan. 8. 15:18
Köszönöm szépen !☺️
24486. melinda19870 (válaszként erre: 24484. - Luca21)
2019. jan. 8. 15:00
Mellkas röntgen, lemaradt
24485. melinda19870 (válaszként erre: 24484. - Luca21)
2019. jan. 8. 14:59
Szia! EKG, műtét előtti labor altatáshoz, vércsoport vizsgálat (azt hiszem ennyi kellett). Maximum 1 hónapos eredményekkel tudsz majd műtétre menni.
24484. Luca21
2019. jan. 8. 13:37

Sziasztok !

Ma megyek a háziorvoshoz, de konzultáción nem

Voltam még, ezért nem tudom milyen vizsgálatok kellenek a műtét előtt !

A vérképet tudom!

Tudnátok segíteni ?☺️

Köszi

24483. keki70 (válaszként erre: 24482. - Barby8073)
2019. jan. 7. 22:22
Én is hason alszom,nehéz volt azt a három hónapot úgy kibírni,hogy az oldalamon aludjak.Na jó,hat hét lejött belőle,addig félig ülve aludtam.Próbáltam volna lejjebb menni,de jött a "leszakad" az orrom érzés :-)
24482. Barby8073 (válaszként erre: 24481. - Keki70)
2019. jan. 7. 21:45

Köszi ❤️

Az orrom lett ferde...

Az a baj ,hogy automatikusan elfordulok sajnos....

Tuti kisbaba koromban hason altattak, mert másképp nem tudok... ☹️

24481. keki70 (válaszként erre: 24479. - Barby8073)
2019. jan. 7. 21:20

Szia Barbi!

Nekem tetszik az orrod,teljesen jó szerintem,szép és ha te is így érzed,akkor minden oké.

Az orrod lett ferde vagy az orrsövény,mert nem mindegy,a kettő nem ugyanaz :-)

Hason alvás:három hónapig szigorúan tilos,az orrodat elnyomhatod és rá is feküdhetsz anélkül,hogy észrevennéd.Ügyi legyél,nem éri meg kockáztatni.

24480. Barby8073 (válaszként erre: 24478. - Keki70)
2019. jan. 7. 21:12
Nekem eredetileg nem volt ferde..., és az elsô műtét itán sem..., csak a 2. K T műtéte után lett ferde....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook