Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
egy hatalmas vörösrózsás csokor Tőle /azaz a nős pasitól, aki visszament a családjához/ mit jelent?
1. semmit, hisz nőnap volt tegnap, sokan kaptak virágot
2. szeretet kinyilvánítás
3. lelkiismeretfurdalás
4. újra szeretné folytatni a szeretősdit
5. "sokat gondolok rád, gondolj te is és szenvedjünk mind" ....
Segítséééég !
na ez már számomra is elfogadható :)
ezzel most teljesen egyetértek :)
Itt nem is hiszem,hogy a házasságról lenne szó,hanem egyszerűen a tisztességről,hogy normális nő nem éri be szeretői státusszal.Ez annyira megalázó lealacsonyító egy nőnek akiben van némi tartás méltóság.Ha egy férfi tényleg szeret szerelmes beléd,az nem akarja,hogy ezzel beérd.Csakis akkor ha játéknak kell neki a nő.Na ehhez viszont butának kell lenni,hogy ebbe belemenjen egy nő.Pláne ha még szerelmet is képzel a férfi részéről,beveszi minden hazugságát amivel az ágyba akarja csalogatni a szeretőjévé akarja tenni.Mert olyan nincs,hogy valaki nem hagy békén az efféle játékaival ha én nem vagyok arra vevő nem dobom vissza a labdát.Ha egyértelműen a tudtára adom,hogy számomra ez roppant megalázó lealacsonyító,hogy egyáltalán ezt feltételezi rólam,hogy a szeretője lennék nem zaklat ezzel.Itt kellene kezdeni,nem bonyodalmat csinálni,aztán ilyen esetben meg nyafogni.És még azt hiszi jogos,áldozatnak állítja be magát is és a férfit is.Szerinted ez nem a butaság ostobaság netovábbja????
Minden házasság kapcsolat 2 ember dolga.És meg kellene hagyni nekik megoldani a dolgaikat.Az nem mentség,hogy egy rossz házasságba másztam bele.Ettől még nem lesz nemesebb tett.
Akinek valóban tönkre van a házassága elválik.De váljon el nélkülem,ne miattam.Az én lelkiismeretem nem viselné ezt el.Ha valóban szerelmes belém,és valóban meg van a válási szándék nem csak duma,akkor megtesz a pasi mindent,hogy tisztázza a dolgait,szabad legyen,és új normális életet kezdjen.De addig is nem másznék a házasságába.Itt a kettős játék eredménye most,az asszony ki akarta dobni,most meg valószínű ott nyüszörög a pasi a küszöbön,bocsánatért esedezik csak a feleségével maradhasson.A szerető meg ebbe nem tud bele törődni...
megint csak félig értek egyet :)
"azokat a nőket veszik feleségül akikben van tartás méltóság tisztesség, és nem ostobák, akikből meg mindez hiányzik, belőlük csinálnak szeretőt"
ismerek sok olyan nőt, akiben mindez nincs meg, és mégis van férjük, akik nagyon is "okosan" élik az életüket, de mondhatnám inkább azt h cltudatosan és ehhez kellenek azok a pasik, akik valóban a farkuk után mennek...lásd a pláza cica félék, akiknek apuci adja a lóvét, hogy tudjon shoppingolni...
vagy azok, akik direkt teherbe esnek...stb...
szóval csak azt akarom kihozni az egészből, hogy sok esetben a házasság is árnyalt, h ki miért feleség... és nem minden esetben vannak meg azok az értékek...
Azok a nők akik ilyen lealacsonyító megalázó státusszal mint a szeretői státusz beérik hosszú távon,nem gondolkoznak el az általad leírtakon.Mert végtelenül önzőek,és buták.A szerelem nevével takaróznak,amiben szerintük mindent lehet bármi megengedett,mindegy ennek kik az áldozatai átgázolnak lelki ismeret furdalás nélkül bárkin.
Csak azt nem hajlandóak felfogni,hogy ha a férfi részéről is szerelemről lehetne beszélni és nem kihasználásról szórakozásról,akkor nem lennének a szeretőik,mert arra törekednének,hogy normális életet alakítsanak ki,amiben nem kellene bujkálni hazudozni,lehetne vállalni a szerelmet.
Ezért van az,hogy azokat a nőket veszik feleségül akikben van tartás méltóság tisztesség,és nem ostobák,akikből meg mindez hiányzik,belőlük csinálnak szeretőt,mert az olyanok csak arra jók.
Én annyit kívánok minden szeretőnek,hogy legyen abban részük egyszer az életben,hogy őket csalják meg, szenvedjenek keményen.
Soha nem lennék egy pasinál a második helyen, több okból sem. 1 vagyok olyan büszke,hogy nem érném be a másodhegedűs szerepével,2 nem bírnék mással osztozni. 1 szerető mindig csak a sor végén kullog,mert ha ez nem így lenne akkor nem szerető lenne,hanem társ,feleség.
És még egy fontos dolog,nem lépnék be harmadiknak egy kapcsolatba sem,mert tisztelek minden nőt annyira,hogy nem akarok szánt szándékkal fájdalmat okozni senkinek,nem dúlnék fel házasságot,még akkor sem ha tudom,nem jó az a házasság.Messze elkerültem minden ilyen alkalmat,pedig sajna megkörnyékeztek párszor,és hogy megvetettem ilyenkor a pasikat,és sajnáltam a párjukat. Arra kellene ilyenkor gondolni minden nőnek,hogy neki is mennyire fájna ha ő lenne a másik oldalon. Ha a leendő szeretők agyán ez átfutna nem lenne annyi tönkrement kapcsolat,megcsalt,megalázott nő,feleség.....
Samdo! Minden bántás nélkül, gondolkodj el ezen.
Huu ez szörnyű helyzet, nem irigyellek érte. Piszok alak a férjed ha még dönteni sem tudott, jól tetted,hogy kidobtad,gondolom neki így volt kényelmes,nem kellett döntenie,döntöttél helyette.Élvezte a szabadságot,élte az életét,mindezt meddig? Mégsem volt olyan jó a fene nagy szabadság? Hát persze,kényelmesebb volt amíg meleg otthon is volt meg kifelé kacsintgatás is....
Hát én nem tudom meg tudnék-e bocsájtani...megértem,hogy nehéz helyzetben vagy. Szereted még? Tudnál ezek után hinni neki, bízni benne? El tudnád felejteni ami történt? Ha ezekre a válaszokra igennel tudsz felelni akkor nem kérdéses,fogadd vissza,de ha nem......akkor szerintem csak gyötörnéd magad. Nehéz helyzet ez,én most csak kívülállóként gondoltam végig mit tennék, viszont ha én kerülnék ilyen helyzetbe,nem biztos,hogy tudnék okosan gondolkodni:) Könnyű a pálya széléről magyarázni:)
Sziasztok!
Nagyon sokáig én is így gondoltam ezt,de már elbizonytalanodtam. Egy műsorban ez volt a téma és férfiak beszéltek őszintén: több férfi véleménye az,hogy nem minden esetben tehet egy nő arról,hogy megcsalják,minden rendben otthon,szeretik egymást,a szex is jó,sem a mennyiséggel sem a minőséggel nincs baj,de nem minden pasinak elegendő ez.....sajnos. A férfiak máshogy gondolkodnak,ők külön tudják választani az érzelmeket a szextől, érzelmek és szeretkezés otthon,szex, csak szex máshol is....és ilyenkor nem gondolkodnak,nem mérlegelnek. Nagyon igaz a mondás,"ha egy férfi farka feláll,eszel megáll"
Ezután a műsor után én már nem merem kijelenteni,hogy engem nem csalnának meg mert megadok érzelmileg és testileg mindent a páromnak...
ajjaj
ez azért elég rosszul hangzik
HOL VANNAK A NORMÁLIS PASIK???????????
nem rossz ötlet ez a szeretővel való beszélgetés.
én 2x is megtettem igaz csak barátnő volt a titulusom.és jó érzés volt és kiderült mindkettőnket becsap és kibárándító volt.
Igen.De ha tönkrement egy házasság akkor dönteni kell a jövőről nem pedig félrelépni.Ez gerinctelen aljas dolog,és nem megoldás.Vagyis sajnos sok embernek ez,mert elég nekik ha ők jól érzik magukat kikapcsolódnak mert pofátlanul önzőek,a házastársuk le van tojva.
De semmi képen nem gondolom egyetlen szeretőnek sem mentségnek elfogadható magyarázatnak,ha nem jó a szeretője házassága!
Ennek 2 ember dolgának kellene lenni,és nem egy harmadiknak belemászni az életükbe.Neki semmi köze ahhoz,hogy milyen a házaspár kapcsolata.
Ha lezárták utána jöhet ő.Már ha valóban komolyan gondolta a pasi,és nem csak játszott...
Az ilyen ne kössön házasságot,ne legyen gyereke.Szálljon virágról-virágra.
Megteheti amíg nem kötelezte el magát.De ha igen,akkor már nem kellene...
persze, vannak olyanok is, hisz ez sem fekete vagy fehér, de azért vagyunk emberek, hogy egymást segítsük..és legyenek a kapcsolatban őszinte beszélgetések, és igen, meg kell változni néha, új ruha, új smink, új haj, de ezt melyik nő ne tenné meg szívesen?
ha tudja, és érzi h ez neki is egy megújulás.
és a párja is érzi akkor hogy fontos neki, h tetszeni akar..
Vannak a normalistol ingerkeresobb ferfiak. Veluk szemben csak ugy lehetne a versenyt felvenni, ha a no x evente teljesen kulcsint valtoztatna, megfiatalodna stb.stb.
Mit er veluk egy halando no?
részben egyet értek veled...de..
ha egy házasságban minden szuper, akkor jöhet akármilyen ember, annak nincs esélye...
ha gondok vannak, akkor van esély bárkinek is..
és ez sajnos vagy nem, akkor is kétszemélyes dolog..
és itt jön a gerincesség kérdése, meg a megbeszélés őszintén, meg a válás ha végképp nem megy...és csak azután jöhet az utód...
de sajnos, igenis mindkét fél tehet a dologról,még ha nincs is tisztában vele hogy valamit elrontott...és igen ekkor kell őszintén beszélnie mindenkinek.. én meg így gondolom
Miert vagy dilemmaban?
Nem probaltal meg a szeretovel beszelgetni, mint no a novel? Szerintem sokszor jot tenne a noknek, ha osszeulnenek a masik novel es nem egymast utalnak, nem a ferfinak akarnanak hinni csakhogy nekik konyebb legyen.
Na látod, a Te helyzetedet sajnálom.Mert belekerültél,nem a Te döntésed volt,átvertek,megaláztak,becsaptak...hú a szemét dög!!!
De aki belemegy ilyen helyzetbe,annak a maga döntése,tehet róla.
És még mielőtt bárki azzal jönne,hogy "de ez bizony a feleség hibája is..bla,bla...."NEM!!!Ez csakis a pasi hibája!
Ha nem működik egy házasság el kell válni,így lenne tisztességes.Csak sajnos vannak férfiak,akinek minden kellene egyszerre.Én marhára elítélem őket,undorítóak.
Sajnálom,hogy a férjed is ilyen.
De ha a homokba dugod a fejed,és nem akarod meglátni milyen egy szemét alakkal hozott össze a sors,azzal csak magadnak ártasz,vagyis magadnak is,és másoknak is.
Ha az eszeddel tudod,hogy lépned kell,akkor csakis elhatározás kérdése.
Emberek vagyunk,ésszel akarattal ítélőképességgel rendelkezünk(na jó,sokan nem).Tehát tudunk dönteni.
Mindenkinek a maga döntése hogyan él,és saját magát minősíti.
További ajánlott fórumok:
- Valaki barátkozni vagy levelezni?
- Erotikus levelezés
- Mit kezdjek azzal, aki vásárolt tőlem valamit, de nem fizeti ki és a leveleimre sem reagál?
- Megcsalt a barátom! De mennyivel jobb, szebb tőlem a másik lány?
- Nagyon sajnálom Kiskékelefántot. Sok levelet kaptam tőle!
- Töröltem egy ismerőst a messenger listámról, mit tegyek, hogy már ne kapjak tőle levelet?