Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm a sok választ.:)
Én is belevágok(újra).
Milyen fogyási tapasztalatok vannak?
Hónapok/kg.
Szerintetek Norbi update 1-es tésztát inkább ebédre egyem?
Vacsi öletek?
Előre is köszi!:)
Nem, már sajna nem szoptatok egy hónapja.
Mindig mozogtam valamit, vagy bringáztam és azzal jártam be melózni, vagy lejártam futni terembe. De amióta terhes lettem azóta nem mozogtam semmit sajna... De majd szép lassan szeretnék visszaszokni a mozgás világába... :)
Sziasztok!
Van valaki, aki most kezdett Norbi étrend szerint fogyókúrázni, illetve nem olyan régen kezdett bele?
mediwel.hu
Ott mindent megtalálsz róla.
Igen én is erre gondoltam. Azért is az első a legszimpibb, mert ott még nem minden norbis. Maga a dolog nem rossz, mások tapasztalataiból gondolom, csak már a végére nagyon elment az üzlet és pénz felé. Mondjuk nem nagyon értem, hogy a görögdinnye, meg a zöldborsó az elején update 2es, mostmár 1es.
Ti ettétek ezeket fogyókúra alatt?
Mondja már meg nekem valaki, de tényleg...hogy miért változnak a kódok?
Most olvasom az első könyvet Norbitól mert úgy gondolom, hogy a legtöbb embernek az vált be, de belebele nézegettem az új könyveibe, kódokba, és nagyonsok változás van.
MIÉRT??????
RENDELÉS LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE
Heti rendelés
Faxon vagy futárnál: a tárgyhetet megelőző hét csütörtök 15 óráig,
interneten: pénteken 16 óráig
Pótrendelés / lemondás:
A szállítást megelőző munkanap 12 óráig
Minimális rendelési összeg: 350 Ft/nap
A rendelős oldalról másoltam ki. Szóval másnapra is tudsz rendelni, ha délig leadod.
Szia!
szerintem nem tudsz már rendelni holnapra, ha jól tudom 2 munkanappal későbbre tudsz csak leadni rendelést.
De az a tuti, ha regisztrálsz az oldalon és megnézed, melyik napra engedi a rendszer.
Sziasztok! Nagyon köszönöm a jó tanácsokat, sajnos nem tornázhatok, mert nagyon fáj a csípőm(veleszületett kétoldali csípőficamom van). Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, megtaláltam a számomra megfelelő mozgást!!!!!! FLABÉLOS :))
Ma voltam ingyenes próbán, hihetetlen, ezt nekem találták ki. Mindent megdolgoztatott, nem fáj a csípőm, viszont izomlázam van rendesen. Megvettem a bérletet, heti 3 alkalommal fogok járni. A Norbi négyszeri kaja isteni, minősége kifogástalan, mennyisége elegendő. Miért nem ettem hamarabb??? Talán holnapra megvan az első mínusz kiló. Az biztos, ha valaki tud tornázni, sokkal intenzívebb a fogyása.
Köszi, megpróbálom én is így. Legalább a sütőt nem kell sokszor bekapcsolgatni és hamarabb kész is a fagyós süti :-)
Van esetleg olyan süti, amit nem ajánlott lefagyasztani?
(Ebben sajnos nem vagyok túl profi még)
Én mindig a kész sütiket fagyasztom le.
Szinte mindegyik lefagyasztható. Mindig többféle süti van nálam a fagyasztóba. (mufin, pogácsa, piték, kelt tészták, stb..) Általában a reggeli rohanásban onnan kapok ki 1-2 db-t és a mikróban 1 perc alatt felenged. Így bekapok reggel is valamit. Meg gyakran amikor hazajövök a munkából akkor is a fagyasztott sütire bukok addig is amíg megfőzök valamit.
Érdeklődnék, hogy szoktatok-e lefagyasztani péksütit, és ha igen, hogy?
Nagyon szeretem frissen kisütni az Update pékségekben kapható péksütiket (nagy kedvenc a csokis croissant) de persze olcsóbb lenne a saját készítésűt sütni.
Csak sajnos nem vagyok elég tapasztalt ebben: az elkészült kelt-megkent tésztát csak simán lefagyasztom? Vagy süssem ki és utána fagyasszam le?
Tapasztalt háziasszonyok, ti szoktatok ilyet csinálni?