Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Hali, Lányok!
Kipróbáltam a Dia-Well 50%-val csökkentett lisztét tegnap. A tökfőzelékemet azzal habartam. Semmi mellékíze sincs.
Szerintem jó lesz.
Valamennyivel olcsóbb, mint a Norbis. Amúgy szerintem ua a gyártó, csak ezen nincs Norbi logó.
Sziasztok!
Ha lehet, én is csatlakoznék. Most kezdem komolyan az update életmódot.
Szerencsére nem kell túl sokat leadnom, kb 4 kg-nyit.
Megvan esetleg valakinek a legújabb könyv kódtáblázata elektronikus formátumban? Arra gondoltam, hogy figyelném a ch bevitelt, és egyszerűbbnek tűnik elektronikus anyagból kikeresni, mint a könyvből.
Az én férjem rettentő finnyás és válogatós, az update rendelt kaja még is ízlik neki. Kicsit tartottam tőle, hogy nem eszi majd meg, de tényleg finom. Én a glutén miatt nem ehetem ezeket, de belekóstoltam és úgy gondolom, hogy elég jól sikerül eltalálniuk a hagyományos ízeket. Szerintem mindenki próbálja ki maga. Nekem a gastroyal pl. nem jött be. Olyan sós volt, hogy alig lehetett megenni, volt, hogy a fele a kukában landolt. De másnak meg lehet, hogy az ízlik jobban. Az adagok meg tényleg bőségesek és sokszor két étkezésre elég. Úgy gondolom, hogy itt legalább az ár-érték arány meg van.
Én azt mondom noedi, hogy próbáld ki, aztán döntsd el:-)
Sok sikert kívánok egy egészséges fogyókúrához, de élek a gyanúpörrel, hogy a Teletál futárt rövid időn belül a "Nem kérünk reklámújságot" feliratú postaláda mintájára készült "Öntsd az árokba és a dobozt tedd a kukába" figyelmeztetés fogja fogadni...
Kóstolj meg egyet és a többit fogd a nyuszira, de lehet rendes kaját is kapni.
Megkóstoltuk, köszönjük,elég vó't!
Sziasztok! Olyan régen voltam ezen a fórumon,hogy elfelejtettem,hogy hol is vannak Update receptek itt a Hoxán?
Köszönöm szépen előre is a választ!
Sziasztok!
Van v.kinek tapasztalata a master mix liszttel? Milyen vele sütni? Bármilyen liszthez lehet keverni?
Köszönöm a hozzászólásokat!
Értem.
Igen, azt, hogy telít, én is észrevettem. Amikor update csigát reggeliztem, (kb 10-kor), pont aznap bejött sürgős munka, és nem tudtunk kimenni ebédelni, és én csak 4-1/2 5 körül lettem újra éhes. Igaz, akkor nagyon, 1/2 6 körül már szédültem is.
Mondjuk 3-at megenni... Az kicsit drága mulatság lenne amúgyis.
Jaj, még csak az kéne! :)
Szerencsére már nem küzdök a pluszkilókkal. Csak nagyon szeretem az update péksütiket, meg fogyózós korszakomból megszoktam, hogy nem eszek normál péksütit, és ma sem tudnám jóízűen megenni.
Annyi biztos, hogy iszonyú hamar telítenek, én sokszor nem bírok megenni egy egészet sem. Ekkora mennyiségben pedig lehet fogyni is tőle, szerintem. Ha megeszel egyszerre mondjuk 3 csigát, na annyitól már biztosan nem.
Köszi szépen!
Közben rákerestem neten, hol van. Sajna nekem a délelőtt max hétvégén játszik, mert 9-től dolgozom, sőt most egy ideig hétvégén is, bár ott van rá némi esély, hogy később kezdjek.
És mit vettél észre, tényleg fogysz mellette?
Szia! Én kétszer tévedtem be dél előtt a Westend update pékségbe. Lent van a kajáldáknál. Teljesen véletlenszerűen tértem be, de mindkétszer volt a pulton több bezacskózott pékáru csomag, akciósan.
Leírom, hogy tegnap miket vettem 1700 Ft-ért: 3 kókuszos csiga, 3 meggyes-túrós rácsos, 3 kakaós-túrós papucs és 14 kakaós croissant. A nagyobbakból egy kajára nekem egy elég, a croissantokat pedig kettesével csomagoltam el.