Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Én ezt:
Fajita con carne de pollo (kemencében sült sovány csirkemelles update fajita salsa szósszal, reszelt sajttal)
De egyelőre fogalmam sincs milyen lesz :-))
Sziasztok! Én csak isteníteni tudom Norbit -na jó, ez kicsit túlzás:D-de ha ő nincs, szerintem maradok kövér menyecske a 2. terhesség után. Most a 3. babát várom, és az életmódváltással sikerült nem elszállni a kilókkal. Habár most a végén -40. hetet taposom-olyan zabálhatnékom van, hogy ihaj......
olyan sok jót tudnék tanácsolni nektek, mit hogy érdemes csinálni, csak nem hiszem hogy a blogom címét ide kiírhatom. Rengeteg receptet gyűjtöttem össze és tapasztalatot a különböző márkájú lisztekkel, cukorhelyettesítőkkel. Mindenkinek sikeres fogyást, súlytartást:) Szülés után, én is csatlakozom, tuti marad rajtam azért pár kg:)))
Az alakreform menüt talán egyszer-vagy kétszer rendeltem, de nem jellemző.
Nekem nem lenne elég kétszeri étkezésre, de lehet én vagyok túl nagyétkű. Az tény, hogy általában egy ebéd sok egyszerre, de nekem kevés lenne a fele, akkor már nem érezném, hogy jóllaktam.
Nagyjából szoktam figyelni a szénhidrát mennyiségét, de nem szigorúan. Arra figyelek, hogy az ebéd 40-50gr CH legyen, és ha rendelek uzsira sütit, az max 20C
Szia!csak ebédet rendeltem, a többi étkezést jobb szeretem én meghatározni... :-)
A héten karbantartási munkálatok vannak a szállító Teletálnál, de jövő héten lesz kiszállítás!
Ott a probléma, h mindenki a cukorédesízt keresi, ha bármilyen édesítőt használ. Mivel megszoktuk azt a bizonyos édes ízt, ezért a többi féle édes íz furcsának hat vagy nem elég édesnek vagy éppen utóízét érezzük.
Steviának én is éreztem eleinte mellékízt, de rájöttem, h nem a répacukor ízét kell várnom tőle. Ez egy növény, egy levél kivonata, ha fejreáll, akkor se fog 10-ból 10 pontot elérni senkinél a "mennyire igazi a cukorélménye?" skálán. Így már egyből nem mellékíznek nevezném, hanem egyszerűen másképp édes.
Köszi mindenkinek az infót.
A dia-welles negyedannyi is kristálycukorból készül?
Ezek szerint ti sem nagyon aggódtok az édesítők miatt. Rám időnként rám jön, hogy jobb lenne a xilitet és a többi természetesebb édesítőt használni, de ha sokszor sütök (bár ez azért enyhe túlzás) akkor azért nagyon nem mindegy, hogy mennyivel drágább...
Egyelőre én is maradok a mesterségesebbeknél. A sztíviából sajnos nagyon kiérzem a mellékízt, míg a Süssina-ét már megszoktam
Sziasztok!
Van tapasztalatotok az eritrit tartalmú édesítőkről? Ha jól láttam a neten, a Dia-Well-nél jóval kevesebbe kerül, mint az update-es, de hát azért ott sem olcsó.
Megkérdezhetem ki mit használ édesítésre?
üdv
Pancsi
Sziasztok!
Nagyon hosszú a fórum és lehet már volt róla szó. Azt szeretném kérdezni, hogy akik már próbálták mindkettőt éreznek-e különbséget a norbis és a diawell száraztészták között?
Én helyben csak a diawellhez férek hozzá, mert norbis pékség nincs. De ha az update finomabb, rendelek neten.
Láttátok már Norbi Fészbuk adatlapját?
Olyan hosszú önéletrajza van, wc papírra sem férne el...