Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
Egyébként nem túl szimpatikus az sem, hogy a topikindító leírja a kisfiú nevét: Szamkó.
Nem túl gyakori név, akár magára ismerhet, vagy az édesanyja olvashatja.
Magánlevelet így közreadni sem túl szép dolog.
"Ezek egy csalódott szerető sorai, aki hoppon maradt"
én is erre tippelek:)
Én????????????:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha az utsó lehelletem is függne akkor sem adnék ki a kezemből ilyen förtelmesen nyálas, rossz fogalmazású lelvélkét:D
Jo lenne, ha a kecske is jol lakna es a kaposzta is megmaradna, csalad+szereto.
Azert erdekelne, mikor asszonyhoz visszakullogott, hogyan magyarazta es az mivel fogadta vissza...
Biztos nem ugyanezt adta elo, hogy csak a gyerek miatt. Arra egy no se engedne vissz a ferjet, illetve nem sok.
Én ebből azt szűröm le,hogy mese...mese...mese....
Ezek egy csalódott szerető sorai,aki hoppon maradt,mert a pasi a családját választotta.Gondolom lebukott,aztán ment anyucihoz vissza könyörögni magát...
Ez van,törődj bele...megérdemled!
Ha a pasi valóban szerelmes lenne beléd,valóban téged akarna,ez a levél nem is létezne,mert már elvált volna...sőt,mielőtt veled kezdett előtte elvált volna....
Egyenes úton kell járni,aztán nem kerülsz ilyen szituba.Vond le a tanulságot,lépj tovább.
Na,ez az én véleményem,de tuti lesznek itt akik vigasztalni fognak,jaj te szegény de rosszul jártál....bla,bla,bla....
Nem kell mások családi életébe belerondítani,aztán nem jársz így!!!Ez az igazság.
"Aki ezt írta, egy önsajnálatban fetrengő nyafogó élhetetlen alak, aki azt várja, hogy történjen már valami"
mert vesztett.
no látod: ez ígaz:DDD
lehet, h pasi irta,mert a nőkben több büszkeség van:)
de nem tünik teljesen öszintének,inkább meg akarta hatni azt,akinek irta..
Egy férfi teljesen másképp éli meg a lelki fájdalmat.
Ezt 100% egy nő irta.
Nem kéne lebecsülni sem a férfiakat, sem a nőket.
Aki ezt írta, egy önsajnálatban fetrengő nyafogó élhetetlen alak, aki azt várja, hogy történjen már valami, mert ő képtelen bármit tenni önmagáért és azokért akit szeret.
Maradjunk ennyiben :)
Magyarul nem teged valasztott?
Nincs nagy tapasztalatom, de ugy vettem eszre, hogy a ferfiak a szerelmet valasztjak, a gyerek se tartja vissza oket ettol. Sajnos vagy nem sajnos, ez van.
Nagyon szep es omlengos, amit irt, meg nehol meg is sajnaltam (igaz volt, ami szanalmasra sikeredett), de nem te nyertel.
Lepj tovabb, bar ugy fest nem nagyon akar hagyni ebben.
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Erotikus levelezés
- Mit kezdjek azzal, aki vásárolt tőlem valamit, de nem fizeti ki és a leveleimre sem reagál?
- Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány?
- Nagyon sajnálom Kiskékelefántot. Sok levelet kaptam tőle!
- Töröltem egy ismerőst a messenger listámról, mit tegyek, hogy már ne kapjak tőle levelet?