Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a legérdekesebb hely, ahol jártál? fórum

Mi a legérdekesebb hely, ahol jártál? (beszélgetés)

ma 21:05

Ecseri úti Lidl.

Észak Pesten lakok.

ma 03:26
rio de janeiro/braziliaban/
19. Ildi
tegnap 21:48
Csejtei kastély
18. Sirga (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 19:41
Személyes: egy házat néztünk meg, és komolyan azt hiszem, el tudtam volna tévedni az alagsorban. :) Rejtélyes volt, és én imádom az ilyen helyeket! Nem személyes: a parajdi sóbánya. 18 éve jártunk ott, elképesztő látványt nyújtott!
17. K-né Zsóka (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 16:37
Vannak igénytelen emberek! A múltkor láttam, ahogy egy buszmegállóban elvégezte a nagydolgát egy férfi, aztán tántorogva próbált odébb állni, közben felhúzni a gatyáját. Alaposan beletaposott, meg össze is kente magát.
16. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Pötibaba)
tegnap 16:34
Az Almási barlang! Rémísztő élmény volt, amikor elemlámpa fényénél másztunk a barlangban egy emelkedőn és én egyszer meglöktem egy követ, ami eltűnt mellettem. Odavilágítottam és csak a sötét tátongott . Ledobtunk egy másik követ és kellett 3-4 mp mire hallottuk, hogy koppan.
15. srcrss
tegnap 15:27
Álmomban járok érdekes helyeken. Mintha nem a Földön járnék.
14. Ildi (válaszként erre: 4. - Szeretekolvasni)
tegnap 14:54
Én is voltam ott. 🙂
13. Görögtánc (válaszként erre: 10. - Globus)
tegnap 14:52

Amúgy komolyan elgondolkodtat hogy ezek otthon is szarosan hagyják a wc-t? Vagy nem baj, nem az övé, akkor kit érdekel?

Undorító😵‍💫😂

12. Görögtánc (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
tegnap 14:51
🤢🤣🤣🤣
11. srcrss
tegnap 14:46
Nem emlékszem.
10. globus (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
tegnap 14:39
De azért a rosseb törné le a derekát azoknak, akik ilyent csinálnak. Rendeltetésszerűen bemegyünk, pislantunk, kijövünk. Ha egy hónapig nem takarítanánk a wc-t, akkor se lenne trágyás...
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Görögtánc)
tegnap 14:19
Hát még a plafon is 💩os volt 🤮🤣
8. Görögtánc (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
tegnap 13:59
Mire is?😂
tegnap 13:59
Ozora fesztivál☺️🤪
tegnap 13:30
nekem a nyugati pu. aluljárója volt, mert ilyet még sehol nem láttam.
tegnap 13:14
Egy semmi közepén lévő benzinkút mosdója. Ugyan szólt a nő hogy csak saját felelősségre menjek be, de csak ajtónyitáskor szembesültem vele mire gondolt 🤣
tegnap 12:33
A hídon Svédország és Dánia között.
tegnap 11:47

1/ Macocha-szakadék

2/ Tündérkapu szikla

3/ Vaskapu szikla

Nekem ezek a természeti helyek a legemlékezetesebbek, legkülönlegesebbek.

tegnap 11:26

Személyes hely: Gyerekként a saját padlásunk, ami kincsekkel volt tele, sok kis zuggal, ahol egész napra el lehetett tűnni :)

Nem személyes hely: Machu Picchu-Peru

tegnap 11:15

Nem nyaralásra gondolok, akár egy fura borospince, vagy bármi érdekes hely, amit a legemlékezetesebbként számon tartasz. Mi volt az?

Nekem a legérdekesebb hely ahol jártam a nagymamámék padlása volt. Fiatal felnőttként mentem fel és nagyon sok poros személyes tárgyat találtam, régi újságokat, könyveket is. Ha nem személyes helyet tekintek, akkor egy horvátországi kis öböl jut eszembe, ahol senki más nem volt csak mi és nagyon szép volt, a fenyők tele kabócával és a víz kis halakkal, akik körénk gyűltek, ha bementünk. Emlékezetes és élménydús hely volt ez is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook