Nagylábujjon zúzódásféle (beszélgetés)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
tegnap 15:22
ebbe nincs semmi. majd elmúlik
7. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:04
Ralepessel nem lehet zuzudast szerezni.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Fülemüledal)
tegnap 08:26
köszönöm
tegnapelőtt 22:02
A zúzódás kekul, lilul, de ha piros hupli no, inkabb gyulladt a bőr alatt. Én ezzel az SBO-ra simán elmennek, mert vermergezest is kaphatsz.
4. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:56
Nem lehet, hogy valami aprócska szilánk belemet? Nem tudom, hol történt, de vízpart környékén ratelepedett kagyló maradék is lehetett. Nekem pl. Pár hete egy nagyon apró porcelán szilánk ment a lábamba (tányért ejtettem mezitlabasan) , ami pár nap után kezdett fájni. Gondolom beljebb nyomódott a tapossas utan
3. jooeva
tegnapelőtt 19:17
Feketenadálytő krém, jegelés (pl. fagyasztott borsó konyharuhába tekerve)
2. fülemüledal
tegnapelőtt 18:33
Biztos elmúlik élőbb-utóbb magától is, csak addig kellemetlen sajnos. Én hideggel borogatnám, talán zúzódás.
tegnapelőtt 17:45
a nagy lábujjamon lett egy pukliszerű dudor,ráléptem egy kőre. azóta fáj,minden lépésnél nyomódik néha bele hasít. valami házi praktikát tudtok vagy el fog múlni magától?
További ajánlott fórumok:
- Kislányom 20 hónapos és a nagylábujj melletti lábujja egyre jobban ráfekszik a nagylábujjára. Mit tehetek?
- Hogyan lehet otthon leápolni a nagylábujjamat (talán gyulladás van rajta a köröm szélénél)? Ollóval kivághatom?
- Eltört a nagylábujjam.Eddig heti 3-4-szer tornáztam a fogyásom érdekében, most + kímélnem kell a lábamat(3hétig).Mit tegyek, hogy ne hízzak?
- Fáj a nagylábujjam. Mi lehet a baj?
- A másféléves szomszéd kisfiú a nagylábújjára ráejtett egy kalapácsot, azonnal megkékült a körömház.Mi a teendő?
- Begyulladt a nagylábujjam, mert bevágtam a körmöm, mit tegyek?