Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
örülj neki h nincs már, és ne legyen lelkiismeret furdalásod semmi miatt...
az én párom is ezzel játszik, hogy a lelkemre hat, mert tudja h az a gyengém...de ez más történet és szerencsére nem megcsalósdi a lényeg nálunk...
a kis szemét dög :D
még jó h kiderült :D
Semmit! Ne válaszolj...
Menj el egy fodrászhoz, kozmetikushoz vegyél egy új ruhát és irány bulizni a csajokkal... :)
Ne foglalkozz vele... csak hazudni fog...
Ha komolyan szeretne már a te férjed lenne
És én sem kezdenék sose egy nős, gyerekes pasival.Lett volna rá lehetőség, igaz nem lettem szerelmes.Mindig élvezettel oktattam ki az ilyen fazonokat, hogy miért nem mondja ezt a feleségének, stb.
Nagyon jó, hogy kutakodtam az iwiw-ben, egy cseppet sem bántam meg, nem volt lelkiismeret furdalásom.-))))
ebben az a vicces, már bocs, és itt sajnos vicc ez az egész,
hogy a feleséget a szeretővel csalja, a szeretőt meg a feleséggel...
akkor kit szeret
és kihez hűséges?????
az biztos, h a történetnem 100as :D
bébi, téged is csalnak....
Igen, ebből derül ki hogy a fickó mindig azt mond amit a nő hallani akar.A feleségnek ezt, a szeretőnek azt.Amiről gondolja hogy bejön ha nem is tudatosan, de ösztönösen.
Szerintem arra kellene gondolni hogy mennyi időt végig hazudott a családjának amíg veled volt a hétköznapokon.Szóval miért tette?Miért kellett hazudni a feleségnek ha már úgy se szerette.A fia miatt, tudom.Ez hülyeség mint az előttem írók leírták.És 1 év 3 hónapig nem sexelt az asszonnyal?Ez fontos kérdés.Kérlek válaszolj, mit gondosz.
akkor bocsi....
DE AKKOR MÉG BUTÁBB A LÁNY (SZERETŐ)!!!!
Nem tudok mint mondani csak annyit megérdemli,hogy most szenved... ha tényleg ennyire hülye (már bocsi)
az biztos h kevesebb van mint nekünk nőknek...bár erre is arra is van ellenpélda...
de a lelki ismeret az nagy úr!!!
Szerintem a férfiak egyáltalán nem okosak, csak nincs lelkiismeretfurdalásuk.ha van akkor is kevés.
Szóval az amikor d..ott a volt szeretőjével-én meg már azt hittem öngyilkos lesz miattam annyira csöpögött az érzelmektől és esdekelt és könyörgött és minden elképzelhető.Egész éjjel az ablakom alatt mászkált és mégis hajnalban mással dugott.Lehet bosszúból de megtette.Szóval a te szeretőd is nyájaskodik a feleségével meg azt modja neki hogy te csak egy kis kaland voltál.Még azt is el tudom képzelni hogy rád kent mindent, hogy te kezdtél ki vele.Meg kellene tudni valahogy mit mesélt az asszonynak.A feleség ismerősei közül kellene valakit megkérdezni,.
az előbb megírta h 1 év 3 hónap
olvasd el jobban
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Erotikus levelezés
- Mit kezdjek azzal, aki vásárolt tőlem valamit, de nem fizeti ki és a leveleimre sem reagál?
- Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány?
- Nagyon sajnálom Kiskékelefántot. Sok levelet kaptam tőle!
- Töröltem egy ismerőst a messenger listámról, mit tegyek, hogy már ne kapjak tőle levelet?