Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
a többet hogy érted?
itt a hoxán?
igen, mindenhol írok, ami érdekel..
Mert látlak több ilyen párkapcsolati fórumon is.. én akkor kezdtem el feljárogatni fórumokra amikor megéreztem , hogy valami nem stimmel itthon.
hát ezért kérdeztem
Virág!
Te kapcsolatban élsz? csak akkor válaszolj ha nem baj a kíváncsiságom.
nem csodálkozom...nagyon eltűnt szegény..
Remélem nem bántásnak vette amit leírtam
Nem bántásnak szántam, csak arra gondoltam talán átgondolja a helyzetét és óvatosabb lesz.
jajj valóban bocsánat:D
utánaolvastam, már tudom!!!
Ne haragudj S.!!!!
lehet h nem vagyok elég figyelmes, de ki az a Samdo???
előre is bocsánatot kérek tőle e-miatt!!!!
igen :)
nem csak a nőket unják :D
minden esetre az biztos, hogy világossá vált számára, hogy mit csinált :) keserű felismerés lehet az, amikor azt érzed,
b....ssza meg...ezt el...tam :D
bocsi...néha-néha tanulni is kell, de most van egy kis időm...
hát remélem egy életre szóló tanulság lesz neki, akkor talán a következő kapcsolatában már tisztességes marad.
Előre sajnálom azt a szerencsétlent aki majd a párja lesz ( mert ide nem jöhet vissza).
így válik nagy igazsággá : minden pasit un valaki... :D
hogy mit képzel? nagyon egyszerű...van egy kis világ, amit elhagyott, és most csalódott az újban, a régi jól megszokott fészek melegét szeretné vissza, és önigazolásokat keres persze h azért kellett ez neki, hisz megérdemelte az izgalmat, de mivel mindent elvesztett ezért most kapar... meg gondolj bele, az a másik nő nem fog rá mosni főzni takarítani, és még a szerelme saját gyerekét sem valószínű h szeretné hétvégenként istápolni...az mind macera...viszont csinos volt, kedves, mindig tip-top és készen mindenféle bujaságra...ez elvakíthat valakit...csak az a helyzet, hogy az a nő is egy átdolgozott nagytakarítás után ugyan olyan szutykos mint bárki más...és ez most esett le neki...
nagy igazság, még ha elcsépelt is, h minden nőt un valaki....hát őt is unják.. :D
oh...pont így gondolom én...zsák és a foltja :D
de férjem már jönne haza...nem kell....de azon nagyon sokat gondolkodom, mégis mi a csodát képzel?
miért gondolja , hogy ő ezt megteheti, aztán meg visszasétálhat...jó lenne látni mi zajlik le a fejében...
pedig akár mennyire is rossz volt, segített neked végképp dönteni. és megérdemlik egymást. gondolj erre.
aki ilyen nőt választ, az mind megérdemli amit kapott
hátnem nagyon...
a találkozón kifejtette mennyire összetartoznak a férjemmel, bizonygatta, hogy ő mennyire ismeri, úgy csapódott le a dolog, mintha én idegen lennék...én meg csak pislogtam...végül is 12 éve a felesége vagyok :(
nem értette: egy házasság 2 ember ügye...
kettőre tartozik amikor megköttetik...2-re tartozik, ha nem működik...és 2-re tartozik annak lezárása is..
számonkért miért drága autóm van, miért így,miért úgy...fel nem foghatta, hogy amibe beleszólni szeretne, az nem az ő élete, nem az ő ügye
utólag nem vagyok biztos benne hogy mégegyszer elmennék egy ilyen találkozóra.
fotókat? magáról...
nem normálisak az emberek...
megszabadultam tőlük...részben....
a férjem napi szinten itt pedálozik,nem érti, hogy vége...
a csaj azt hiszi Andersen egyfajta trófea és ez a ki nyeri el verseny...most azt hiszi visszafogadom...dühöng, neten nyilvánosan sérteget, mikor mi van soron...
ma épp lebeszélni szeretne Andersenről...azt írja kutyából sosem lesz már szalonna
( bár régebben fotókat küldözgetett magáról...az sokkal rosszabb volt)
de szabad csak akkor leszek ha ezek mind elmaradnak az életemből
szóval még kollégák is voltak, és te még babát is vártál...hát gratulálok nekik...
sok mindent elárul arról a nőről is amiket írtál, h tudta babát vársz és mégis bele ment...a férjedről nem is beszélve...
légy boldog h megszabadultál tőlük...remélem valóban lesz olyan aki szeret és nem tenne ilyet
nem kellett faggatni...a férjem kolléganője, elég sokat hallottam róla..igen írtam neki, főleg mert félidős terhes voltam...
nem érdekelte ...a szerelemre hivatkozott
na neee. a csaj rögtön visszajelzett? akkor ez nem semmi..anyám ...
de amúgy meg semmi kézzel fogható nem volt csak ez?
és te írtál neki? hogy ki ő és mi van itt?
bocs h ennyire érdeklődöm, és ha nem akarsz ne válaszolj, csak jobb tudni, h hogyan megy az ilyesmi... ki tudja, ki van még ilyen helyzetben ...
tényleg és hogyan derült ki h csal?
a válasz: a szokásos...másképp nevetett, nem telefonált előttem, és megváltoztak a közös ismerőseink...nem jártak már el hozzánk, közben nagy ajándékokat kaptam tőle...egyszerűen furcsa lett.
a csaj személye meg úgy derült ki, hogy rengeteg ismerősünk van msn-en...nem tudtam ki lehet az, azt se biztosra hogy van valaki...ezért személyes üzenetnek kiírtam a következőt : a feleség, az feleség...a kurva meg csak kurva...kb. 5 perc múlva az egyik csajnak az lett kiírva: a szerelem semmivel sem pótolható...hát egyből meg volt a kakukktojás :D
na ez nem semmi :D
a pasik ilyenek..mentik a menthetőt minden szinten, minden téren :)
csak az a baj, ha kiderül h Andersen lett belőle :D
de akkor is más a hibás :D
hát gratulálok, h nyitott szemmel jártál :)
és remélem, h szerencsésebb leszel a következővel :)
tényleg és hogyan derült ki h csal?
Szia!
rövidke részlet az én férjem mókáiból, hátha segít...
nálunk neki volt szeretője...Elmesélte milyen szörnyű házasságban élünk, nem mosok, nem takarítok, ő csinál mindent stb. A csajnak nem esett le hogy szegényke mikor is csinálná meg a házimunkát helyettem, ha a nap egyik felében dolgozik, a másik felét meg vele tölti.El is költözött az anyjához...a nőnek azt mondta azért mert nem szeret engem, itthon meg az történt hogy párterápiára jártunk és a terapeuta azt javasolta költözzön el egy időre, hogy jobban átlássuk mit is szeretnénk tenni az adott helyzetben :D. Teltek a hónapok és én beadtam a válópert...az ügyvédem küldött neki egy felszólító levelet: a válóper egyeztetéséhez berendelte az irodájába. Na ezt a levelet mutogatta a másik nőnek, bizonyítandó, milyen komolyan gondolja a kapcsolatukat. Közben az ügyvédi egyeztetésen kijelentette, nem akar válni, szeret engem, kapcsolatát lezárta és nagyon megbánta.
Nem álltam el a válási szándékomtól ezért 2 hete ténylegesen szakított a nővel, az meg engem hibáztat, szid , mert szerinte én kényszerítem a férjem hogy velünk maradjon, pedig én elköltöztem gyerekekkel együtt albérletbe, korlátlan láthatást biztosítok neki, és nem is akarom, hogy vissza jöjjön. A csaj dühöng, a férjem: született Andersen könyörög hogy visszajöhessen, én meg már túl tettem magam rajtuk és új életet kezdtem...
Ja és a szex! a csajnak azt mondta hogy ő aludt a kanapén álmában felállt neki én meg csak úgy ráugrottam :D :D
Közben az az igazság, hogy úton-útfélén szeretkeztünk. a lakás összes pontját felavattuk. ( persze csak amíg ki nem derült a szerető)
Mielőtt kérdés lenne:én találkoztam a nővel, onnan tudom miket mondott neki a férjem... :D ezt a találkozót úgy szerveztük, hogy drága Andersen is ott legyen...egy szó nélkül elrohant, mi tovább beszélgettünk...később egy barátunk felhívott, hogy Andersen hozzá rohant és szó szerint azt mondta neki: baszogatnak az asszonyaim...
Szia Barbi :)
hogy vagy?
történt valami azóta h nem beszéltünk?
Úgy eltűntetek...te is meg Era is :(
Ha nem müködik a dolog a feleségével egyetlen esélye a válás marad...csak remélni tudom, hogy most a szavai tényleg őszinték!
Megértem, hogy kétes érzéseid vannak, nem vagy könnyű helyzetben...szereted Őt, de nem szeretnél tőnkreteni egy családot. Viszont mikor Ő ezt a döntést hozta Te már kiléptél az életéből. Az élet nem mindig igazságos és sajnos csak ritkán adatik meg, hogy mindenki boldog legyen...
Én remélem, hogy jól alakulnak a dolgaid és szorítok Neked, nagyon vigyázz magadra, minden lépésnek súlya van!
Kedves Virág, olvasom a soraid és a köztes részt, igazad van, nem vagyok boldog ettől az egész cirkusztól. Fáj minden gondolatom, ha róla van szó. Pedig ezt akartam. Vagy mégsem?
Úristen, mibe kerültem?... teljes a káosz bennem.
uhh, nem semmi :)
de ettől még nem tudom, hogy gratuláljak-e vagy sem most...
szerintem várjunk vele pár hónapot...
ha valóban minden úgy van, ahogyan mondta és te valóban boldog vagy, akkor majd gratulálok...addig meg sok szerencsét kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Erotikus levelezés
- Mit kezdjek azzal, aki vásárolt tőlem valamit, de nem fizeti ki és a leveleimre sem reagál?
- Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány?
- Nagyon sajnálom Kiskékelefántot. Sok levelet kaptam tőle!
- Töröltem egy ismerőst a messenger listámról, mit tegyek, hogy már ne kapjak tőle levelet?