Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Na látom nem tudok helyesen írni.. :)
Hát ja, akkor nem is jó mérni, nem "hiteles" :) Nekem holnap Hortobágyi husospalacsinta.. Nekem hozzátartozik a babaprogram is hogy le akarok fogyni néhány kilót, és csakis egészségesen. Sajnos a fiamnál nagyon meghíztam, és ezt mégegyszer nem akarom elkövetni :)) Ha bejön ez az étkezési forma akkor pocakkal is lehet művelni.. Persze ahoz pocak is kell... :))
Köszi csajok. 167 cm vagyok. Igazából izmosodni szeretnék, pl. kockás hasat!!!!!
Nem, megvárom míg elmúlik a haviság... :) kb 1 nap még.
Én ma gordon bluet eszem majonézes borsóval :)
De ma rendeltem brokkoli főzit, azt majd holnap :-p
Én is gratulálok a fogyásodhoz!
De szerintem amit leírtál az egyáltalán nem drasztikus.Legalábbis nekem nem az.
Szerintem már nem kellene fogynod,de persze mindenkinek más az elképzelése.. Milyen magas vagy?
remélem :) Ma kelbimbófőzelékkel kezdem :) Majd kiderül. Hol tartasz? Mérlegeltél?
Nekem bejönnek a norbis kaják. Én általában rántott húsos dolgot eszem valamilyen zöld körettel vagy főzit... a tésztájuk is jó, bár azt azért ritkábban eszem, meg néha a főzijük is fini :)
Sziasztok,
túl egy lagzis hétvégén :) De nem bűnöztem :)
Judit, teljesen igazad van. Ha Valaki akarja, meg tudja csinálni.
A 90 napostól valóben lehet fogyni, de a szervezetet nagyon megviseli. Vt a rokonságban akinek igaz lement a 25 kiló, de a haja is kihullott illetve mellé elmaradtak a női havi dolgai is... Szóval hajrá lányok, ez a megoldás nekünk. :)) Én múlt hét szerdán döntöttem el hogy Norbi szerint :) eszem. Már hozta is a futár az első ebédemet, bízom benne hogy az íze is jó lesz, mert nekem kellenek az ízek :))
Gratulálok!!! Nagyon csini lettél és helyesek a gyerekek! Én 81-ről fogytam 71-re a télen.
Gratulálok az elszántságodhoz nagyon ügyes vagy.
Leírom, hátha valakinek erőt ad. Sokat próbálkoztam a 90 napos diétával. Nem ment. 2011. májusában kezdtem el Norbi "elvei" alapján enni. 79 kg voltam. Nem rendeltem tőle, ettem mindenféle virslit például, de nem ettem rizst, krumplit, és fehérlisztet. Tészta, kenyér, puding Norbi terméke volt. Nem ettem a süteményeit. Minden nap tornáztam (szinte). 4 hónap telt el. 17 kg-ot fogytam. Tudom én drasztikusan csináltam a diétát. Nem lóg a bőröm (jó persze látszik a hasamon a két gyerek). Teljes ruhatár csere kell, mindenki azt mondja aki rég látott, rám se ismer. Megérte? Meg. Még szeretnék izmosodni, szeretnék a diéta elvei alapján enni (ne is bírok máshogy, véremmé vált). Őszintén már férjem rámszólt, nem nagy már a hasad, hagyd abba a diétát, nem látod már önmagad. Lehet. Büszke vagyok magamra, mert legyőztem önmagam. Aki régen diétázott 3 napig, és 4. nap bezabált. Aki megcsinálta a heti 6 tornát. Önbizalmat ad. Kívánok mindenkinek hasonló sikereket. És meglehet csinálni. Nekem semmi akaraterőm, még is sikerült. A cigiről nehezebben fogok leszokni.
Mindent eszek,csak keveset...én ebben hiszek.Semmit nem vonok meg magamtól.Csak még fogyi előtt szinte naponta ettem édességet,most csak hetente talán 1-szer és minimálisat.Tésztafélékből is kevesebbet eszek.Igazából én a kalóriát számolom,így belefér egy szelet süti is,meg más is,ha még aznap nem értem el a kitűzött max mennyiséget.Persze sokszor inkább nem érem el,azért nem eszek meg valamit,hogy meglegyen :)
Nem tudom hány kiló vagy és mennyire akarsz fogyni, de nem lehetsz sok ha lógnak rajtad a dolgok... szerintem abba kéne hagynod, kicsit kalóriás kajákat enni és edzeni rá, hogy izommá alakuljon amit felszedsz. Szerintem egyél rendesen, de mellette mozogjál olyanokat ami izmosít és nem fogyaszt. Mert akkor nem hízol, de lehet nem fognak rajtad lógni a dolgok.
Sajnos semmit nem tudsz tenni, ha nagyon zavar. legfeljebb plasztikáztathatod. Mondanám hogy a torna segít ezen, de valójában nem nagyon.
Sajnos én most nagyon kétségbe vagyok esve a lógó bőr miatt. Már most is nagyon lóg a karom, a mellem sem volt feszes sem de most mégannyira sem, és kicsi is:( Mindegy az annyira nem lenne gáz, ha lefogynék, csak a lógás. Szal szerintetek mennyire fog még lógni a karom meg mindenem ha még fogyok. Mit lehetne ez ellen tenni?
geatula. miket ettel/eszel?
Te is szoktál férfi létedre sütni? Díjazom az ilyesmit. Egyébként ami a lisztet illeti, én is inkább a diawellnessre szavazok.
Ézt én úgy fogalmaznám át - ha nem bánod LARA82 -, hogy milyen szénhidrát csökkentett lisztet érdemes venni normál liszthez való bekeveréshez, ami nem büdös és nincs fura íze sem? A válasz egyszeű: dia wellness zero6 lisztkoncentrátumot. Én már váltottam...
Biztos volt már róla szó, de vki megmondaná, milyen lisztet érdemes venni a norbis mellé?
Köszönöm!
Hajrá!Még nekem is kéne annyit :) Már 9 kilót sikerült leadnom 5 hét alatt.
Sajnos még kb 30-at :(( Nem tudom, hogy fogom bírni
Szia, nagyon ügyes vagy. Valóban könnyebb mint a 90 napos, mert nincs megszabva hogy melyik nap mit,hanem lehet válogatni :)Mennyit szeretnél még fogyni?
Sziasztok! Én szombat óta csinálom az Update-et. Csak egyeseket eszem. Reggeli puffasztott rizs vagy búza 2 db felvágottal vagy tojással plusz pari papri ubi, ebéd: pár napig frankfurti levest ettem, u1-eset rántás nélkül 12%os tejföllel, most olyan rakott zöldbabot csináltam ami simán zbab, rá főttojás, leöntve tejföllel amit kicsit fűszereztem, be a sütőbe, isteni finom. Vacsora is általában 2 p.rizs kefirrel, vagy virsli parival. Uzsira meg tízóraira eszek vagy egy p.rizst, vagy egy almát vagy csak magában egy kefírt. Szombat óta lement 2,5 kg. Fél 6ig megvacsizom utána már nem eszem, megiszom a napi 2- 2,5 liter folyadékot (vizet).
Előtte a 90 napos diétát csináltam azzal 15 kgot fogytam, de sokkal nehezebb volt azt csinálni, mint ezt. Még mindig van miből leadni sajnos, de nem gondoltam, hogy ilyen szépen fog ezzel lemenni a kiló napról napra. Ja tornázom is Norbira heti minimum 4x.
Amit én írtam, azt a legújabb könyvből lestem ki.
Ezek az új könyv szerint vannak? Köszi a válaszokat.
ja jó :) ennyire nem követem napra pontosan. :)
Legújabb rendszer szerint a sós abonett 3-as (ahogy szinte bármi, amit kenyérféleként eszünk :D).
Felvágottak májpástétom 3
Kenyérfélék Abonett, sós 2
Itt megtalálod a kódok szerinti besorolást.
[link]
További ajánlott fórumok: