Legmagasabb emelet és magasság, ahol jártál? (beszélgetés)
Mit?
Leneztünk a torony tetejéről és ezt láttuk.
Aki volt fent az tudja.
Nem is értem.
Álltam kint a szabadban is egyszer a régi WTC tetején, mert ott ebédeltünk, és amikor jó idő volt ki lehetett menni a tetejére. Az akkor 415 méter magas volt.
Az új pedig 541 méter.
Repülővel nagyon sokat utaztam.
Az Eiffel-torony tetején én is voltam.
Életem egyik legszebb emléke.
Ültem repülőn, az jó magasan volt. Helikopteren is, az élvezhető volt, élmény volt fentről a Visegrádi fellegvárat látni.
A Tátrán párszor keresztülmentünk, nem tudom, mennyi volt a legmagasabb pont a tengerszint felett, ahol jártam.
Szeretünk kilátásba felmenni, Prágában es Münchenben is voltam ilyen tornyokban, nem tudom, hányadik emeleten, vagy milyen magasan.
Kékestető voltam én is, megy a Pécsi tévétoronyban is.
Milyen picik onnan az emberek ha lenézünk.
Pont futóverseny volt mikor ott voltunk.
Kékestető
Fénykép is készült rólam ott.
Kékestető
53m magas vasbeton siló teteje (kb.egy 15 emeletnek felel meg) egy alföldi városban, évente 1-2 alkalommal felmegyünk, pl. aug.20-án és szilveszterkor tüzijátékot nézni. Nemcsak a helyi látszik, hanem a környező városoké is.
én egyszer álltam a házi létránk utolsó előtti fokán...
kapaszkodás nélkül, na erre varrj gombot..-)
30 évesen még én is úgy vágtam bele, hogy BULI.:) A helyszinen már betojás. Aztán, mintha nem is velem történt volna. Szinte csak a földön tértem magamhoz. De a képek, a látvány megmaradt.
Ma már nem tenném meg.
Muszala 2925 n m nagyon tetszett, felhők között motoroztunk.
A bajor ill osztrák hegyeket is láttam, de nem miattuk utazgam oda, igy a magaságukat sem tudom,
Tandem ugrás. 3500-4000 méter.
Szülinapomra kaptam.😱
Rendesen be voltam tojva. Hagytam, hagy történjenek a dolgok... a vége óriási élmény volt, de nem csinálnám újra.
További ajánlott fórumok:
- Mekkora volt az eddigi legmagasabb telefonszámlád?
- A mérlegelőnél hogy lehet beírni mennyi volt a legmagasabb súly?
- Milyen befektetési konstrukcióval lehet elérni a legmagasabb hozamot 5 év időtartammal számolva az alábbi feltételek mellett?
- Diákhitel! Mennyi a legmagasabb felvehető összeg?
- Melyik banknál a legmagasabb a kamat, ha pénzt szeretnék lekötni?
- Lejtore epult paraszthazban a kazant csak a legmagasabb pontra lehet telepiteni. jelent ez valami problemat, tobbletkoltseget?