Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ő nem fogja elhagyni a családját miattad. Csak az az ocsmány benne, hogy a fiával takarózik.
Feloldozást vár tőled, hogy bele tudjon reggelente nézni a tükörbe.
A pasik nagyon önzőek tudnak lenni...
Én lezárnám. Ebből csak akkor lehet valami, ha lezárja a házasságát, és CSAK AZUTÁN keres meg.
De erre hidd el, képtelen. A fia a kibúvó, amivel megmagyarázza neked. Ha tényleg szeretne, akkor már elvált volna.
sose értettem azokat a nőket akik nös pasiknak hódólnak be...
jön a szöveg: azt mondta szeret! azt mondta elválik! --- te nem nő vagy? neked hogy esne ha majd a párod megcsalna? miért mentél bele egy házas ember életébe? miért kell egy nőnek egy másik nőt bántania? mégha az nem is tud róla!
Én írnék neki egy levelet egy mondattal:
"Most mit vársz tőlem?"
Aztán, kiderülne, mit is akar pontosan.
Mert ha ez csak egy bocsánatkérés azért, hogy a családját választotta, akkor ok, elolvastad, de lépj tovább! Mert ő már döntött.
De ha ez a levél azt akarja sugallni, hogy otthagyja a családját, ha visszafogadod, az már nehezebb.
DE! Semmi esetre se menj bele abba, hogy ismét szerető légy! Bele fog rokkanni a szíved!
Sziasztok!
Ezt én sem értem!
Kicsit lehetne rövidebben és lényegre törőbben leírni!?
Egy életen át bánni fogod, hogy nem azt a nőt választottad, akit szeretsz, igaz, ahogy mondod. ha ez így igaz és nem csak egy férfiduma.
Azt soha ne felejtsd el, 4 embert teszel boldogtalanná a mostani döntéseddel, főleg a fiadat, aki meg fogja előbb-utóbb érezni, hogy nem igazi a szereteted az anyja felé.
A gyereke kirepül a házból és ott maradsz a feleségeddel, meg a boldogtalanságoddal.
Hát én nem tudom, imádom a gyerekemet, de soha nem tenném ki ilyennek, hogy minden nap az apja szomorú és nem boldog arcát lássa, akkor már inkább egy héten egyszer, de úgy, ahogy azt kell és ne így.
szerintem.
Ha én lenék a nejed, nem sokáig bírnám, válnék, saját akaratomból, pénz ide, pénz oda.
Ez most arról szól, hogy egy pasi elhagyott, de most ráébredt, hogy szeret?
Ki az a Szamkó? Nő vagy férfi?
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Erotikus levelezés
- Mit kezdjek azzal, aki vásárolt tőlem valamit, de nem fizeti ki és a leveleimre sem reagál?
- Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány?
- Nagyon sajnálom Kiskékelefántot. Sok levelet kaptam tőle!
- Töröltem egy ismerőst a messenger listámról, mit tegyek, hogy már ne kapjak tőle levelet?