Debrecenben jó, kiváló fodrász (beszélgetés)
Köszi, de ez a veszély nem fenyeget.
Az eset, mint írtam, száz éve történt, azóta már nem is Debrecenben lakom, és van jó fodrászom. 💇♀️
Nála olyat nem szabd, hogy odabízod. 😊
Nekem most így is rövid a hajam, mert épp parókázok, ehhez a pixiehez is még pár hetet növeszteném, nem akarom elveszíteni.:))
Közben most ránéztem a Facebook oldalára. Nagyon tetszetős frizurák vannak.
Nem tudom, anno nekem miért vágott olyan béna hajat. Azt mondtam, hogy nem tudom, hogy mi állna nekem jól, ezért rábíztam.
Hú, de régen volt. 1992 nyarán kerestem fodrászt, és Rozsos Tibort ajánlották, hogy milyen jó, ő a legjobb. Elmentem, levágta. Ezután az apukám megjegyezte, hogy neki nem tetszik ez a haj.
Nem mentem többet hozzá. Amúgy is külföldre utaztam abban a tanévben, de az apukám megjegyzése a kedvemért szegte.
Amúgy tényleg nem volt jó az a haj, legalábbis nekem nem állt jól.
Olyan érzésem volt, hogy lehet, hogy nagyon ügyesen vág haját, de nem veszi figyelembe, hogy az adott személynek mi áll jól, meg a hajszerkezetéből mit lehet kihozni. Hiába volt esetleg jó az a frizura, amit nekem vágott, az én tartás nélküli hajamból nem olyat kellett volna csinálni.
Tibor nem jó, vagyis jó, de a rövidet is rövidíti.
Mesterfodrász többé nem. Ismerem, de ő már nem is nagyon szívesen foglalkozik mezei emberkékkel.:)
Igen, ott vannak még.
Rozsos Tibor, Füredi út.
Nem tudom, hogy ő maga még praktizál-e, de a szalon működik.
További ajánlott fórumok:
- Fodrász Debrecenben
- Tudtok Hajdúszoboszlón vagy Debrecenben fodrászt aki szép, és nem drága esküvői frizurát készit?
- Tudnátok nekem jó fodrászt ajánlani Debrecenben?
- Debrecenben keresek kiváló fodrászt és kozmetikust, tudtok ilyet?
- Tudna valaki ajánlani Debrecenben egy nem túl drágán dolgozó és megbízható fodrászt?
- Tudtok ajánlani Debrecenben olyan fodrászt, aki ért a festéshez és nem dolgozik drágán?