Nős...csalt...észretért? Levél Tőle (beszélgetés)
Van rossz házasság ez tény ....de akkor sem így kell ezt csinálni.Mert ugye ettől még csak rosszabb lesz a helyzet.Le kell zárni és utána újat kezdeni.A tisztesség így kívánja ugye.De nem lehet ez olyan rossz mert akkor már véget vetett volna neki a fickó több mint egy éve volt rá.
felnőni az épp észhez, hogy mit csinál, és h ez így k..ra nem jó...ehhez is kell érettség..mert gyerekes h mindent akarni, felelősségvállalás nélkül...
Vagy inkább megfelelően gerincesnek lenni.
tudom, hogy segíteni szeretnétek. A kritikát meg nagyon is elfogadom. Én igenis tisztába vagyok azzal, hogy el sem kellett volna kezdenem, de már könnyű okosnak lenni.
Felnoni? Miert? Bolcs dolog, hogy szeretot tart, mintsem elvalna?
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Volt felesége meg gyerekei, meg mindig egy aktuális szerető. És nem akarta elhagyni az asszonyt. Ilyen is van, meg olyan is, aki menekülni akar egy rossz kapcsolatból, de még ő sem tudja mit akar.
Akkor ne mentségeket gyárts ennek a szemétládának,hanem láss tisztán mekkora egy mocsok,és örülj annak,hogy csak a szeretője voltál és nem a felesége.
Ennyi,zárd le magadban,olyan nincs,hogy nem lehet..csak akarni kell.Különben is kinek kellene egy ennyire gusztustalan alak??!!
váljon el és úgy csajozzon...
muci, éppen ezt írtam már milliószor le..olvasd el, mindenhez két ember kell... de az is tény, hogy ha nem megy akkor menni kell...nem utóbb siránkozni, h elb....uk...
De azért el ne kezd megsajnálni!Inkább örülj hogy végre egy tisztességes kapcsolatra is lesz esélyed.Mert ameddig tartott ez a viszony se láttál se hallottál.Nézz csak körül biztosan van egy csomó pasi akinek TE lennél az egyetlen és legfontosabb.Aki nem alázna meg azzal hogy leminősít szeretőnek.Hidd el mi csak segíteni akarunk Neked és nem megbántani!
Nem a pasit védem, de belegondolt már valaki abba, hogy rossz házasság is létezik?
hogy neked milyen igazad van ! Virag002, köszi, már nevetni is tudok.. miért nem is lehetsz mindig melletem? /a barátnőm már unja a könnyeimet - elhiszem/.
Könnyebben túlteszed magad rajta mintsem hinnéd. Ha nem akarod nem látod, nincs mivel megfognia téged, hadd elmenni, jobb lesz.
Nekünk is van hitelünk,sőt pici gyerekünk, de ha a párom +csalna ráadásul nem is 1x akkor úgy lelépnék a gyerekkel, hogy azt sem tudja merre vagyunk...
Szerintem a pénz nem lehet akadály.... csak kifogás...
Te tényleg minden beveszel neki?
Azt is,hogy csak a kötelességét teljesíti amikor az asszonnyal bújik ágyba?
Ááááh,ne legyél már ennyire buta!
Fogd fel,hogy ebben a sztoriban neked nincs helyed,te vagy a kakukktojás!
Legyen már benned legalább egy picike tartás,és lépj túl rajta,tanulj belőle,hogy többet soha ne mássz bele egy család életébe!
Ez lehet a maximum amit levonhatsz szerintem.
igen, ezért is vagyok itt, hogy kinyissátok a szemem.
Ezt a szeretők nem szeretik meglátni olvasni.
Struccpolitika!
minek is hívják ezt? Ha 2 felesége vagy férje van valakinek? BIGÁMIA? Kérd meg hogy vegyen el aztán jelentsd fel... :)
(bocsi csak kicsit hihetetlen hogy nem lehet felfogni... nem kell az ilyen emberekkel szóba állni,mert mindig a szerető szívja meg! )
na akkor most mégjobban sajnáljuk...szegéééééééééééééééééééééééény....
Örülök, hogy Neked sikerült megnyitnod. Igazából ezeket folyamatosan töltöm még fel, inkább hétvégén van időm csinálni. :)
ha feleség lennék, én is. CSAKHOGY ott a gyerek, meg a sok kölcsön. A lakás a feleség nevén szerepel, a pasinak meg még egy albérletre sem telik, ha a sok kölcsönt leszámítjuk - hát, lehet, ezért is ment vissza.. nem volt kiút.
Szóval ha nem a feleség erőszakolta meg:-)))akkor hogy tudta megkívánni az asszonyt ha téged szeretett?közben rád gondolt?Szerintem ezek mocskos dolgok már az is hogy ilyenről írnunk kell.na én le is léptem, én sem tudom miért voltam itt ilyen sokáig.Segíteni akartam.
de-de jó csak a helyközöket a pontok után töröld ki! ;D
Lényeg ami lényeg, neki nagyon tetszett a szitú és most egy hét után rájött, hogy mégis jobb volt úgy. Abban bizik, hogy te ezt beveszed és majd eljátsza neked a hős szerelmest. Legyen eszed és ne menj bele. A külső szemlélő mindig tisztábban látja a helyzetet, mert nincs benne érzelmileg.
nekem bejött el is mentettem a könyvjelzők közé:-))
Hát nem kell ilyen helyzetbe kerülni!Mármint szeretőnek lenni:)
További ajánlott fórumok: